#132

3.1K 126 35
                                    

Jelenleg megy az a trend a Twitteren, hogy #roastshawn. Nos, ez a trend azért jött létre, mert Shawn félre dedikálta az Illuminate lemezt, és "Illuminate" helyett "Illuminat"-ot írt. Az emberek pedig ezt viccesnek találták, pedig csak fáradt volt, és nem figyelt. Ezzel a trenddel (sok a trend szó) próbálják újra felszínre hozni Shawn eddigi fura beszólásait. Sokan azt mondják vicc, sokan pedig azt, hogy nem. Igazából én sem értem, hogy ezért miért kell "oltani/égetni" ezt a csodálatos embert, azért mert fáradt volt, és elírt valamit. Mindenesetre hoztam nektek pár Tweetet, hogy tudjátok/lássátok hogy is néz ez ki:

 Mindenesetre hoztam nektek pár Tweetet, hogy tudjátok/lássátok hogy is néz ez ki:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. "Szia, a nevem Shawn Mendes és a "szakállam" hosszabb, mint a barátnőim listája."
2. "Szia, a nevem Shawn és nem tudom mi a rajongóim neve, igaz a dolgaimra (a merch-et nem tudom máshogy fordítani) rá van írva hogy "mendes army" "
3. "Szia, a nevem Shawn és dalokat írok lányokról, mert nem tudok magamnak találni egyet."

1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1. "Szia, a nevem Shawn és megyek hallgatni az új Illuminat albumomat."
2. "Szia, Shawn Mendes vagyok és mondom a rajongóimnak, hogy csinálok egy Q&A-t, de igazából csak megyek válaszolni 5 kérdésre."

Esetleg ha találtok elírást vagy ha rosszul mondtam valamit, azt nyugodtan jelezzétek, mert hát elég fáradt vagyok, csak már ki akartam rakni ezt a részt.

Shawn Mendes tények ✰Where stories live. Discover now