~~~ 14 ~~~

3.3K 151 22
                                    

heden...

Darren heeft drie Alpha's om hulp gevraagd nu. Het is drie weken geleden dat Scott aanviel. Ik weet gewoon dat hij nu aan het trainen is om Darren en de wachters te verslaan en mij weer te onderdrukken.

Ik slaap nu bij Darren. Om drie redenen. De eerste omdat ik me dan veilig voel. Ten tweede omdat de pup dan niet onrustig word en ten derde omdat ik hem echt leuk begin te vinden. Hij doet superlief tegen me en hij beschermt mij en de pup.

Ik twijfelde wel heel erg over het houden van de pup. Hij moest absoluut niet tegen me liegen daarover. Dus ik vroeg hem nog eens wat hij ervan vond. En hij zei dat hij het meende. De pup mocht blijven. Hij wilde het een goede opvoeding geven bij ons en niet bij de rogues.

Ik zit nu op de bank. Mijn broertje komt zo. Darren ontvangt de Alpha's in het roedelhuis. Ik zal daar vanmiddag naartoe gaan. Ik kijk voor me uit. Mijn buik is nog heel veel meer gegroeid en ik haat die buik zo erg!

De voordeur gaat open en Fynn komt binnen. 'Hey zusje' zegt hij glimlachend.

'Hey broertje' zeg ik glimlachend.

Hij gaat naast me zitten. 'Dus' zeg ik, 'hoe reageerde Scott toen hij merkte dat ik hem was gepeerd?'

'Kwaad, hij vermoorde bijna een nieuwe. Ik kalmeerde hem en beloofde hem om jou weer terug te brengen naar hem toe. Levend natuurlijk. Als je dood was zou ik wraak nemen.'

'en toen je hier kwam en mij zag... wat veranderde er?'

'Ik zie dat je van Darren houd, jij hebt Darren nodig en niet Scott.'

Ik knik, 'fijn dat jij het wel begrijpt.'

'Wie begrijpt het dan niet?'

'Scott, duh.'

Hij grinnikt, 'dat snap ik zusje.'

Ik word opeens gemindlinkt door Ryan: 'We komen nu naar Darrens huis.'

Ik sta op en loop om de bank heen. 'Wat ga je doen' vraagt Fynn.

'Ze komen hierheen' zeg ik.

Fynn komt bij me staan. Na heel even wachten opent Ryan de deur en laat de drie Alpha's en Darren erdoorheen lopen. Darren glimlacht naar me en loopt naar me toe. 'Mijne heren' zegt hij, 'mag ik jullie voorstellen aan mijn mate, Christina en haar broertje Fynn. Christy dit zijn Alpha Jim van de Blackmoonroedel, Alpha Jeremy van de bluemoonroedel. En Alpha Wayan van de redmoonroedel.'

Jim heeft groene ogen en donkerblond haar. Jeremy heeft zwart haar en grijze ogen. Wayan heeft felgroene ogen en zwart haar. Het zijn allemaal jonge Alpha's zo te zien.

'Aangenaam kennis te maken' zeg ik glimlachend.

Ze glimlachen. 'Goed' zegt Darren, 'mijn mate en haar broertje weten als geen ander hoe Scott is.'

'Wacht even Darren' zegt Wayan, 'jij zei dat je je mate ongeveer een maand geleden hebt ontmoet.'

'Klopt' zegt Darren, 'wat is daarmee?'

'Hoe kan ze dan al zwanger zijn?'

'Ongewenst zwanger' zeg ik, 'Scott maakte me zwanger. En nu wil hij wraak omdat ik wegrende van hem.'

Ze knikken. 'Goed' zegt Darren, 'nu dat duidelijk is, ga zitten. Dan kunnen jullie vragen stellen over hem.'

We gaan zitten en de hele middag stellen ze vragen. Darren blijft herhalen dat als ik ergens geen antwoord op wil geven ik dat ook niet hoef te doen. Maar ik geef gewoon op alles antwoord. Nadat ze weg zijn gegaan ben ik eigenlijk best wel moe. Afgelopen nacht heb ik amper geslapen omdat ik aan het piekeren was over wat ze aan me zouden gaan vragen. Darren gaat eten maken en Ryan en Fynn blijven bij mij.

'Hoe ben je hier eigenlijk terecht gekomen' vraag ik aan Ryan.

'Nadat ik erachter kwam dat Scott je mee nam en Fynn ook werd ik hopeloos. Ik ging rennen en kwam hier terecht. Aangezien onze roedel bevriend was met deze roedel nam Eduard me op. Ik werd goede vrienden met Darren en hij koos mij om de nieuwe Bèta te zijn. Ik miste jullie heel erg en weet je hoe gelukkig ik was toen ik je weer zag. Maar ik sprak je niet aan omdat ik dacht dat het toch niet kon. Al die tijd dacht ik dat je dood was. Dat jullie dood waren.'

Hij slaat zijn arm om me heen. 'Maar nu zijn jullie weer terug' zegt hij glimlachend.

Ik omhels hem. Fynn slaat zijn armen ook om ons heen. Zo blijven we zitten. Opeens komt Darren weer binnen. 'Schattig zeg' zegt hij grijnzend.

We kijken hem aan en meteen laten mijn broers me los. 'Schamen jullie je of zo' vraag ik.

'Nee' zeggen ze tegelijk.

Ik grinnik en sta op. 'Ik neem aan dat het eten klaar is' zeg ik.

'Perfect gedacht kitten' zegt Darren, 'gaan jullie mee?'

We lopen de keuken in en gaan aan de tafel zitten. We eten in stilte. Daarna blijven we nog even in de woonkamer praten. Als we naar bed gaan val ik weer heel snel in slaap in Darrens armen 's avonds.

pregnant rogueWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu