Thanks Bro (6 years of One Direction)

200 11 2
                                    

Bu tweet'in birinci yılı kutlu olsunnnnnn!!!!!!

  Ayrıca One Direction'ın 6. yılını da içtenlikle kutlarım unutmayalım ki ben Ziam shipper olduğum kadar belki de daha fazla directioner'ım. Buraya fazla şey yazamayacağım daha doğrusu ne yazmam gerek bilemiyorum koskaca 6 yıl sonuçta. Aslında bu altıncı yılda çok duygulanmamızın nedeni onların bizim önümüzde ne kadar hızlı büyüdüklerini görebilmemiz ama daha önemli bir şey söylemem gerekirse benim için onlarla büyümüş olmaktır o altı yılda beraber büyüdük sırf onlar değil bizde büyüdük ne kadar anlamasakta bunun söze dönüşünce "O kadar oldu mu ya?Altı yıl oldu mu cidden.". Sizden bir şey istiyorum ister yapın ister yapmayın sizin nacizane tercihiniz ama eğer yaparsanız siz de sırf onların değil kendinizin de büyüdüğünüzü göreceksiniz,  beraber büyüdüğünüzü göreceksiniz aslında. Onlarla tanıştığınız ilk zamandaki fotoğrafınızı alın elinize ve aynaya bakın evet gördünüz mü? Biz beraber büyüdük ve bu çok güzel. Altı yılı üzgünüm ki daha iyi anlatabileceğimi zannetmiyorum. Görerek anlamak her zaman daha iyidir. Bu yüzden fotoğrafa ve aynaya bakın ve tabiki çocukların altı yıl önceki hallerine :)

 Bu yüzden fotoğrafa ve aynaya bakın ve tabiki çocukların altı yıl önceki hallerine :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Teşekkürler çocuklar. Herşey için teşekkür ederim kendimi daha iyi hissettirdiğiniz için, bana güzel olduğumu hissettirdiğiniz için ve daha bir çok şey için teşekkürler...

ZIAMWhere stories live. Discover now