Capitolul 28:Un Nemuritor indragostit

1.2K 145 25
                                    


Am intrat in Palatul Printului printr-o usa secreta,pe care se pare ca nu o cunoaste multa lume,camuflata in spatele unei statui impozante a lui SAT'A'NA.Gardienii ma tin fortat de brate si ma obliga sa inaintez pe coridorul slab luminat.Din cand in cand,se aud pe coridoarele incalcite soapte tainice si vad valvataie din iad pe sub pragul multor usi.Podeaua este fierbinte si parca ii simt caldura cum intra prin sandalele mele destul de subtiri.Bratele mi s-au invinetit de stransoarea lor,dar nu mai prostestez.Am reusit sa ies din inchisoare si acum ma aflu din nou pe teritoriul Printului.

O usa mare se deschide singura,dandu-se de o parte si de alta si lasa sa se vada o camera cu draperii purpurii.Pe divanele imbracate in catifea rosie se odihnesc Lilith si suita ei de preotese sangeroase.O alta femeie pe care nu o cunosc,sta in partea opusa a printesei,pletele ei blonde contrastand cu pletele brune ale celei dintai.Are ochii de culoarea azurului si este imbracata intr-o spledida rochie de culoarea cerului,brodata la maneci cu auriu.

Ca de obicei,Lilith este pe jumatate goala,acoperita doar de un voal subtire,negru,rafinat,care lasa sa se vada pe dedesubt pielea ei brazdata de desene si insemne pictate maiestrit.

Camera este uriasa,capatul ei se pierde undeva in penumbra,acolo unde se afla un pat cu baldachin.Pentru a ajunge la pat insa,trebuie sa treci prin doua siruri de perdele colorate,asezate in asa fel incat sa ascunda discret patul.Podoabele abunda in aceasta camera si peretii sunt pictati,ceea ce ma face sa cred ca ma aflu in apartamentele lui Lilith.Dar privind cu atentie simbolistica desenelor,imi dau seama ca nu seamana cu ceea ce sunt eu obisnuita.Azurul din vopselele de pe pereti ma duce cu gandul ca aceasta camera este a femeii cu ochii de culoarea cerului.Genele ei colorate cu praf auriu se zbat la vederea mea si desi pare relaxata pe acel divan,pupilele i s-au marit de furie.Ochii mi se indreapta spre parul ei impletit si lasat sa cada pe umeri si brate.Senzualitatea ei este chiar mai mare decat a lui Lilith.

Gardienii imi elibereaza bratele si ma lasa in camera,inchizand usa in urma lor,dar raman in continuare de paza.

Stau cu mainile legate,murdara de praf,invinetita de lovituri,cu incheieturile batand in albastru si fata zgariata.El zambesc superior,bucurandu-se de imaginea mea lipsita de stralucire.

Lilith se ridica si paseste leganat,atragand atentia preoteselor ei,care ii urmaresc gesturile cu devotament,vrand parca sa se hraneasca din unduirile corpului ei.Un parfum floral imi invadeaza narile pe masura ce ea vine spre mine,mergand in cerc,ca si cum ar vrea sa ma incolteasca.Ma ocoleste de vreo doua ori,iar eu stau atenta sa vad ce are de gand.Niciodata nu pot sti ce zace in mintea acestei nebune.

Femeia blonda zambeste rautacios.

-Se pare ca indiferent ce ar face,Printul o lasa in viata! Cum explici acest mister,Lilith?

Printesa se opreste din mers in stanga mea,partial indreptata spre mine si partial spre femeia voluptoasa.Isi moduleaza vocea senzuala si isi cantareste cu atentie cuvintele,insistand pe ele.

-Poate...Vrea sa o tina in viata pentru a o tortura...Va fi un deliciu sa privesc aceasta!

-Daca ar fi vrut sa o tortureze,de ce nu a facut-o pana acum?

Lilith se incrunta si arunca o privire veninoasa femeii cu prea multe intrebari.

-Tu...Mai bine decat toti,ar trebui sa ii arati cum se simte intunericul pe piele! Ai uitat ca te-a trimis in abis,Semyaze?

Am tresarit interior.Acum inteleg furia de pe fata acelei femei si fara sa vreau,zambesc.Incerc sa ascund,dar e prea tarziu,zambetul mi-a fost vazut de cele doua.Preotesele din suita se incrunta.

-Zambesti? Cum indraznesti?

Aparent calma pana acum Semyaze se ridica si vine spre mine cu pas vijelios,apoi palma ei se loveste cu putere de obrazul meu.Fata imi arde si am intors capul intr-o parte,cu pletele acoperindu-ma.

ÎMBRĂȚIȘAREA LUI LUCIFER : Cântecul Layrei (II)Where stories live. Discover now