8. Thug Life.

2.2K 145 16
                                    

Selle peatüki laulud:

Beyonce - XO

Alex & Sierra - Gravity

 Kool oli õudne! Kurat, kool oli juba niisama õudne aga nüüd korrutage see tavaline protsent õudukat umbes seitsmega ja te saate peaaegu sama õudsuse, mida ma seal kogesin. Ausalt, ma ei tee nalja. Kõik algas siis, kui me koolimajja sisse astusime Trey'ga.

 Trey avas ukse ning me astusime koolimajja sisse, Trey hoidis oma kätt minu käes ja nii me kõndisime. Koridori jõudes olid kõigi pilgud meil, see oli nii piinlik. 

Trey vaatas kõigile kurjalt otsa ja ma naeratasin, kui mõned pilgud meilt langesid. Meiega koos, meie taga kõndisid kaasa veel Joseph, Ryan, Tristan, Brent ja Jojo. Me kogunesime kõik kooli ees, et siis üheskoos sisse kõndida. 

Peitsin oma pea Trey keha vastu, sest see hetk oli nii piinlik. Reaalselt kõik lihtsalt seisid seal ja vaatasid ja mul oli ebamugav. 

Kui kappide juurde jõudsime, võtsin oma asjad välja ja Trey saatis mind klassi juurde. Suudlesime pikalt ja peagi läksin klassi. 

"ALLISON MARIE FAKING EVANS," kuulsin kohe karjumist, kui sisse astusin ja ma teadsin, et olin plindris. 

Olin just silmad kinni pannud, seega avasin need ja minu ees seisis kuri Hanna. 

"Oi, tsau," naeratasin armsalt. 

"Sa ära tsau'ta siin midagi. Ma olen kuri sinu peale." 

"Sa räägid mulle kõik nüüd ära, mida kahe päeva jooksul teinud oled ja miks sa Trey'ga koos oled. See on terve kooli pommuudis. Kõik räägivad sellest." 

"Okei," ütlesin ning me liikusime klassi tagumistesse pinkidesse ja istusime. Meil hakkas ajalugu ja see oli lihtne, õpetaja võttis kõike lõdvalt. Ta mõistis nalja ja oli ise väike lahe vennike. Õpetaja nimi oli Matt Hale ja me kutsume teda Matuks, sest ta on äge õpetaja. 

Rääkisin kõik Hannale ära, mis vahepeal juhtunud on, samal ajal üritasin töövihiku ülesandeid teha, mis oli lihtne. Õpikus oli kõik kirjas, pidi lihtsalt maha lugema. Kui Hannale kõik ära rääkisin, oli ta mu üle uhke, et ma lõpuks endale poisi suutsin leida. Ütlesin talle, et ta on lollakas. 

Teine tund oli matemaatika, mul oli igavam kui enam. Kõik jõllitasid mind, ajaloos mitte, sest ajaloos olid meil intelligentsemad inimesed, kui tavaliselt. Me olime tublide rühmas. Meil oli ajaloos kaks rühma, tublimad ja siis need halvemad õpilased. Meie rühmas olid rohkem nohikud ja sellised. Muidugi ei olnud meie nohikud, meile lihtsalt meeldis ajalugu. 

Ja nagu ma ütlesin, matemaatika oli hullem, kui ajalugu. Kõik üritasid minust mitte välja teha, kuid kui pea langetasin, oli tunda, kuidas paljud jälle jõllitasid. Matemaatika oli mul koos Chelseaga. Hannat ei olnud. Ma tõsiselt vihkasin meie tunniplaani, nii vähesed tunnid olid meil üldse koos. 

"Kurat, mis teil viga on? Te ei pea jõllitama," läksin ma närvi, kui nägin, et osad jälle jõllitasid mind. 

Koheselt langesid nende pead lauale. See ajas tõsiselt närvi mind.

Peale matemaatikat oli mul inglise keel. Seal mul ei olnud ei Hannat ega ka Chelsea't. Olin täiesti üksinda. Õnneks pooled õpilased olid juba suutnud leida omale elu ja ei jõllitanud enam nii palju. Sellega olin väga rahul ja ma lootsin, et järgmiseks päevaks on nad maha rahunenud. 

Järsku tundsin kuidas mu telefon värises. Olin saanud uue sõnumi. 

Saatja: Trey :*  10:27 AM

Mis tund sul on?

Kirjutasin talle kiirelt sõnumi, et õpetaja ei näeks. 

Saaja: Trey :* 10:28 AM

She's in love with a gangsterWhere stories live. Discover now