39~ rannalla

445 34 15
                                    

Harry

On kulunut viikko kesälomasta ja viikko siitä kun Niall ja Zayn palasivat yhteen. Olen onnellinen nyt sillä, Niall on onnellinen ja hän on taas se sama vanha iloinen oma itsensä.

Tänään me kaikki neljä olemme päättäneet lähteä rannalle, sillä tänään on luvattu aurinkoista ja lämmintä päivää. Olemme Louisin kanssa jo valmiita lähtemään, odottelemme vain että Zayn ja Niall tulevat tähän, niin voimme sitten yhdessä lähteä tästä. Liam ei tänään päässyt meidän kanssamme, hän on muutenkin ollut jotenkin outo viime aikoina. Tosin Louis kyllä on sanonut, että ihan normaali hän on ja tunteehan Louis Liamin paremmin kuin minä.

Ei menee enää kuin ehkä viisi minuuttia ja ovikello soi. Menemme molemmat eteiseen ja Louis avaa oven Zaynille ja Niallille.

" no niin mennäänkö" Zayn kysyy.

" joo lähdetään" sanon.

Viidentoista minuutin ajomatkan jälkeen saavumme rannalle. Louis parkkeeraa auton parkkipaikalla jonka jälkeen otamme tavaramme ja suuntaamme täynnä olevalle rannalle.

" mennäänkö tuonne vähän sivumpaan, siellä on yks hyvä paikka, missä ei koskaan ole juuri ketään" Zayn sanoo.

"Joo sopii" vastaamme kaikki kukin tietenkin omalla tavallaan. Zaynin johdattelemana lähdemme kävelemään syrjäisemmälle rannalle missä on paljon vähempi porukkaa kuin "päärannalla". Levitämme pyyhkeemme kuumalle hiekalle ja vedämme kaikki paitamme pois, jonka jälkeen alamme syömään eväskorista löytyviä ruokia sekä nauttimaan auringosta ja lämmöstä.

" mennäänkö uimaan" Louis kysyy minulta.

" joo mennään vaan" vastaan.

" hei me mennään viilentymään Louisin kanssa" sanon Zaynille ja Niallille, jotka tällä hetkellä käyvät jotakin omaa keskusteltuaan. He vain vilkaisivat meitä nopeasti ja mumisivat jotakin, kunnes jatkoivat taas puhumista. Heillä oli selvästi jokin kiihkeä keskustelu kesken.

Lähdimme Louisin kanssa vettä kohti ja lopuksi kilpailimme siitä kumpi on ensin vedessä. Loppu peleissä emme päässeet yhteis ymmärrykseen siitä kumpi kisan voitti ja kumpi hävisi. Kisa nimittäin päätyi siihen, että halimme ja pussailimme toisiamme.

Olimme Louisin kanssa ehkä noin puoli tuntia vedessä ennen kuin Zayn tuli Niall sylissään veteen. Selvästikin Niall oli vastustanut uimista, jonka seurauksena Zayn päätti väkisin kantaa toisen uimaan.

" mitäs täällä oikein tapahtuu" kysyn.

" Niall hävisi väittelymme ja koska ei suostunut muuten tulemaan uimaan, niin häviöstä hän sai rangaistuksen" Zayn selittää.

" tää on kylmää" Niall valittaa kun Zayn oli heittänyt hänet sylistään veteen.

" et voi olla tosissas, tää ei oo kylmää" sanon. Miten tämä muka voisi olla kylmää. Tämähän on ainakin 20 asteista.

" hei kulta mä voin lämmittää sua" Zayn sanoo ja vetää Niallin itseensä kiinni ja painaa huulensa Niallin huulille.

" hei mekin ollaan täällä" Louis sanoo.

" no voitte tehdä ihan samallalailla. Ei meitä tarvii tuijottaa" Zayn sanoo näsäviisaasti.

" joo hehe, me mennään rannalle, niin jääkää te vaan tänne kuhertelemaan, mutta jos pidemmälle aiotte, niin en ihan täällä suosittele" Louis sanoo takaisin. En aina kestä kuinka lapsellesia nuo kaksi osaavat olla tai pitää aina olla sanomassa jotakin parempaa ja fiksumpaa olevinaan. Niallkin näyttää hieman punastuvan Louisin sanoista, mutta ei niin paljon kun joskus, kai tuokin on jo tottunut Louisin ja Zaynin kommentteihin.

2+2=2Où les histoires vivent. Découvrez maintenant