Bölüm 20

69.9K 2.6K 133
                                    

Medya;Azra Egeli
Bölüm müziği;Ed Sheeran-Thinking Out Loud

Herkese yeniden merhaba yeni bölümle karşınızdayım:) Oldukça romantik bir bölüm sizleri bekliyor.Lütfen yorum ve beğenilerinizi belirtmekten çekinmeyin.Bu hikayenin daha iyi yerlere gelmesi için desteklerinizi esirgemeyin.Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni bölüme alıyorum hepinize keyifli okumalar:)

*****

On beş dakikadır yoldaydık ve on beş dakikadır Atlas sanki ondan kopamıyormuş gibi sol elimi tutmuş sürekli sıcak dudaklarını sürtüyor,elimin üstünü öpüyordu.

Nefesini içine çeke çeke elimi öpmesi içimde yanmak için bekleyen korları deli gibi tutuştursa da onu araba kullanırken rahatsız etmek istemiyor,olduğum yerde usulca durmak için kendimi zorluyordum.

"Atlas?" Arzudan koyulaşmaya yüz tutmuş sesimle seslendiğim Atlas sadece "Hı?"demiş elimi bana geri vermemek konusunda kararla aldığı pozisyonu korumuştu.

"Artık herkes öğrendi bizi." Heyecanlı bir kararsızlıkla çıkan sesime sadece birkaç saniye ciddiyetle bakmış yine aynı ciddiyetle ela bakışlarını yola çevirmişti.

"Benim de istediğim tam olarak buydu güzelim." Bir haftalık uykusuzluğun getirisi yorgun bedenimi koltukta ona doğru iyice çevirip gözlerimi yan profilinden bile harika görünen kuzguni siyah saçlara ve sert çehresine diktim.

Bu adam ya bir rüyaydı ya da ben şuan rüya gibi bir an yaşıyordum.

"İstediğim derken?"Bir nebze de olsa kendine gelmesi için zihnimi zorlarken neredeyse uyuşuk bir düşünüş biçimine sahip olduğumu farkettim.

Beni uyuşturan uykusuzluk değil yanımdaki bu bakışları ela karizmatik kaptandı.

"Ünlü denizkızımı herkes görsün ve denizkızımın kime ait olduğunu herkes hafızasına kazısın istedim." Onun her zamanki sahiplenme duygusu ve bir nebze kıskançlığını barındıran bu cümlesi beni rahatsız etmekten ziyade içimin ve ruhumun ona daha da fazla akmasına sebep olmuştu.

Bu adam bu akşam beni yeterince şaşırtmış ve kızdığım tüm o davranışları bir kalemde silerek o kötü anların hepsini unutturmuştu.

"Her zamanki otoriter Atlas Aladağ." Benim bu cümlemle kasılan bedeni bir an kurduğum cümle için pişmanlık duymama sebep oldu.Çok değil kısa bir süre öncesine kadar bu aşırı dozdaki kıskançlığının getirisi davranışları yüzünden ayrılmıştık.Ve şimdi hatıralarımıza dolan bu anılara sadece ama sadece içimizi ve ruhumuzu titretebiliyorduk.

"Güzelim sana karşı dürüst olacağım.En başından söyleyeceğim bazı şeyleri." Onun derin bir nefesi kararlı bir şekilde bedeninden salması birazdan diyeceği cümleleri benim dayanılmaz bir arzuyla merak etmeme sebep olmuştu.

"Ben hep kıskanç olacağım güzelim hatta ve hatta seni hep bunaltacağım.Bunu şuan diyorum çünkü üzerindeki şu askılı derin sırt dekolteli elbise bile kıskançlığımı körüklüyor.Seni böylesine kıskanırken denizkızımın başka bir erkekle evlenme fikrinin bünyemde yaratacağı depremleri bir düşünür müsün?Sadece biraz düşünmeni istiyorum Azra."

Atlas'ın bu kendinden emin ve büyük bir kararlılıkla kurduğu cümleler beni bir an korkutsa da aslında bu adamın yakıcı öfkesini bile özlemiş olduğum gerçeğini farketmem çok da uzun sürmemişti.Evet biz onun bu kıskançlık sonrası çılgıncasına ortaya çıkan öfkesi yüzünden ayrılmıştık ama ben kaptanımın bu yakıcı ve yıkıcı öfkesini bile çok özlemiş,kendimi hep bu an için hazırlamıştım.

Onun ciddi çehresini çevreleyen kuzguni siyah saçlarına giden elim onları bir süre okşamış ve hemen ardından çıkmakta kararlı olan sakallarını sevmeye başlamıştı.Benim bu hareketimle bir anlık gözlerini yuman ve başını elime yaslayan Atlas evine gelmek üzere olduğumuzu anladığım son yolu da dönünce dikkatini yoldan bir kademe bile uzaklaştırmamıştı.

Denizkızı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin