Tajemství?!

196 8 0
                                    

Cestou domů jsem si pročítala přihlášku sensei Katone věděl že se budeme chtít přihlásit všichni. Vřely ve mě všechny emoce radost, pýcha a obavy. Nevím proč obavy zatím jsem veškeré zkoušky zvládala na jedničku, ale stejně mě něco pořád vrtalo hlavou jako bych měla pocit že se má něco stát.
Hned u vchodu do domu jsem potakala naší sousedku. Vcelku vysoká žena v domácnosti. Velmi příjemná a hodná. Právě se jí vrátil její syn z mise je o rok starší takže už má zkoušky za sebou tak jen cestuje a bere si různé snadnější mise.
,,Dobrý ráno paní Hirajimová" pronesla jsem s neskrývaným nadšením ,,Je nádherné že ano"
,,Jsi doma nějak brzo" myslela jsem ze tě čeká nějaká náročná mise?
To ještě ne teď teprve máme přihlášky na chuninské zkoušky. Zamávala jsem obálkou. Ona se jen pousmála.

Poté jsme se rozloučili a šli každá jinam. Doma jsem se natáhla na postel a sledovala zaujatě strop. V tom do pokoje vtrhla moje mladší sestra Viola a skočila na postel jako nic. Bylo mi to jedno teď jsem neměla čas ani náladu se s ní hádat. Moje myšlenky patřili jen a jen té zkoušce ze které jsem měla pořád horší a horší pocit.

Hned po rodinné večeři jsem rodičům předala přihlášku. Mamka (mamka neboli Amiko Wakamura je žena plně zaměstnává v domácnosti, velmi hodné a milé povahy) se na ni podívala a s velkou starostí se ohlédla na otce. Otec( otec neboli Joben Wakamura je plně zaměstnán ve službách hokageho velmi záhadný často máme pocit že nám něco tají) jen přikývl. Nerozuměla jsem tomu co se děje?! No bylo to vlastně aj jedno hlavně že to mám vyplněné a můžu ji odevzdat.

Hned jsem se vydala do pokoje a furt sledovala a pročítala podepsanou přihlášku. Věděla jsem že se něco děje nechtěla jse mi to řešit často tenhle pocit mám můj otec je tajnůstkář.
Jdu si lehnout když uslyším na verandě cizí hlas, jak mluvil s otcem.

Otec: Zjistil jsi kde jsou?! Už nemůžu čekat dál je to těžké lhát a...

Cizinec: Hledal jsem ve všech koutech hranic vesnice ale sám dobře víš kam si to můžeme dovolit...

Otec: Hokage nic neví?!

Cizinec: ne neví vůbec nic.

Otec: hledej dál!!! To tajemství je jen mezi náma jasný!!?

Cože?! Vykřikla jsem málem nahlas. Můj otec něco tají před samotným Hokage včem asi litá.

Kira UchihaWhere stories live. Discover now