18. bölüm/ devam ediyoruz-kesit

3.1K 131 82
                                    

Sara BULUT'TAN

Çok olmuştu, çok zaman geçmişti... Tükenmiştik belki de veya yarım kalmıştık? Peki ya acılarımız? Mutlu günler böylesine çabuk geçerken niye kötü anılar çabuk geçmiyor? Niye unutulmuyor! Hadi ama beni yetimhaneye bırakan bir kadın böylesine çabuk hayatıma giremez! Hiç kimse hayatıma istediğinde çıkıp, istediğinde de giremez!

Ben, ben Yetimhane müdürüne anne demiş kızım! Hiç unutmuyorum, unutamıyorum... 5 yaşındayım sanırım. 6? 7? Herneyse bunun bir önemi mi var sanki! Bir gün yemek yerken annem her çocuğu öpüp kokluyordu. Sinirime dokunmuştu, kıskanmıştım onu. Yemek masasının üstüne çıkıp bağırmıştım. "Uzak durun annemden ucubeler!" Hatırladıkça gülerim. Nede aptalmışım nede safmışım. Yetimhane müdürünü annem sanmıştım! Tâki bir abla çıkıp "sensin ucube aptal! O annen değil Yetimhane müdürü asıl annen seni bırakıp kaçtı işte!" Dediği ana kadar saf bir ucubenin tekiydim.

1-2 ay önce o kadın odama girdi. Anne... anne-m... of Allahım olmuyo söyleyemiyorum o kelimeyi.

-----

"Kız!"

"Erkek!"

"İkiz!"

------

"Kız!"

"Demiştim."

"Kes be!"

-----

"Karpuz istiyorum!"

"Bence zıkkımın kökünü istiyosun."

----

"Ay! Arabanda battı azcıık..."

"He azcık kör müsün? Yapış yapış koltuklar!"

"Kızımız istedi yemek valla ben suçsuzum."

-----
Yorular gelince kestit yayınlıyım dedim uyumadan aklımda ne varsa yazdım kdkxls en yakın zamanda bölüm gelir inşş kdkxkdl saçma bir kesit kabul kdkxkd

KARMAKARIŞIKWhere stories live. Discover now