6. fejezet

310 22 2
                                    

Haliii itt a 6. rész jó olvasást a képen pedig csak ámuljatok, mert senki sem tud olyan édesen nevetni mint ez a littlekitten :33 <3

Michael

Ma péntek van és ma megyek Vikivel vacsizni, . Izgulok eléggé, mivel nagyon régen voltam randin. 14 éves voltam, amikor először elmertem hívni randizni egy csajt. A neve Rebecca Robinson volt. Moziba mentünk és fülig belé voltam zúgva, azonban ő csak kihasznált. Fél éve voltunk együtt, amikor láttam, hogy egy szánalmas izomagyú gyökérrel smárolt egy fa alatt, a suli mellett közvetlen. Sose mondtam el neki, hogy emiatt szakítottam vele mindössze annyit nyögtem ki, hogy kiszerettem belőle. Elhitte és már másnap azzal a Joshuával vagy ki a faszommal volt. Azóta nem randiztam senkivel, csak párszor smároltam csajokkal bulikban. Vikivel is smároltam már, de ő... van benne valami más. Fura lehet, de alig egy hete ismerem , mégis az elmúlt években ő az első, akit randira hívok. Olyan... Nincsen rá tökéletes jelző, hogy milyen ő. Ma reggel összeszedtem magam amennyire csak tudtam,felöltöztem és jó kedvvel mentem suliba, remélve, hogy Vikit megölelhetem. Furcsa, hogy ennyire feldob csak az hogy megölelhetem. Mondjuk... Ha összejön, akkor nem csak ölelni fogom...Ki tudja miket fogok majd csinálni vele....  Bemegyek a terembe, ő azonban sehol sincs, hm... Talán elaludt. Leültem hátra és vártam rá,azonban még mindig nem jött. Pár perc múlva meglátom Dorine-t aki elé oda állok és konkrétan letámadom.

- Szia Dorine!

- Szia Micha...

- Viki miért nincs veled? – szakítom félbe türelmetlenül.

- Mert beteg. Torokgyulladása van és megszólalni se tud. Viszoooont, neked küldött valamit! – kutakodik a táskájában egy ideig, majd vágül egy kis lapot, borítékban idead. A borítéknak az az édes vattacukor illata van, amilyen Vikinek is mindig van! Megölelem hirtelen és a helyemre ülve feltépem a levelet és azonnal olvasni kezdem.

„ Tudom, hogy úgy volt, hogy ma randizunk, viszont iszonyat szarul lettem. Nem akarom, hogy elkapd vagy akármi történjen veled miattam, így sajnos nem megyek ma vacsizni... Nagyon sajnálom és következő alkalommal amikor tudunk megyünk! ÉS ha makacskodsz , és akkor se akarnál jönni akkor is jössz! :D  Nincs vita! ;) Ölellek, Viki <3"

Iszonyatos mosolygás fogott el amint elolvastam az utolsó mondatot. Azonban ha ő nem jön, én fogok menni thai kajával hozzá! Főzök majd neki és megtudja milyen jó szakács vagyok!!! Nála leszek, majd ápolom és elleszünk. Alig tudom távol tartani magam tőle és nem tudom miért. Meg öl az egész csaj! A nap 95 % át végig azt olvasgatom  a többi százalékban rajta jár a fejem.  Hazaérek és azonnal nekiállok főzőcskézni. Meglepem, a mesterszakács tudásommal! Tényleg tudok főzni, anya megtanított és az eredmény egész jó szokott lenni, na de majd minőség ellenőrzöm a művem.. Amikor kész lesz, edényekbe rakom és elrohanok venni evőpálcikát és ajándékot. Két ici-pici kaktusz van egy cserépben, ami jelképez valamit, de hagyom, hogy rájöjjön mit. Remélem értelme is lesz majd. Amikor mindent megvettem elindulok át hozzá. Az apját felhívtam, aki azt mondta, hogy úgyis bent még alakítanak a dalokon, megy vele Jacob, Dorine és Joey is így csak mi leszünk ketten. Csengetek és várok rá. Két más-más ugatás köszönt a zárt ajtók mögött, Rizzo és Clark, és csak azért tudom, mert mesélt róluk. Nyílik az ajtó és tátott szájjal nézek, amikor kinyitja. Bár még karácsony 2 hónapra van, ő már piros alapon, krém színű rénszarvasos polárnadrágban és Garfieldos hosszujjú pólóban, kifújt orral, kócos hajjal áll az ajtóban. A földre leteszek mindent és a karjaimba zárom. Eleinte ellenkezne, de nem engedem neki és ideje sincsen rá.

- Michael el fogod kapni!  -próbál eltolni.

- Látni akartalak és hiányoztál!

- Te is hiányoztál, de nem akarom, hogy elkapd tőlem!

- Fogd már be! Leszarom, hogy elkapom! Randit beszéltünk meg és ha nem jössz akkor én jövök! Még ha el is kapom, de legalább kockáztatok! – szidom le, mire szorosabban ölel és bebattyogunk a lakásba.

Rizzo és Clark odajön és ránk ugrik. Viki lecsitítja őket, de amikor nem figyel pacsit kérek tőlük amit meg is kapok! Kiszedi a kaját tányérokra, hoz pokrócokat, bekapcsolja a tv-t és kikeresi a Psycho-t. Leülünk a tányérokkal és a pokrócokat magunkra terítjük. Elindítja és nézni kezdjük a filmet. Kb. fél órája nézhetjük, amikor leteszi a tányért és szorosan hozzám bújik. Én már réges régen megettem így könnyedén ölelem magamhoz. Érzem, hogy engem néz így én is ráemelem a tekintetemet és elmosolyodok.

- Miért nézel így? – kérdezem nevetve.

- Mert szeretem nézni az arcod amikor mosolyogsz! – válaszolja amire elnevetem magam. – Amikor nevetsz!

- Tudod én is szeretem amikor te nevetsz és mosolyogsz. – simítom el a haját az arcából.

- Ennek örülök.

- Én is. Tudod... Eléggé rég voltam randin és nagyon izgultam a mai miatt... 

- Miért?

- Mert...Hát... -zavarban vagyok és nem tudom mit mondjak...- Izé eléggé... -ekkor olyat tesz amire én se számítok....


NYeeeh :P Lehet kicsit köcsög vagyok, hogy itt hagyom abba de na :D Szerintem azért ki lehet találni mit fog tenni :DD 

Kis nyighaj rész lett, de legalább van és az a lényeg!!! :D Remélem tetszett!! <3

Ha igen kérlek JELEZD :D  Üzenet, vote, komment minden jöhet nem harapok xD <3

Szeri vaaaaaaaan <3

-J<3

Wrapped around Your finger /m.g.c./Where stories live. Discover now