~~~ 25 ~~~

2.8K 146 26
                                    

De volgende vijf maanden probeert Darren het een beetje romantisch te maken. Hij heeft natuurlijk al alles aan het mateproces gedaan. Natuurlijk heeft hij heel erg rekening gehouden met wat ik deed. Hij doet heel erg zijn best ervoor en dat vind ik leuk. Vanavond is er een feest. Een speciaal feest. Want Darren heeft alle andere Alpha's en Luna's uitgenodigd. Ik ben al een week in de stres over het feest.  Darren probeert me zo rustig mogelijk te houden maar het lukt hem niet om me rustig te krijgen.

Kian is flink gegroeid. Hij kan al rechtop zitten. Zijn haar is gegroeid en zijn ogen zijn groen geworden ondertussen. Fynn en Ryan zijn dol op hun neefje. En Darren speelt heel vaak met Kian op de grond als ik me moe voel.

Kian slaapt nu in zijn eigen kamer. Hij is heel rustig 's nachts maar overdag wil hij heel veel aandacht.

Ik ben nu in de kamer. Ik bekijk mijn kleding eens. Ik moet DE perfecte jurk vinden! Darren komt binnen en rolt met zijn ogen. 'Kitten het maakt niet uit wat je aantrekt' zegt hij terwijl hij naar me toeloopt, 'jij bent perfect zoals je bent.'

Ik zucht, 'dat vind jij ja. En de rest?'

'De rest zal jou ook perfect vinden kitten.'

Hij pakt een zwarte jurk uit de kast.

'Deze zal je perfect staan' zegt hij

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

'Deze zal je perfect staan' zegt hij.

Ik glimlach. 'Dank je.'

Hij geeft een kus op de mark. Ik ontspan een beetje. We kleden ons om en lopen daarna naar beneden. Fynn zal op Kian passen vandaag. Hij zit met Kian op zijn schoot in een tekenboek te kijken. Ryan heeft een net pak aan en zit op de bank. Hij moet mee aangezien hij de Bèta is en de andere Bèta's ook komen. 'Zullen we gaan' vraagt Darren.

Ryan knikt en staat op. Ik til Kian op en geef een kus op zijn hoofd. 'Ik ben snel weer terug' zeg ik zacht.

'Kom kitten' zegt hij, 'we kunnen niet te laat komen.'

Darren geeft ook een kus op Kians hoofd en geeft hem weer terug aan Fynn. We staan op en lopen weg naar het roedelhuis. Er staan wat tafels en stoelen en er is een klein bandje van jongens uit de roedel. Ze zullen muziek maken. 'Kitten ontspan' zegt Darren terwijl hij me tegen zich aantrekt.

'Kan ik niet' zeg ik zacht.

'Ryan hulp.'

'Zij blijft gespannen totdat het feest is begonnen.'

'Geweldig' zegt Darren, 'dan voel ik me dus ook zenuwachtig.'

'Hoezo jij ook' vraag ik.

'De mark' zegt hij.

'O ja. Sorry.'

'Geeft niet kitten.'

Er komt een wachter binnenrennen met een man, vrouw en een jongere man achter hen aan. 'Alpha, Luna' zegt hij, 'eerste gasten zijn gearriveerd.'

'Dank je Joey.'

De wachter buigt zijn hoofd en rent weg. Darren stelt me voor aan de Alpha en Luna en de Bèta. Langzaam aan komen er meer gasten aan. Het feest duurt tot laat. Ik praat veel met de Luna's en leer veel van ze. Ook over pups. Wat best handig is aangezien ik Kian heb. Als we naar huis gaan voel ik me best misselijk. Maar ik denk gewoon dat ik iets te veel heb gegeten. Kian ligt al op bed. Fynn gaat buiten wacht lopen en Darren en ik gaan meteen slapen. Wat een bijzondere avond!

pregnant rogueWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu