Kapittel 16

2.1K 50 4
                                    

1 år senere

Alexia POV

Jeg våknet i senga til Zayn. Endelig var dagen her. Guttene skulle komme hjem fra tour. De hadde vært borte i seks måneder nå. Sist jeg så dem var for tre måneder siden. Jeg savnet dem, aller mest Zayn. Jeg savnet Lou også, den tullete og morsomme storebroren min. Jeg hadde sovet i sengen til Zayn de siste dagene fordi jeg savnet ham. Det var for stille i huset uten dem. Jeg strakk meg og satte meg opp. Jeg tok jobbebuksa fra gulvet og tok den på, jeg trakk t-skjorta over hodet og satte opp håret i en hestehale. Jeg gikk ned på kjøkkenet. Jeg lette i skapene og tok ut frokostblanding, en skål, skje og melk. Jeg tok bollen med meg bort til bordet og satte meg. Jeg begynte å spise. Jeg spiste opp og ryddet opp etter meg. Thunder så opp på meg. Jeg ga han mat og vann. Han hadde blitt stor nå. Jeg slapp han ut i hagen og lot døra stå oppe mens jeg satte meg i sofaen. Jeg lurte på når guttene kom.
Jeg hadde prøvd alt for å få tiden til å gå. Jeg hadde svømt i bassenget, gått en lang tur med Thunder, sett en film og nå satt jeg og kjedet meg i sofaen.

Døra gikk opp. Fem stemmer hørtes.
"Endelig hjemme"
"Borte bra, hjemme best"
Jeg smilte og løp ut i gangen. Guttene smilte da de så meg. Jeg løp inn i armene til Zayn og klemte ham. Han kysset meg og løftet meg opp og snurret meg rundt. Jeg lo.
"Jeg har savnet deg" sa jeg.
"Jeg har savnet deg og" sa han.
Louis kremtet bak meg. Jeg snudde meg og så på han.
"Er det noe?" spurte jeg.
"Har du ikke savnet meg?" spurte han.
"Jo da" sa jeg og slapp Zayn.
Jeg klemte Louis.
"Jeg har savnet deg Boobear" sa jeg.
"Ikke kall meg det" sa han.
"Liker du det ikke Boobear?" ertet jeg.
Han svarte ikke, bare begynte å kile meg.
"Stopp" hikstet jeg av latter.
Jeg løp bort fra ham.
"Zayn redd meg" sa jeg og gjemte meg bak han.
Zayn sto beskyttende foran meg. Louis kom mot oss, klar til å ta meg. Jeg hylte. Louis løp etter meg. jeg løp rundt i stua med Louis etter meg. jeg løp bort til Zayn. Han la armene rundt meg. han lot ikke Louis komme nær meg.
Louis ga opp etter en stund. Han satte seg i sofaen og pratet med Harry. Niall satt og tekstet, sannsynligvis med Ashley. Liam hadde gått seg en tur og tok Thunder med seg.

Zayn og Louis pratet om touren. Jeg satt og hørte på. Harry og Liam hev seg med i samtalen. Thunder gikk mot døra og bjeffet høyt. Det ringte på. Bjeffingen ble til dyp knurring. Jeg tok Thunder i halsbåndet og holdt ham rolig.
"Hysj" kjeftet jeg på ham.
Niall åpnet døra. Utenfor sto Ashley og smilte. Niall klemte henne.
"Hei Ashley" sa jeg.
"Hei" hun smilte til meg.
Thunder prøvde å dra meg mot Ashley.
"Thunder du kjenner Ashley" sa jeg.
Jeg slapp ham og han snuste på Ashley før han gikk og la seg i kurven sin.
Ashley og jeg hadde vært mye sammen mens gutta var borte. Vi hadde blitt gode venninner. Niall og Ashley og gikk inn i stua. Jeg gikk etter dem. Jeg satte meg på fanget til Zayn. Han la armene rundt meg. Ashley og Niall satt i toseteren. Praten gikk lett, vi pratet fortsatt om touren.
Thunder sto ved døra, han så på meg med bedende øyne.
"Ja da, jeg kommer" sa jeg.
Jeg reiste meg opp og gikk ut i gangen. Jeg tok på Thunder båndet og tok på sko før jeg gikk ut. Jeg gikk bortover. Thunder gikk rundt og snuste overalt. Det hadde begynt å mørkne nå. Et hardt slag traff meg i hodet og jeg falt i bakken, alt ble svart.

Zayn POV

Jeg så på tven. De andre pratet fortsatt, var det mulig å prate så mye? Jeg fulgte uinteressert med på tven. Harry kom fra gangen.
"Hører dere skrapingen på døra?" spurte han.
Alle så forvirret på ham. Vi gikk ut i gangen. Nå hørte vi skrapingen tydelig. Bjeffing hørtes også. Jeg åpnet døra. Thunder sto utenfor alene. Alene? Hvor var Alexia? Jeg ble bekymret. Thunder gikk aldri fra henne og han hadde aldri rømt. Jeg så på de andre.
"Jeg tror det har skjedd noe med Alexia" sa jeg.
"Det er ikke sikkert" sa Niall.
"Vi venter en time og har hun ikke kommet da, drar vi ut og leter etter henne" sa Liam.
Jeg nikket. Den timen gikk ulidelig sakte, men Alexia dukket ikke opp. Vi tok på sko og jakker og gikk ut for å lete. Jeg holdt i båndet til Thunder og så på hunden.
"Hvor er Alexia?" spurte jeg Thunder.
Thunder snuste og gikk bortover. Jeg fulgte etter ham.
Det var ikke tegn til folk ute, noen biler kjørte forbi oss, ellers var det øde og stille. Det var litt rart siden klokka bare var ti.
"Alexia?" ropte jeg.
Jeg var veldig bekymret. Jeg så bort på Louis han så også bekymret ut. Ikke rart han var jo storebroren og følte han hadde ansvar for henne. Thunder stoppet og bjeffet høyt. Jeg gikk bort og satte meg på huk foran ham. Han snuste på bakken og virket urolig. Jeg så på bakken. Jeg la hånden på bakken, den rørte borti noe fuktig. Jeg tok hånden opp og så på den. To av fingrene mine var dekket av blod.
"Dere det er blod på bakken" ropte jeg.
Guttene kom bort til meg. Liam hadde en lommelykt og lyste mot bakken. Vi så tydelig en liten blodflekk. Redselen steg i meg.

Alexia POV

Jeg åpnet øynene. Hodet mitt verket. Jeg lå på gulvet i et ukjent rom, en kjeller så det ut som. Det var en seng ved veggen, ellers var rommet tomt, bortsett fra et lite vindu og en lampe i taket. Jeg reiste meg opp og satte meg på senga. En dør gikk opp og en mann kom inn. han var kledd i mørke jeans og t-skjorte, øyene var mørke og kalde. Mannen gikk mot meg.
"Hvem er du og hva vil du?" spurte jeg, man kunne lett høre redselen i stemmen min.
Han svarte ikke, bare tok av meg klærne og begynte å ta på puppene mine. Hendene hans flyttet seg nedovermot underlivet mitt. jeg prøvde å dytte ham vekk, men han var for sterk.

Zayn POV

Thunder dro i båndet og ville gå videre. Vi så på hverandre, ingen sa noe, alle tenkte det samme. Hva hadde skjedd med Alexia? Thunder dro meg bortover. Jeg fulgte etter. Guttene kom også.
"Hvor er det han vil?" spurte Niall.
Jeg så på Niall.
"Hadde jeg visst det hadde jeg vel gått dit" sa jeg.
Vi så på hverandre mens vi gikk. Stoppet vi dro Thunder oss videre. Vi var på et øde sted. Ingen hus, ingen biler, ingenting var å se. Vi hadde stoppet for å få igjen pusten. Thunder pep og dro meg videre. Et slitent hus lå plutselig foran oss. Thunder stoppet foran et lite vindu. Vi bøyde oss ned og så inn, det var trangt når fem hoder så inn samtidig. Jeg gispet. Synet var forferdelig. Alexia lå på en seng. En mann lå over henne. Etter lydene han lagde, skjønte vi fort hva som skjedde. Mannen reiste seg og slang Alexia på gulvet. En sint lyd glapp ut av meg.
"Hysj" hveste Liam.
"sorry"
"Dukk, han hørte oss" Louis dro meg ned.
Vi snek oss vekk fra huset og satte oss bak en treklynge. Jeg holdt om snuten til Thunder så han skulle være stille. Mannen kom ut på trappa. Han tok seg en røyk og så seg rundt.
Vi kunne høre ham prate med seg selv.
"Jeg liker jenta, hun er fin" sa han til seg selv.
Han snakket om Alexia. Jeg skjønte han hadde planer om å voldta henne igjen.
"Hvordan skal vi få henne ut?" spurte Louis. Han så livredd ut og han var bitt blek.
"ringe politiet?" foreslo Liam og tok opp mobilen.
Han bannet.
"Hva er det?"
"Det er ikke dekning her" sa han.
Flott! Ingen dekning.
"Jeg går inn" sa jeg.
"Ikke alene, jeg blir med" sa Louis.
"Jeg blir også med" sa de andre.
"Alle kan ikke gå inn, en må bli igjen og prøve å kontakte politiet" sa Liam.
"Ikke jeg" sa alle i kor.
"Harry du blir igjen her og prøver å kontakte politiet" sa Liam bestemt. Harry åpnet munnen for å protestere, men Liam bare så på han med du gjør som jeg sier blikk.
Mannen stumpet røyken og så seg rundt før han gikk inn. Vi listet oss mot huset. Vi stoppet foran døra. Døra var åpen.
"Flaks" sa Louis.
Vi listet oss inn i huset og ned i kjelleren. Alexia lå på senga og gråt.

Alexia POV

Jeg lå på senga og gråt. Jeg hørte døra gli opp. Jeg krøp sammen. Mannen kom sikkert for å voldta meg igjen.
"Alexia?" spurte en kjent stemme.
Jeg så opp.
"Zayn" stemmen min var svak.
Jeg reiste meg, han kom bort og klemte meg inntil seg.
Skritt hørtes og tre menn kom inn.
"Hva gjør dere med jenta vår?" ropte den ene. Han som var her i sta. Jeg krøp sammen i armene til Zayn.Jeg følte meg svimmel. Hodet mitt verket. Zayn slo til mannen midt i ansiktet. Blodet sprutet. Jeg sank sammen og alt ble svart.
"Alexia" noen ropte navnet mitt. Så ble det stille.

Big brother?Where stories live. Discover now