"İddia"

2K 102 26
                                    

Defne'den:

Sabah uyandığımda Ömer kızımıza sarılmış bir şekilde uyuyordu. Bu manzara beni güldürsede birazda kıskandırmıştı.
İkisinin de yanağına öpücük bıraktıkdan sonra yatakdan kalktım. Bu gün işe gitmeliydim. Banyoya gidip rutin işlerimi hall etdikden sonra banyodan çıktım. Siyah bir mini şort ve bordo rengi bir gömlek giydim. Beyaz spor ayakkablarımı giydim. Saçlarımı dağınık topiz yaptıkdan sonra odadan çıktım. Merdivenlerden indikten sonra direk mutfağa geçdim. Biraz sonra sofrayı hazırladıktan sonra tam arkamı döndüğümde Ömer ellerini gögsüne birleştirmiş bir şekilde beni izliyordu. Beni süzdükten sonra üstüme gelmeye başladı. Kalbim heyacandan güm-güm atıyordu. Tam dibime geldiğinde gözlerimin içine baktı. Bu adam ne yapmaya çalışıyordu ya?. Ömere yakınlaşıp tam öpmek istediğimde kendini geri çekti.
Ömere merakla bakıp:
De:Ömer, noldu ya?. Dedim.
Ömer bana bakıp:
Öm:Defne iddiaya varmısın?. Dedi.
Ömere anlamayan gözlerle baktım.
De:Ne iddiasıymış bu?. Dedim merakla.
Öm:tam 24 saat boyunca ikimizde biri-birimizi öpmek yok, sarılmak yok, ve sevişmek yok. Dediğinde gerçektende şaşırmıştım. Nasıl ya şimdi 24 saat boyunca sevdiğim adamı öpemez ve sarılamazmıydım?. Tamam bu iddiayı Ömer ortaya çıkardığına göre banada sadece kabul etmek düşer.
Ömere iddialı bir bakış atıp:
De:Tamam kabul. Bakalım hangimiz bu iddiayı kazanıcak. Dedim. Ömer elini bana uzatıp:
Öm:Tamam o zaman hodri meydan. Dedi. Bende havada tutduğu eli sıkıp:
De:Hodri meydan. Dedim

Ömer'den:

Odadan çıkıp aşağı salona geldiğimde direk mutfağa geçdim. Sevdiyim kadın bize kahvaltı hazırlıyordu. Ve henüz beni fark etmemişdi. Giydiği kısa şort beyaz bacaklarını ortaya koyarken bense gitdikce arzuyla doluyordum. Bu kadın beni her şekilde tahrik etmeyi başarıyordu. Onun içinde ortaya bir iddiya koydum. Bakalım 24 saat biri-birimize dayana bilicekmiydik?

Defne'den:

Kahvaltımız bitdiğinde Emineyle ben Eminenin odasına çıktık. Eminenin elbisesini giydirtikden sonra aşağı salona babasının yanına gitdi. Bense odamıza girip gardirobumun önüne geldim. Gardirobumu açıp içinde en seksi elbisemi götürüp giydim. Elbise beyaz renkteydi. Arka sırt dekoltesi vardı. Ayakkabı olarak siyah topuklu bir ayakkabı giydim. Saçlarımı at kuyruğu yaptım.
Makyaj olarak siyah eyelaner ve kırmızı bir rüj sürdüm. Aksesuar olarak beyaz bir kol saati takdım. Son olarak aynada kendimi süzdüğümde güzel olmuştum. Odadan çıkarken küçük siyah çantamı alıp çıktım. Aşağı salona geldiğimizde Ömer beni baştan aşağı süzdü ve sert bir şekilde yutkundu. Bende Ömeri süzdüğümde mavi takım elbisesini giymiş ve nefes kesici olmuştu. Ömere bakıp:
De:Çıkalım mı? Artık. Dedim.
Öm:Ta-tabi. Dedi.
Evden çıktığımızda ilk önce Emineyi Abimlere bırakıcaktık. Emineyi yanaklarından öptükden sonra Emineyi abimlere bıraktık.
Bu iddiayı kesinlikle kazanan ben olmalıydım. Ve öylede olucaktı! Ama bu iddiayi 2mizden biri kazanacaksa o zaman ödül neydi?
Kafamı Ömere çevirdim. Yola odaklanmış bir şekilde araba sürüyordu. Fazlasıyla yakışıklıydı. Ne kadarda şanslı bir kadınım. Diye düşündüm kendi kendime.
De:Ömer. Dedim.
Öm:Efendim. Dedi.
De:Bu iddiayı 2mizden biri kazanırsa o zaman ödül ne olucak?.diye sordum.
Ömer bir kaç saniyelik kafasını çevirip bana baktı ve sonra tekrar yola odaklandı.
Öm:Kaybeden kazananın istediği her şeyi yapıcak. Kabulmu?. Dediğinde sırıttım.
De:Tamam kabul. Dedim.
Biraz sonra Ömer beni kendi şirketime bıraktıkdan sonra kendi şirketine geçdi.
Odama gelip bir kaç sözleşmeyi incelemeye başladım. Biri odamın kapısını çalmadan içeri geçdiğinde kafamı kaldırmadım. Çünkü bu kesinlikle Suatdı.
Suat gelip odamdaki koltukların birine kendini atdı.
Kafamı kaldırıp Suata meraklı gözlerle baktım:
De:Noldu Suat?. Diye sordum.
Su:Kızım,bu son olanlar beni çok korkuttu ya. Dedi.
Yüzüm asılmıştı.
De:Bir tek seni değil, hepimizi korkuttu.Dedim.
Su:Defne, bu İz kim?. Diye sorduğunda canım sıkılmıştı.
De:Ömerin eski sevgilisi. Dedim.
Bu konuyu konuşmak istemiyordum. Suatda bunu anlamışcasına yüzüme baktı.
Su:Tamam, tamam anladım bu konuyu konuşmak istemiyorsun.Her neyse bir şey ihtiyacın olursa ben odamdayım. Dedi. Kafamı 'Tamam' anlamında salladığımda Suat çoktan odadan çıkmıştı.

EVLİLİK OYUNU(DefÖm)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin