Alışmaya Çeyrek Kala

28.2K 476 9
                                    


Odaya göz gezdirdim. Benim odamdan farklıydı daha geniş ve ferahtı. Ne yapacağımı bilmeksizin yavaşça ilerledim odanın ortasına. Artık evliydik ve bu gecenin nasıl biteceği çok belliydi. Böyle birşeye hazır değildim. Gerçi hiçbir şeye hazır değildim ki ben. Hazır olmama fırsat tanınmamıştı. 

Scott:

Odaya çıktığımızda Rosie odayı inceleyerek dikkatini dağıtmaya çalışıyordu. Ona doğru ilerledim ve eşyalarını göstererek hazırlanabileceğini söyledim. Kendini rahat hissetmesini istiyordum. Artık yabancı değildik. Rosie kafasını sallayarak beni onayladı ve geceliğini eline alarak bana bakmaya başladı.

- Ne oldu?

- Arkanı döner misin?

- Yok artık Rosie evliyiz farkında mısın?

- Evet farkındayım ama en azından alışmama fırsat verir misin?

-Buna böyle alışamazsın Rosie nasıl başlarsan öyle gider o yüzden çekinmeyi bırak artık.

Şaşkın ve bıkkın bir şekilde yüzüme bakıyordu. Köşeye sıkışmıştı. Tuvaletin olduğu kapıya doğru döndü orada giyinmeyi planlıyordu. Oraya doğru ilerlediğinde ben de arkasına geçtim ve elimle belini tutarak onu durdurdum ve aynaya doğru götürdüm. Ne yapacağımı merak ediyordu ve şimdiden titremeye başlamıştı. Boynuna ufak bir öpücük kondurup  kulağına fısıldayarak "benden korkmana gerek yok"dedim. O da kafasını sağa doğru çevirerek yansımadan bana bakmaya başladı . Elimi açıkta kalan sırtını okşayarak aşağı indirdim sonra da  gelinliğinin fermuarına doğru yöneldim ve yavaşça açmaya başladım. O bu arada gözlerini çoktan kapatmıştı. Askılarını indirdim ve gelinliğin yere süzülüşünü izledim. Aynada gördüğüm manzara gerçekten çok güzeldi. Üstünde birşey yoktu. Sırtı açık diye giymemişti. Ona daha çok yaklaşıp belinden sarıldım bu sırada gözlerini açmış aynadan gözlerimin içine bakıyordu. Tekrar o incecik belinden tutup kendime çevirdim. Önce boynunu sonra da göğüslerini öpmeye başladığım sırada elindeki geceliği yere düşürdü. Yüzümdeki sırıtmaya engel olamadım. Daha sonra yere çökerek karnını öpmeye başladım yukarı baktığımda başını yukarı kaldırmış ve gözlerini de kapamıştı. Evet hoşuna gitmişti. Daha fazla ilerlersem duramayacaktım o yüzden yere düşen beyaz geceliği yerden aldım ve ayağa kalkarak ona giydirdim. Yüzüme anlamsız bir şekilde bakmaya başladı. Elimi saçına atarak tokasını buldum ve onu çıkartarak saçlarının omuzlarına düşmesini sağladım. Daha sonra burnunu öperek "Evet böyle çok daha iyi oldu sanırım" dedim ve arkamı dönerek ceketimi çıkartıp üstümü değiştirmeye başladım. 

Rosie:

Nasıl yani hepsi bu kadar mıydı? kendi elleriyle beni hazırlamıştı. Hassas ve narin bir şekilde yapmıştı bunu. Nedense devam etmesini istedim ama sesim çıkmadı. Bu kadar etkilemişti işte beni. Ona bakmamaya çalışıyordum ama çok da başarılı olamıyordum. Kusursuz bir sırtı, uzun ve şekilli bacakları vardı. Daha fazla saçmalamadan banyoya girip lavaboda güzelce yüzümü yıkayıp makyajımı çıkardım sonra odaya geri döndüm ve yatağa doğru ilerledim. Bu arada Scott çoktan bi elini başının altına koymuş  yatakta uzanıyordu. Ben yatağa girerken beni izledi. Kendimi ona yakın hissetmeye başlamıştım. Sonuçta içimi dışımı biliyodu artık. Scott bana doğru döndü ama az önceki yaşanandan sonra bakamıyordum yüzüne bu yüzden "iyi geceler" diyip arakamı döndüm ve uyumaya başlamadan önce belime dolanan elleri hissettim. Bu fazlasıyla sıcak güven verici hissettirmişti.

Sabah oluyordu hava daha yeni aydınlanıyordu. Scott yüzünden uyanmıştım çok sıcaklamıştım çünkü koala gibi sarılmış bacağını da üstüme atmıştı. Hareket etmeye çalıştım ama çok da başarılı olamadım. Düşündüğümden de ağırmış. Altta kalan ayağımla çarşafı tekmeleyerek üstümden attığımda rahatlamış bir şekilde uykuya geri döndüm.

Scott:

Saat 08:11 olmuştu. Kollarımda sarmış olduğum kadınıma baktım. Mışıl mışıl uyuyordu. Okul için biraz geç kalmıştı sanırım gerçi dersinin olup olmadığını bilmiyordum. Bu yüzden saçlarını okşayarak onu uyandırmaya başladım.

- Rosie hadi uyan güzelim

- Efendimm

- Efendim demekle olmaz aç gözlerini hadi.

- Aman tam tamam uyandım noldu?

- Biliyorum dünden sonra erken kaldırmam saçma oldu ama dersin var mı bilmediğim için bi sorayım dedim hani geç kalma diye.

- Yaaa teşekkür ederimm 

diye uzatarak şebekçe konuştu. Çok tatlıydı şu an. Gerinerek yerinden doğruldu.

- Bu gün gitmek istemiyorum notları alırım ben.

- O zaman baş başa kahvaltının şimdi tam zamanı.

- Tamammm bekle elimi yüzümü yıkıyayım hazırlarım şimdi. Takıl sen salonda çağırırım hazır olunca.

- Anlaştık 

dedim ve salona doğru ilerledim.

Rosie:

Mutfakta kahvaltı neredeyse hazırdı. Ekmeklerin kızarmasını beklerken belime dolanan ellerle irkildim. Alışık değildim böyle şeylere. Scott boynumu öperken "korkutmak istememiştim" dedi. Ona sorun olmadığınını kahvaltının hazır olduğunu söyledim. Yemeğe başlamıştık göz ucuyla hep onu izliyorum. Gayet kibardı belliydi ki görgülü yetiştirilmişti. Etrafımdaki kimseye benzemiyordu. Gerçekten goygoycularla takıldığımı farketmeye başlamıştım.

-Rosie neden yemiyorsun?

Scott'un sesiyle düşüncelerimi aklımdan savuşturdum. Ona doğru döndüm ve aslında hiç düşünmediğim, gerçekte ne olduğunu bilmediğim ve çok merak ettiğim bir soru sordum.

- Scott neden ben? 




My Love (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin