Onsdag!

4.1K 26 0
                                    

Jeg vågner med en høj tone i mine øre. ÅRGH! Så stop dog! Lorte hovedpine. Lorte drenge. Lorte liv!
"Cathyyy det er min dag i dag!" Råber en eller anden. Jeg er ret så ligeglad hvem det er. Jeg er ret så ligeglad med det hele lige nu. Liam åbner døren hurtigt og løber hoppende hen til mig i sengen. Jeg vender ansigtet mod væggen. Jeg gider ikke nogle lige nu.
"Noget galt?" Spørger han. Jeg svare ik.
"Sulten? Syg?" Bliver han ved.
"Jeg vil dø.." hvisker jeg.
"Sig ik det" siger han.
"Hold dog kæft! Ved du hvor ondt i hovedet jeg har?! Hvor dårligt i drenge i behandler mig? Hvordan vil du måske have det hvis du bliv voldtaget dag ind og dag ud? Ik så rart vel? Så HOLD DIN FEDE KÆFT OG LAD MIG VÆRE!" Råber jeg nu. Han bliver overrasket over mine ord.
"Cathy jeg.." stammer han.
"SKRID!" Skriger jeg.
Han bliver helt overrasket og jeg kan se at det gør ondt på ham nu. Han åbner munden men lukker den igen for han er blevet bange. Jeg lægger mig ned i sengen og lægger hovedpuden over mit hovede og så kan jeg høre døren lukke, men der går ikke længe før den åbner igen.
"Hvad fanden har du gang i?!" Råber Harry.
"SKRID.. UD.. AF... MIT.. VÆRE..LSEEEEE!!" Skriger jeg så jeg får ondt i halsen.
"NU SNAKKER DU PÆNT UNGE DAME!" Råber Harry højere og griber fat i min ene arm og hiver mig ud af sengen. Han giver mig en lussing og kaster mig ned på gulvet. Jeg tager mig til kinden og fælder en tåre.
"Græd du bare din fede luder! Du slipper ALDRIG væk herfra!" Siger Harry hårdt.
"Jo jeg gør! Min søster og bror kommer og henter mig!" Græder jeg.
"Hold din kæft! Hørte du mig ikke? Du slipper ALDRIG væk herfra! Jeg har fucking dræbt din søster og bror! Din mor er fucking ligeglad med dig og du har INGEN venner!" Siger Harry hårdt.
Jeg græder nu endnu mer. Jeg kan høre døren bliver åbnet mer.
"Hvad fanden råber og skriger du om? Du larmer af helvede til!" Siger Liam. Jeg kigger op på ham og han ser tårnene i mine øjne.
"Hvad fanden! Har du givet hende en lussing?! Du er fucking sindsyg!" Råber Liam nu.
"Du kan da være ligeglad!" Siger Harry.
"Ved du hvad?" Siger Liam.
"Næh" siger Harry bare. Liam knytter sin hånd og med et ved jeg hvad han skal til at gøre. Han skal til at slå Harry så hårdt at han ville fortryde det han gjorde mod mig..

Sexslave for dem?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα