K.R.S- 7.BÖLÜM

7.3K 533 151
                                    

*DÜZENLENİCEK!*

-

Sabah'tan beri Ada'nın bunu mu alsam yok ya şunları alayım demesiyle iki saatimizi geçirmiştik, dün partiden sonra yorgun düşüp hemen uyumuştuk ve şuan bir haftayı gerçireceğimiz yer için küçük(!) bir çanta hazırlamıştık henüz nereye gideceğimize karar vermemiştik "Kızlar sizce şu kırmızı elbisemide mi alsam ya karar veremedim" Ada'nın bu lafından artık bunalarak Açelya'la ben aynandan "ADA!" diye bağırmıştık "Sen en iyisi dolabı al hepimiz için daha iyi olur" "Alt tarafı bir haftalağına gideceğiz al işte bir şeyler" isyan edercesine söylüyorduk bizim bu halimeze homurdanarak giysilerine yönelmişti tekrardan.

Küçük valizimi hazırladıktan sonra hala pijamalarla olduğumu fark etmiştim bugün tüm gün yolda olucağımız için rahat şeyler seçicektim siyah deri slim üzeri içinde dantelli bluzumu alıp kabine girip üzerimi değiştirip hemen çıktım, kızların ikiside hazır vaziyette beni bekliyorlardı "Bir de bana diyorsun Nehir daha kendin hazır değilsin" diye söylenen Ada'ya göz devirdim saçımı dağınık at kuyruğu yapıp az bir şey göz makyajıda yapıp "Tamam ben hazırım" diyerek küçük valizime yöneldim.

"Kızlar bir haftalığına gidiyoruz bu valizler ne?" diyen Berk'e gülmemek için kendimi zor tutuyordum, şaşkınlığını gizliyemeyerek valizlere bakıyordu biraz abartıyordu alt tarafı küçük valiz yapmıştık hoş 1 günlüğüne değil 1 haftalığına gidiyorduk. Berk'in bu konuşmalarına bakışlarına karşı dayanamayarak biz gülmüştük "Valizleri boş verinde nereye gideceğiz planı olan?" diyerek hepsinde göz gezdirdim, aralarında bir Kuzey yoktu gelmeyecek mi diye düşünmüyor değildim Burak beni anlamışcasına bana bakıp yüzüne sinsi bir gülüş yerleştirerek "Kuzey birazdan gelecek o söyler nereye gideceğimizi" diyerek bana bakıyordu pislik, hiç bir şey demeden telefonumla uğraşmaya başladım, kaç zamandır Ada'la Açelya'dan imalı bakışlar yetmezmiş gibi bide üzerine Burak eklenmişti "Beklenen şahısda geldi" diyen Açelya'ya gülmeden edemedim demek tek ben değilmişin Kuzey'e bu tarz hitap eden.

"Abi nereye gideceğiz" diyen Burak Kuzey'e tek kaşını kaldırmış bakıyordu, Kuzey'i süzmeden edemedim baştan aşa siyah giyinmişti her zaman ki gibi göz göze gelince kafamı hemen başka yere çevirip odaklanacak bir yer arıyordum çocuğa öyle bakarsam yakalanırdım işte, rezillik. Kuzey'in bakışları üzerimde dolaştığını anlıya biliyordum "Aramızda hasta olanlar var o yüzden Burak sizin dağ evine gidicez şehirede yakın" ne yani aralarında bir ben hastayımdım tabii astım hastalıktan sayılıyorsa istemsizce kafamı Kuzey'e çevirdim boş bakışlarla bana bakıyordu.

"Sıkıntı yok hasta kişi senin için önemli galiba" diyerek gülen Burak'a sinirle baktı "Gevezelik yapma" diyerek ilerlemişti adamdaki coolluğa bak ya, Ada'nın beni dürtüklemesiyle bakışlarımı Ada'ya çevirdim "Ah ah buram buram etraf aşk kokuyor" diyen Ada'ya gözlerimi açıp baktım ne saçmalıyordu bu salak "Duyacak suz hem yok öyle bir şey" diyerek ilerlemeye başladım Açelya'la ikisi arkamda gülerek "Bu hafta görecez" diye bağırıyorlardı sinirle arkama dönerek "Hesabınız kabarıyor bakalım bu hafta kim neyi görecek" diyerek hızla önümü dönmemle Kuzey'e çarpmam bir olmuştu. Ben böyle şeyin içine edim hepsinin eline yine alay konusu çıkmıştı, kafamı kaldırınca Kuzey'i sırıtarak görmeyi tahmin etmiyordum "Ne hesabı o?" diyerek tek kaşını kaldırarak bana bakıyordu, yanımızdan geçen Ada'yla Açelya'nın gülmesi yetmiyormuş gibi Burak'ta sırıtıyordu.

Durun bir dakika şuan Kuzey'le dib dibeydik ve bu yakınlaşma kalbim ve ciğerlerim için hiç iyi değildi bir iki adım geriye giderek "Hiç kızlarla öyle aramızda" diyerek ilerledim kasıla kasıla arkamdan geliyordu, parkingin orada durmuştuk "Burak siz dördünüz Berkin arabasıyla gidin biz Nehir'le beraber geliriz" ha Kuzey'le ben aynı arabadamı gidecektim olmaz zaten aynı ortamda durmayı bile hasas ciğerlerim ve kalbim kaldıramazken aynı araba! Yok efendim kalsın "Ben kendi arabamla gelirdim" diyerek Kuzey'e bakıyordum bakışlarını bana çevirerek hiç bir şey demeden "Hadi" diyerek ilerlemişti ofluyarak bende arkasından ilermiştim diğerliride Berk'in arabasına biniyordu. Neden bu kasıntının her dediğini yapıyordum ki ben? Neden yani! NEDEN!

KAYBOLMUŞ RUHLARIN SENFONİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin