"Akşam yemeği"

1.3K 63 20
                                    

Akşam

Yazar'dan:
Defne taksiden atlayıp evin önüne gelir. Kapıya doğru gelir ve çalar. Biraz sonra Ömer kapıyı açar. Ömerin yüzünde güller açar. Defneyi gördüğünde sırıtır. Defne içeri geçer.
Öm:Bitanem, hoş geldin. Ömer Defneye sarılır.
De:Hoş buldum, sevgilim.
Ömer kapıyı kapatır. Defnenin belinden tutup kendine çeker. Ve boynundan öpmeye başlar. Defne bir an ne olduğunu şaşırsada hemen kendini toparlar.
De:Ömer dur Emine görücek şimdi.
Ömer biraz daha kendini Defneye bastırır. Bu zaman Defnenin vücudu alev alır.Defne inelememek için kendini zor tutar. Lakin bir taraftanda Emine görücek diye fazla endişelidir. Ömer Defnenin boynunu sömürüyordur. Karısını fazla özlemiştir ve şuan bunu karısına hiss etdiriyordur.
De:Ömerim, sevgilim, aşkım, hayatımın anlamı, dur artık. Bak Emine şimdi gelip görücek rezil olucaz. Diye Defne söyler.
Ömer Defnenin kulağına yakınlaşıp boğuk ve arzu dolu bir sesle söyler.
Öm:Seni çok özledim Defne. 1 hafta sana dokunmadım şuan yanıyorum. Diye Ömer söyler. Defne gülümser. Yüzünü çevirip Ömere bakar ve gözlerinin karardığını görür.
De:İnan bana seni anlıyorum, ama şimdi değil. Odamıza gitdiğimizde doyunca şey yaparız. Diye Defne söyler. Ömer sırıtır.
Öm:Ne yaparız?. Defne Ömere bakıp göz devirir.
De:Ayy Ömer sanki bilmiyorsun.
Defne salona geçer.
De:Benim prensesim nerde?. Emineyi kast ederek sorar. Bu zaman Emine merdivenlerden inip salona geldiğinde annesini gördüğünde şaşırır.
Em:Anneeeeeeeeeeeee. Emine koşarak Defnenin üzerine atlar.
Defne kahkaha atar. Emine annesini fazla özlemiştir. Annesinin yanaklarına,burnuna,alnına öpücükler kondurur Emine.
De:Ay benim prensesim, benim şekerim, benim çikolatam, annesini çok mu özlemişş?. Diye Defne sevinçle sorar. Emine gülümser.
Em:Tek seni değil, kardeşimide çok özyedim bennn. Diye Emine söyler. Defne ve Ömer kahkaha atarlar. Ömerin telefonu çalar. Ömer mutfağa gidip konuşur. Bu zaman Defne Emineyle ilgilenir. Bir kaç dakika sonra Ömer salona gelir.
Öm:Defne'm sen şimdi git hazırlan Sinanlarla akşam yemeğine çıkıyoruz.
Defne anlamaz gözlerle Ömere bakar.
De: Akşam yemeği mi?, şimdi mi?.
Öm:Evet sevgilim şimdi hadi kalk hazırlan.
De:Tamam.

-----------------------------

Suatın evi:

Yazar'dan:
Suat evinin önüne geldiğinde evin işıkları açık olduğunu görür. Hemen endişelenir ve hızla kapıya gidip anahtarla açmaya çalışır. Bu zaman Gizem kapıyı açar. Suat Gizemi gördüğünde şaşırır.
Su:Gizem?. Diye şaşkınlıkla gülümser.
Gi:Hoşş geldinnn. Gizem sevinçle Suatın boynuna atlar. Suat hemen kaslı kollarını Gizemin incecik beline sarar. Biraz sonra ayrıldıklarında Suat ve Gizem içeri geçerler. Suat Gizemi baştan aşağı süzer. Gizem uzun siyah elbise giymiştir. Elbisenin vücuduna oturması ona ayrı bir hava katmışdır.

 Elbisenin vücuduna oturması ona ayrı bir hava katmışdır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(GİZEMİN ELBİSESİ)

Su:Bu özel hazırlık benim için mi acaba?. Diye Suat sorar merakla. Gizem seksi bir şekilde gülümser, Suat bu gülüşü gördüğünde sert bir şekilde yutkunur.
Gi:Sence?. Diye Gizem söyler.
Gizem Suatın üzerine doğru yürümeye başlar. Suat yavaş-yavaş kanapeye doğru gider ve oturur. Gizem siyah topuklarıyla Suatın üzerine gelir ve üzerinde oturur. Suatın vücudu alev alır. Her zerresi Gizeme sahip olmak istiyordur. Gizem ellerini Suatın saçlarına doğru getirir ve okşamaya başlar. Biraz daha sevdiği adama yakınlaşır ve dudaklarından davetkar bir şekilde öpmeye başlar. Suat bu duruma şaşırsada hemen karşılık verir. Suatın vücudu fazla gerilmiştir. Suatın elleri Gizemin kalçasına gider ve sert bir şekilde sıkar. Gizem inler ve biraz daha yakınlaşır. Ortalık iyice alev alır. Gizemin dilini devreye soktuğunda Suatın ağzından boğuk inlemeler çıkar. Suat gülümser, Gizemin bu yaptığı fazla hoşuna gider. Bu zaman telefon çalar. Gizem ayrılmak istesede Suat Gizemi bırakmaz. Lakin israrla çalan telefon iki gencin alevlerini söndürür. Gizem Suatın kucağından kalkar ve hemen çantasından telefonu çıkartır.
Gi:Efendim Ömer... tamam geliyoruz.. evet merak etme... tamam..görüşürüz. Gizem telefonu kapatır ve Suatın yüzüne bakar. Suatın sinirden çenesi kasılmıştır.
Su:Bi rahat bırakmadılar be. Ne diyormuş Ömer?.
Gi:Sakin ol sevgilim. Bu gece Sinanlarla akşam yemeğine çıkıyoruz. Hadi git odana hazırlan.
Su:Offfff. Tamam.

EVLİLİK OYUNU(DefÖm)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin