3.

2 0 0
                                    

6. července 2015

Dnes už to vážně nemůžu vydržet. Včera jsem šla za mámou,podělit se s mým problémem. Řekla jsem jí i o tom testu. Docela se lekla,proč zrovna v den mých osmnáctin ji říkám o těhotenském testu. 

"Jako,jak test? Ty jsi jako.. to?" - "No já jsem to mami,a je mi poslední dny strašně zle. Bolí mě hlava a břicho jako by chtělo prasknout." - "No,ale test vyšel negativně." - "To nemusí nic znamenat,zajdeme k doktorovi! A to hned!" máma vypadala docela rozčíleně a ani se jí nedivím. Okamžitě mě vzala ke gynekologovi ,který potvrdil test. Těhotná nejsem. Ulevilo se mi. Nikdy bych nevěřila že na den mých osmnáctin budu u gynekologa. Ptala jsem se ho na moje bolestí břicha a hlavy. Nic společného s gynekologickými problémy to prý nemá. Tak jsem navštívila rovnou svoji doktorku. Ta nedokázala říct co to způsobuje. Byla jsem docela v rozpacích,že mi to nedokázala říct. Poslala mě na vyšetření do nemocnice. Když jsme s mámou přijeli domů,u nás v obyváku seděl Daniel s kyticí a malou taštičkou. Uplně jsem zapomněla,že mám narozeniny. Měla jsem plnou hlavu nemocnice. 

"Tak kde je ta oslavenkyně!" Daniel mě přivítal objetím. Nemohl mě ani pořádně obejmout,kytice co držel byla obrovská. Vyrazil mi tím dech,nevěděla jsem co říct,byla to nádhera. Nic jsem nebyla schopná říct jen jsem se usmívala a tekly mi slzy po tváři. Vzala jsem z lednice lahev vína a šli jsme ke mně. Leželi jsme na posteli a pili víno. Bylo nám dobře. 

"Juli,odkud jste vlastně přijeli s mamkou?" až do téhle chvíle. Musela jsem mu to říct. Když jsem mu řekla že budu muset do nemocnice,docela mu opadl úsměv z tváře. Snažila jsem se rozveselit,ale marně. Chytl mi ruku a pevně ji stiskl. Vypadal zdrceně.

"Svoje osmnáctiny jsem si představovala flámováním do rána,ale teď bych nezvládla stoupnout ani na nohy. Je mi takhle vážně moc fajn." - "Mě je s tebou nejlíp." Koukali jsme na sebe. Odložil skleničku vína na noční stolek. Udělala jsem to samé. Přišlo mi,jakoby v jeho očích zažehl plamen. Byl najednou úplně jiný. Neskutečně přitažlivý. Chytl mě zezadu za hlavu a položil ji na polštář. Potom svoje rty přiložil k těm mým. Potvrdil se tím ten úžasný pocit,když jsme se na mol líbali před barem. Ale tohle bylo jiné. Bylo to krásné. Jeho ruka mě hladila po břiše. Sjel níž na stehno. U toho jsem se nenápadně zasekla. "Počkej,co to děláš?" - "Já myslel,že to chceš tak jako já." Popadla jsem ho kolem krku a přitáhla ho k sobě jako znamení aby pokračoval. Hladil mě po vnitřní straně stehna. Ležel vedle mě a moje tělo se snažilo být co nejblíž toho jeho. Stáhl si přes hlavu tričko. Bez trička jsem ho viděla mockrát,ale tentokrát to bylo o dost krásnější. Moje tričko ze mě zmizelo stejně rychle. Za chvíli jsme byli oba nazí. Naše těla se o sebe navzájem hladila. Bylo to romantické. Nikdy jsem nic  tak krásného nezažila. Nikdy jsem nevěřila že zrovna s Danielem to zažiju. Byl tak něžný a vášnivý zároveň. Bylo to to nejkrásnější co jsem mohla k osmnáctinám dostat.

TestamentWhere stories live. Discover now