I am sorry

151 8 5
                                    

  Selam çok uzun zamandır buralarda yoktum. Ama bu haber konusunda yazmam gerek diye düşündüm hâlâ beni takip ediyor musunuz tartışılır. Artık olan şeylerden çok yoruldum hemen konuya gireyim ve sonra konu hakkındaki görüşlerimi yazıp ardından kısa bir not bırakacağım.

Şimdi habere gelelim

Şimdi habere gelelim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Evet işte bu. Larry olayına yaptıklarını şimdi de Ziam'a yapıyorlar. Bu komik sanırım en son fotoğraftan sonra zamanı geldi,doğru zaman diye düşündüler. Son foroğraf derken

 Son foroğraf derken

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


bundan bahsediyorum. Bu fotoğrafı görmeyenler için Cehrly'nin bir gün sonra karnı büyük fotoğrafları çıktı oysa mavi tulumu ile ne kadar da zayıf değil mi? Bu fotoğraf ile saçma sapan şeyler uydurdular bunun rüzgarın etkisiyle havalandığını öne sürdüler. Komik bu foyanın suya düştüğüne inanmıştım ki dün gelen fotoğraflardan sonra yanıldığımı anladım.

Demek isteğim şu siyah kıyafetli fotoğrafından sonra bu planı yersiz bir şekilde yalnış yaptılar ki bu beni sevindirmişti. Ama yine beni yanıltmayıp bu olayın unutulmasını beklediler ve unutuldu evet kimse dün bu fotoğrafa dikkat çekmedi ve yine planda başarılı oldular. Dün gelen fotoğraflardan sonra insanların hâlâ buna inanması beni hayal kırıklığına uğrattı. Kısaca bu bebek olayı gerçek mi yoksa fake mi bilmiyorum ama fake olması şu an mantığımla daha doğru geliyor.

Bu amatör yazardan kısa bir not;

  Belki beni sürekli takip eden kişiler değilsiniz belki de sadece kapak fotoğrafı için bu kitabı açtınız ya da sadece bu bölüm için şu ana kadar çok takipçim okuyucum vs. yoktu fakat her zaman okuduğunu bildiğim kişiler vardı. Ben bu kitabı ses duyurmak ve bu olayları normal karşılayan insanlarla paylaşmak istedim. Ziam benim küçük tatlı dünyamdı onlara her zaman inandım onlar sayesinde sevginin varlığına inandım...
  Ama ne yazık ki bu hikaye bitti öyle hissediyorum artık geri dönüşü olmayan bir oyun ve Liam var. Zayn nerede ne yapıyor nasıl hissediyor inanın bilmiyorum. Belki de ikisi de birbirini unutmuşlardır ya da ikisi de kendi seslerini sadece sessizlik olarak gösteriyorlardır. Belki de ne yazık ki Ziam diye bir şey hiçbir zaman yoktu ama eğer yoksa en güzel aşkı yarattık biz. Belki onların sesi olamadık ama en azından denemeye çalıştık. Kısaca Ziam belki de sonsuza kadar bitti. Ziam dönene kadar bu kitaba yazacağımı zannetmiyorum belki bazen kendimi çok yalnız hissettiğim zamanlar eski moments atarım.


ZIAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin