Bölüm 10

71.3K 2.6K 102
                                    

Medya;Azra Egeli
Bölüm müziği;Justin Timberlake-Cry Me A River

Herkese yeniden merhabalar yeni bölümle karşınızdayım:)
Bakalım bu bölümle ilgili yorumlarınız neler olacak?Lütfen beğeni ve yorumlarınızı eksik etmeyin.Bana ilham vermek konusunda oldukça faydalı oluyorsunuz.Daha fazla uzatmadan sizi yeni bölümle baş başa bırakıyorum,umarım beğenirsiniz.İyi okumalar:)

*****

Sabah Atlas erkenden işi sebebiyle evden ayrılmış biz de Derin'le birkaç saat sonra öğlen olan dersimiz için hazırlanmaya başlamıştık.

Derin'in arabasıyla trafikte ilerlerken konuşması kulaklarımı doldurmuştu.

"Dün gece görecektin Azra senden sonra bizimkiler sırf Poyraz'dan konuştular ve özellikle Çisem ne kadar yakışıklı olduğundan bahsetti.Takıldığın kişiyi o sandılar ben de çaktırmadım.Atlas'la seni gördükleri zamanki şaşkınlıklarını merak ediyorum çünkü."

Onun keyifli ve uzun uzadıya konuşmasının arasına girebilmem mümkün değildi.

"Bu arada Melih'in burnu kanıyordu ama çok da kötü değildi.Keşke Poyraz biraz daha dövseymiş."

"Saçmalama Derin ya." Benim bu cümleme sadece gözlerini devirmiş ve konuşmaya başlamıştı.

"Kızım sen hala şu Melih şerefsizini mi düşünüyorsun?"

"Onu ne düşüneceğim ya sadece birinin benim yüzümden canının yanmasını istemiyorum o kadar."

Kızgın sesi her an parlamaya hazır öfkesinin sinyallerini veriyordu."O sana zarar vermekten çekinmiyor ama."

Onun bu cümlesine diyebilecek bir sözüm yoktu çünkü fazlasıyla haklıydı.

*****

Arabayı park etmek için girdiğimiz otoparkta ağzı burnu fena bir şekilde dağılmış ve kolu sargıya alınmış bir Melih'i arabasına yaslanmış şekilde görmek beklediğim en son şeydi.

Tamam Poyraz Melih'e birkaç sert yumruk atmıştı ama bu hale gelmesi kesinlikle imkansızdı.

Arabadan inmemle kızgın bakışlarını bana diken Melih konuşmak için beni beklediğini yanıma gelen bedeniyle anlamamı sağlamıştı.

"Dün sevgiline gece klübünde bana saldırması yetmedi sanırım,bir de klüp çıkışı üç izbandutu üstüme saldı.Ona şunu ilet ikisinde de beni gafil avladı.Ama adının Poyraz Demirci olduğunu dün gece tanıyan bir arkadaşımdan öğrendim ve ben intikam için fazla beklemeyeceğim.Sevgilin arkasını kollasa iyi olur." Onun öfkeyle çıkan sesiyle bir hışım yanımdan ayrılıp arabasına binmesi bir olmuştu.Hızla otoparktan ayrılan arabanın arkasından sadece şaşkınlıkla bakabilmiştim.

Poyraz Melih'i dövdürmezdi ki.O an birkaç kere vurmuş ve mesele kapanmıştı.Çünkü o an haklıydı ve bunu büyüterek haksızlığa düşmek istemezdi.

Ama bütün gece yanımda alıkoyduğum biri vardı ki o bunu fazlasıyla yapabilirdi.Derin de tam olarak bunları düşünmüş gibi kısık sesini duyumsamamı sağlamıştı.

"Atlas Aladağ." Evet Melih'i bu hale sanırım sadece ve sadece Atlas Aladağ getirebilirdi.Demek dün geceki yaptığı telefon konuşması bunun habercisiydi.

Arayıp hesap sormam gereken bir Atlas Aladağ vardı ve Melih'in öfkesini fazlasıyla yönelttiği uyarmam gereken bir Poyraz Demirci.

Şimdi ben tam olarak ne yapacaktım hiçbir şekilde bilmiyordum.

*****

"Atlas'ı arıyorum arıyorum açmıyor.Çok sinirliyim öğrendiğimi mi tahmin etti acaba?" Derin'le kantinde oturmuş kahvelerimizi içiyorduk.Ben bir yandan da Atlas'ı onuncu defa aramakla meşguldüm.Sinirliydim hem de çok sinirli.

Denizkızı (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin