"Affet beni"

1.5K 75 14
                                    

Defne'den:

Şuan Ömerin kollarında kendimi huzurlu hıssediyordum. Ne kadar da çok özlemiştim Ömeri. Yatağa uzadıp üstüme çıktı. Ve kendini benim boynuma gömdü.Bense sık-sık nefesler alıyordum. Bu sefer Ömeri kenara itip ben onun üzerine çıktım. Ve dudaklarına yapıştım. Ömerin elleri elbisemin fermuarına gitdi ve yavaş yavaş açtı,elbise üzerimden soğuk yerlere düşdü. Ömerin karşısında sütyiyende kaldığımda utanmadım. İlk defaydı Ömerin yanında utanmıyordum. Ömer gögüslerimi baktı ve alt dudağını dişledi. Of tahrik olmuştum. Ve elleriyle gögüslerimi sıktı. Benimse dudaklarımdan derin bir inleme çıktı.. Ömerin elleri ilk gögüslerimde gezdi sonra yavaş bir şekilde aşağıya doğru gitdi. Kalbim güm-güm atıyordu. Çünkü eli tam kadınlığıma doğru geliyordu. Gözlerimi yumdum ve alt dudağımı dişledim. Ömer beni altına aldığında dudaklarıma yapıştı. Sanırım yaptığım hareketden tahrık olmuştu. Ömer dudaklarımdan ayrılıp gögüslerimi doğru gitdi ve sütyiyenimi açtı. Gögüs uclarımı dişledi. Sert bir şekilde inledim. Ömer gitdikce aşağıya doğru gidiyordu. Ve ben heyacanlanıyordum.
Ömer kulağıma doğru yakınlaşıp:
Öm:Kendini bana bırak sevgilim.
De:Devam et. Dedim
Ömer aşağıya gitdikce ben rahatlamaya çalışıyordum. Ömer kadınlığıma doğru gidiyordu. Kadınlığımı ağzına aldığında inledim. (Skskskks iylenc bir sey skskske) Bir kaç dakika sonra çıktığında içime girdi. Ben çarşafı sıkıp inlemeye başladım çünkü acıyordu. Bu acı biraz sonra zevke dönüştü. Ömer hızlanmaya başladı. Artık acı değil zevk hissini yaşıyordum.
Bir kaç dakika sonra içimden çıktığında yanıma uzandı. Artık sabaha doğru geliyordu. Ömer yanıma uzanıp kollarıyla beni sardı. Şuan kendimi bulutların üzerinde hiss ediyordum.
Öm:Defne. Dedi üzgün bir sesle.
De:Efendim.
Öm:Beni affet nolur, yalvarırım bir daha beni terk etme. Sensiz yaşayamam, sen benim meleğimsin, sevgilimsin, karımsın. Ve en önemlisi KADINIMSIN. Dedi Ömer.
Ömere baktığımda gözünden bir yaş aktı. Yakınlaşıp işaret parmağımla göz yaşını sildim. Ve dudağına sert bir şekilde öptüm ayrılmamışdan önce alt dudağını dişledim. Ayrıldığımda Ömer beni altına aldı. Bana öyle derin, öyle içten baktı ki, ömrüm boyu bu bakışı unutamazdım..
Öm:Bana affetdiğini söyle Defnem..
Gözlerinin içine bakıp:
De:Seni seviyorum, seni affetdim aşkım, şimdi uyuyalım çok yorgunum çünkü.
Ömer saçlarımın ilk öncelikle kokusunu içine çekti sonra bir kaç tane öpücükler bıraktı. Yanıma uzandı ve gözlerini yumdu.
Öm:Seni seviyorum, şimdi uyu sevgilim. Dedi.

Sabah:
Ömer'den:
Sabah gözlerimi açtığımda kollarını bana sarmış uyuyan masum meleğime bakıyordum. Şimdi yanımda uyuduğuna inanamıyordum. Yatakdan sessiz bir şekilde kalkıp banyoya doğru gitdim. Duş aldıktan sonra banyodan çıkıp kiyafetlerimi giydim. Aşağı salona geldiğimde kahvaltı hazırlamaya başladı.
Kahvaltını hazırlayıp bitirdikten sonra Ömer masayı süzdü. Gerçektende masada sadece kuş sütü eksikti. Her şey vardı. Bir kaç dakika sonra Defne aşağı salona geldiğinde Ömer gelip Defneye sarıldı.
Öm:Günaydınn.(Neşeli bir sesle) dedim.
Defnede bana gülümseyip:
De:Günaydın.Dedi.
Defne masaya oturduğunda masayı süzdü. Lakin birden Defne ağzını kapayıp banyoya doğru koştu. Noldu şimdi ya?

Yazar'dan:
Ömer de Defnenin arkasından hızlıca koştu. Defne midesindeki bütün her şeyi tuvalete boşaltırken. Ömer Defneye yardım amaçlı Defnin saçlarını topluyordu. Defne ne kadar eliyle 'Git' işaresi versede Ömer gitmiyordu.
Defne midesini boşadtıkdan sonra aşağı salona geldi.
Öm:Sevgilim iyimisin?, noldu sana böyle?. Diye Ömer sordu.
De:Merak etme Ömer sanırım midemi üşüttüm galiba.
Öm:Galiba. Kahvaltı yapmıyacakmısın?. Diye sorar Ömer.
De:Üzgünüm Sevgilim ama canım hiç bir şey istemiyor. Dedi Defne.
Öm:Hadi ama Defnem gel kahvaltı yapalım.
De:İstemiyorum Sevgilim.
Öm:hadi ama hayatım nolur gel kahvaltı yapalım.
De:ÖMER BENİ DELİRTME İSTEMİYORUM DEDİM. Diye bağırır Defne.
Ömer sesizce 'Delirdi galiba' söyler.

......................................Bölümün sonu............................................


Eveeeet bebeqlerim yeni bölüm geldiiiii. Vuslattt geldiii. Umarım yeni bölümü beğenirsiniz. Kısa bir sürede olsa Vote sınırı koymuyacam.
Arkadaşlar Hikayemden şikayet mi ediyorsunuz? Çünkü benim mesaj kutuma 'Bu ne hikaye ya yazamıyorsan yazma be' 'Iyy bu nasıl hikaye ya midem bulandı amk' gibi laflar geliyo artık çokk yoruldum. Artık final yapmak istiyorum. Lan okumayın hikayemi ya nolur. Ben size gelde hikayemi mi oku diyorum? Lan okumayın hikayemi okuduktan sonra gelipde mesaj kutuma: "Ailenizin size verdiyi teribiyeyi gösteriyorsunuz" YETER YETER YETER!!!

EVLİLİK OYUNU(DefÖm)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin