2.bölüm

5.9K 300 86
                                    

Multimediadaki şarkıyla okuyun !

 Yarış alanına geldiğimde seyirciler kameralarını açmış yarışın başlamasını bekliyorlardı.Yarışçılar da yarış pistinde arabalarını hazırlıyorlardı.İlk yarışta kimler yarışacak diye listeye bakıyordum  Zayn’in ilk yarışta olmadığını görünce şaşırdım.Ne yani yarışmayacak mıydı? .Listenin aşağı bölümüne baktığımda son yarışta Zayn’in adını yazılı olduğunu gördüm.Son yarış iki kişilikti Zayn ve ‘?’ diye bir yer vardı.Altında ise şöyle yazıyordu ; ‘eğer acemi yarışını kazanırsanız’ KRAL İLE YARIŞACAKSINIZ .

KRAL İLE YARIŞACAKSINIZ

KRAL İLE YARIŞACAKSINIZ

KRAL İLE

KRAL

KRAL

Bu sözcükler kafamda yankılanırken ben sinirden köpürüyordum.O kim oluyor da yarış pistinin kralı olarak adlandırılıyor!.Yarış pistinin kralı benim abimdi ve hep öyle kalacak.Zayn’e kimin kral olduğunu göstereceğim.Yarış pistine doğru ilerlediğimde yarışçıların pistte olduğunu gördüm.Yarışçıları denetleyen görevliye doğru ilerlemeye başladım. Görevliye ’bende acemi yarışına katılmak istiyorum’ dedim.Görevli beni şöyle bir süzerek ‘Yarışa katılmak istediğine emin misin?’ dedi. Ben ise ciddi bir tavır takındım ve tüm kararlılığımla görevliyi yanıtladım."Sence dalga geçer gibi bir halim var mı?" Görevli sözlerim karşısında sinirlense de bunu çaktırmamaya çalışarak bana yaklaştı ve adımı sordu."Adını söyle öyleyse." Ukala tavrına karşı yüzümü buruşturdum."Alex.Alex Morgan." Aptal herif soyadımı duyunca  afalladı.Ben ise yüzüme alaycı bir gülüş yerleştirdim. Görevlinin şaşırdığını fark edebiliyorum ‘yo-yoksa sen’ diye kekelemeye başladı.Ben ise daha fazla dayanamayarak ‘Evet o benim Jack morgan’ın kız kardeşi,artık yarışa katılabilir miyim?’ dedim bıkkınlıkla.görevli ise ‘ta-tabiki’ dedi  ve eline megafonu alarak yarış pistinin ortasına doğru ilerledi o sırada diğer görevlilerden birisi benim arabamı yarış pistine getirmişti bile. Konuştuğum yarış görevlisi yarışacak arabaların tam ortasında durarak megafona seslenmeye başladı ‘Yarışçılar aranıza yeni bir yarışçı katıldı ALEX MORGAN’ dedi.Morgan kelimesini duyunca tüm seyircilerin şaşırma seslerini duydum.En ön sırada Zayn’i gördüğümde ise sinirlerimin tekrar gerildiğini hissedebiliyorum.Bu yarışı kazanmam lazımdı.

Tüm  yarışçılar arabalarına binerken bende Zayn’e nefret dolu bir bakış atıp arabama bindim.Görevlinin elindeki bayrağı indirmesiyle gaza yüklendim.

Zayn’in ağzından

Bayrak aşağı indiğinde lastik sesleri kulağıma doldu.Arabalar aynı anda çıkış yaptı ama Alex bir süre sonra geride kaldı.Onun bu halini keyifle izlerlerken virajda en öne geçmesi keyfimi kaçırmıştı.Tıpkı onun gibiydi.Tıpkı abisi gibi yarışıyordu.Dönüşleri, araba hakimiyeti...Gözlerimi kırpmadan onu izliyordum ama kahretsin ki harika yarışıyordu.Alex büyük bir farkla diğer arabaları arkasında bıraktı ve çizgiyi geçti.Seyircilerin onu alkışlayıp tezahürat yapması sinir kat sayımın tavan yapmasını sağladı.Beni sinirlendiren bir diğer şey de bu kızın kolay lokma olmaması.Arabadan indiğinde bakışları direk beni buldu ve yüzünd alaycı bir gülümseme yerleştirip bakışlarını benden çekti.Adımlarımı sertçe yere basarak ona doğru ilerledim.Bu kız gerçekten sinirlerimi bozuyor.

-Alex'in ağzından

Kolumdan sıkıca kavrayıp dişleri arasından tısladı.

"Sakın ses çıkarma sadece yürü!"

 Kolumu çekmeye çalışsam da başaramadım.

"Bırak kolumu canımı yakıyorsun."

Kolumu daha çok sıktığında acıyla inledim.

"Yürü dedim."

 Beni sürükleyerek yarış arabamın bulunduğu garaja götürdü ve içeri girer girmez beni duvarla kendi arasıma aldı.Sırtım hızla duvara çarpınca acıdan dişlerimi sıktım.Bileklerimi tutup duvara yasladı ve aramızda sadece bir adım mesafe bıraktı.

"Bana kafa tutamazsın."

Alayla sırıttım.

"Ne o kral.Yoksa beni zindanlarında mı çürütürsün?"

Alayla sorduğum soruyu cevaplamadı ve boğuk bir sesle konuştu.

"Yarışı kazanmanı beklemiyordum."

Güldüğümde kaşlarını çattı.

"Ne o korktun mu yoksa?"

Tüm bedenini bedenime bastırdığında kaslarını rahatlıkla hissedebiliyordum.Bakışlarımı gözlerine yerleştirdim.Ela gözlerine öfke bulutları hücum etmişti.Kulağıma eğildi ve tahrik edici bir sesle fısıldadı.

"Sana.Benimle.Uğraşma.Dedim."

 Elini başımın üzerinden duvara yasladı.Baştan çıkarıcı yoğun erkeksi kokusunu rahatlıkla hissede biliyordum.Zorlukla yutkunup gözlerimi kapattım.

"Seni yarış pistine gömücem güzelim.Tıpkı abin gibi.’

Beynime kan hücum etti.Öfkeyle gözlerimi açtım ve tüm gücümü topladığım yumruğumu yakışıklı suratına geçirdim.

"Avucunu yalarsın."

Elini suratından çekti ve bana yaklaştı.Tekrar kulağıma eğilip fısıldadı.

"Asi kızlara bayılırım.Ama senden pek hoşlanmadım."

Dudaklarını boynuma değdirip küçük bir öpücük kondurdu ve alayla sırıtıp garajdan çıktı.Kapıya yönelip arkasından seslendim.

"Emin ol bu sefer piste gömülen sen olacaksın.Kral."

Duraksayıp bana döndü.

"Öyleyse yarış başlasın.Güzelim."

Umarım beğenirsiniz.Vote ve yorumlarınızı bekliyorum.Lafı uzatmayacağım vote ve yorum pleaseeeeeeee <3

Untmadan yardımları için irembatmaz16'ya çok çok çok teşekkürler. Ayrıca diğer tüm okuyuculara da çokk teşekkürler.hepinizi çook seviyorum <3

YARIŞÇIWhere stories live. Discover now