17. fejezet

183 16 1
                                    

Victoria 

Hát igen, a tegnap este sem volt életem legjobb napja, de a fiúknak viszont meglehet. Brianék segíteni akarnak nekik, hogy befussanak. Nagyon tehetségesek mind. Michaeléknál aludtunk, mindenki alszik, csak én nem. Felöltözök, írok egy üzenetet Michaelnek, majd hazamegyek csendben. Bemegyek és reggelit kezdek csinálni apáéknak. Csinálok bacont, tojást, pirítóst, teát, kávét. Serényen dolgozok és mosolyogva dalolok. Nagyon jó kedvem van és Rizzo és Clark is érzi, aki ott termett amint kivettem a hűtőből a szalonnát. Néha esett le nekik is egy-két falat, majd tálalok. Jacob és Joey lejön, én pedig felmegyek és apára rámászok. 

- Kész a reggeli... - súgom a fülébe. 

- Jó az illata édesem... - motyogja csukott szemmel és átölel. - milyen volt a koncert? 

- Nagyon jó volt! Képzeld, Brianék elindítják Michaeléket!! 

- Ez... Nagyon jó! - mondja, kissé furcsa hangsúllyal. 

- Minden rendben? 

- Persze kicsim! -ölel magához szorosan. 

Rábízom, és visszaölelem. Olyan régen öleltem csak úgy meg, mert szeretem és annyira hiányzik. Ő a munka miatt és minden más miatt alig beszélek vele mostanság, de nem veszekszünk.. Az kéne még, még ennyire se bírnám ki! Könnyezni kezdek, de igyekszem visszatartani. 

- Szeretlek kincsem! - puszil homlokon. 

- mi lenne ha, innentől minden héten két napot csak egymással töltenénk!? 

- Tetszik az ötlet! - mosolyog rám én pedig puszilgatni kezdem az apámat. 

Amikor felébredtünk mindketten, akkor fogtuk és lementünk. Apát öleltem mint anno kicsiként és biztonságban éreztem magam ismét. Lementünk és négyen enni kezdtünk, aztán szokás szerint elmosogattam és apával leültünk filmezni, Joeyék pedig videójátékoztak. Rengeteget nevettem apuval. Ebédet csináltunk közösen, sétáltunk, beszélgettünk, zenéltünk, majd este kopogtak. Odamentem és kinyitottam, Michael állt az ajtóban . 
- Minden oké? 

- Miért ne lenne? - nevetek és szorosan megölelem. 

-Csak úgy eltűntél... 

- hagytam levelet... 

- Hol? - néz rám furcsán...

- Az ágyon..

- Lesodorhattam, de akkor jól vagy. Megyünk ma este vagy inkább maradnál itthon? 

- Megyünk! - mondom rögtön, mire bemegyünk 

Felöltözök és kisminkelem  magam, apáéktól elköszönünk, majd megyünk a Metallica koncertre. Nagyon jól érezzük magunkat és hihetetlenül tombolunk. A koncert után, hozzánk megyünk haza, majd egy kicsi huncutság után lefekszünk aludni. 

***Másnap*** 

Reggel felkeltem, letusoltam majd nekiálltam tanulni. Michael még aludt bőven, szóval addig az írásbelit megcsináltam és a szóbelit is. Ő olyan 12 körül kelt fel amikor átnéztem a maradékot bioszból. Feláll odalép hozzám, majd felállít, megpördít, magához húz és vadul csókolni kezd. Nem értem ez a hirtelen viselkedést, de nem is igazán tudok ezen agyalni, mert az ágyra tesz. Megfogja a kendőjét, ami tegnap a farzsebében volt és a csuklómra köti. Megijedek kissé, de bízok benne. 

- Bízol bennem ? 

- Igen! 

- Helyes! - felhúzza a pólóm, ami így a szemeimet fogja takarni. Türelmesen várok. Érzem a tekintetét rajtam, ahogy végigmér, hiába nem látom. Lehúzza a nadrágomat, majd rám ül. Megcsókol és fokozatosan a fülem mögött a nyakamat, a testemet végig csókolja. Akárhol érinti ajka a testem, éget az érzés és a pulzusom is egyre csak nő. Úristen, mit fog ő csinálni velem... 

- Mire készülsz? - kérdezem remegő ajkakkal. 

- Boldoggá tenni téged... - súgja a fülembe, majd megcsókol hosszan.... Ez kicsit se lesz a romantikusabb stílusú alkalom, érzem... 


HELOO

Szóval itt a kövi rövidke rész, szerintem gázos kicsit de majd lesz ez jobb is, ma csak ennyire futotta, azért remélem tetszett ez is ^^" :D Bocsi tényleg, hogy ma is ilyen kaksi lett... Hamarosan kövi rész addig is.... 
SZERI VAAAAAAAN<3
- J<3

Wrapped around Your finger /m.g.c./Where stories live. Discover now