13❌

1.6K 47 8
                                    

Τα χερια του βρισκονται συνέχεια στους μοιρους μου χουφτωνοντας δυνατα. Οι γλώσσες μας παλεύουν μεταξύ τους και νιωθω την θερμοκρασία να αυξάνεται επικινδυνα. Την επομενη στιγμη εχει σηκωθεί και με εμενα στην αγκαλια του πηγαινει προς το δωματιο. Με ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχιζει να φιλάει το γυμνό σωμα μου παντου κάνοντας με να ανατριχιάζω στο άγγιγμα του. Κατεβάζει το ηδη ξεκουμπωμενο παντελόνι του μαζι με το εσώρουχο και ανεβαίνει ξανα πανω μου. Με σπρώχνει ετσι ωστε να φτάσω πιο ψηλα στο κρεβάτι και μου ανοίγει τα ποδια.  Ξεκιναει να χαϊδεύει γυρω απο την περιοχη μου και να αφηνει μονοπατια φιλιων στο εσωτερικο των μοιρών μου. Θα κανει αυτο που μου αρεσει τοσο αλλα παρόλαυτα το καθυστερεί για να με βασανίσει. Δυο δάχτυλα του κυλάνε κατα μήκως των "χειλιών" μου και υστερα εισχωρούν μεσα μου. "Τοσο υγρή για μένα". Ειναι το μονο που λεει και συνεχιζει να με δαχτυλωνει και να τριβει συγχρόνως την κλειτορίδα μου με τον αντίχειρα του, ως που τη θεση των δαχτύλων του πέρνει η επιδέξια γλωσσα του. Στέλνει ρίγη στο σωμα μου καθως μπαινει οσο πιο μεσα γίνεται και νιωθω πολλα συναισθήματα να με περιβάλλουν. Τα χερια μου αυτοματως μπλέκονται στα μαλλια του και τα τραβάω μη μπορώντας να αντεξω παραπάνω. Τα ποδια μου τρέμουν και χωρις να το καταλαβω αρχίζουν να κλείνουν το κεφαλι του εκεί μεσα. "Ανταμ δεν αντεχω αλλο" ειναι το μονο που μπορω να πω αναμεσα στους αναστεναγμούς και την καυλα μου. Σταματάει και ξεκινάει να φιλαει κατα μηκος της κοιλιάς μου και σταματάει στο λαιμο μου ρουφώντας ενα σημειο και δαγκωνοντας το. Αυτο θα αφησει σίγουρα σημάδι. Μετα βρισκεται στα χείλη μου και με φιλάει ενω δαγκωνει απαλά. Ειναι στα αληθεια πολυ υπομονετικός μαζι μου και κανει ολα αυτα που μου αρεσουν. Πιανει το πέος του και τρίβει την ακρη πανω στην περιοχη μου. "Εισαι ετοιμη; " με ρωτάει θελοντας να σιγουρευτεί οτι είμαι εντάξει. "Βαλε ενα προφυλακτικό"
"Δεν εχω"
"Λες ψέματα"
"Αφου προσέχω, ηρέμισε". Γνεφω σε αυτον ενω συνεχίζω να μην είμαι σύμφωνη με αυτο. Μπαινει αργα και βαθιά μεσα μου στην αρχη μερικες φορες και επειτα επιταχύνει. Παει πιο γρηγορα απο τις αλλες φορές κατι που μου προκαλεί παραπανω πονο αλλα δεν λέω τιποτα διότι ξερω οτι θα μου περασει. Ο μορφασμος στο προσωπο μου ισως λεει πιο πολλα καθως εκείνος επιβραδύνει ξανα. Τα ματια του βρισκονται κλειστα ενω ξερει οτι πλεον το απολαμβάνω και το προσωπο του ειναι τοσο ομορφο αυτη τη στιγμη. Τα χείλη του ειναι μισανοιχτα βγάζοντας μικρους αναστεναγμούς. Οι οργασμοι μας δεν αργουν να ερθουν και εκείνος βγαίνει απότομα απο μεσα μου για να τελειωσει. Με πιανει απο τη μεση και με παροτρύνει να γυρισω μπρούμυτα. "Μεινε στα τεσσερα" τον υπακούω και εκείνος ερχεται απο πανω μου και ξαναφιλαει το λαιμο μου. Μετα φιλάει κατα μήκος της σπονδυλικής μου στυλης κάνοντας τη μεση μου να κυρτωσει προς τα μεσα οπως ακριβως εκείνος θελει. Αφού τρίψει για λιγο την περιοχη μου διεισδύει ξανα μεσα μου με τον ιδιο ρυθμό. Ξερω οτι αυτο δεν ειναι αρκετο για εκείνον. "Πιο γρηγορα" λεω ενω θελω να τον κανω να μην πιέζεται αλλο. Ξεκιναει διστακτικά να πηγαινει πιο γρηγορα και μπορω να πω οτι αφου το συνηθίσω δεν ποναω πια αλλα αντιθέτως νιωθω πολυ ωραια. Χαϊδεύει συνεχώς τα οπίσθια μου κατι που το κανει ολο πιο ευκολο ενω λεπτα μετα τελειωνει πανω τους. Πέφτουμε και οι δυο κουρασμένοι στο κρεβατι και εκείνος ξαπλώνει πανω στο στήθος μου. Το στέρνο του παει πανω κατω απο το λαχανιασμα οπως και το δικο μου. Φιλάει ανάμεσα στο στήθος μου και πανω του. "Εισαι για αλλη μια φορα;" με κοιτάει χαμογελώντας με νοημα και χριστε μου ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει. "Οοοχι" απαντάω παιχνιδιάρικα αλλα πραγματικα δεν θα άντεχα παραπάνω. "Σηκω"
"Να κανω τι;" 
"Παμε να κανουμε μπάνιο", λεει και με τραβαει να σηκωθω. "Βαριεμαι Ανταμ και θελω πολυ να κοιμηθω". Με σηκώνει στον ώμο του και τον χτυπάω ελαφρά στην πλατη. "Ωραίος κωλος", του λεω ενω γελαω πολυ. Το χερι του προσγειώνεται στον κωλο μου και τιναζομαι απότομα πανω του. "Αμοιβαία συναισθήματα". Ενταξει αυτο θα μπορουσε να σημαινει τοσα πολλα παραπανω. Ανοιγει την πόρτα του μπάνιου και με αφηνει μεσα στη ντουζιέρα και μπαινει και αυτος μαζι μου. Ανοιγει το νερό και πεταγομαι μακριά γιατι ειναι παγωμένο. Εκείνος γελάει. Οταν αρχισει να τρεχει το ζεστο με τραβάει παλι κοντα του. Η πλατη μου κολλάει στο στερνο του. Πιανει το σφουγγάρι και αφου βαλει μια ποσότητα αφρολουτρου αρχιζει να με τριβει στην πλατη, στους ώμους, στο στέρνο και στην περιοχή μου. Μετα προχωράει στα ποδια μου και ξανανεβαινει πανω. Με γυρναει και με φιλάει απαλά στα χείλη. "Τοσο όμορφη", λεει αναμεσα στα φιλια του.

______________________________________________

I'm back 💪

Ναι τα καταφερα να βαλω 😂😂
Ελπιζω το επομενο να μην αργησει πολυ και το περιοχομενο αυτου να σας αποζημίωσε. ❤

Δείξτε αγαπη και προωθήστε το 🤘

Υ. Γ. Για να βλέπετε τα update προσθέστε το στη συλλογή σας!

Social platforms:
Facebook:Ντενίζ Αρβανιτάκη
Instagram:arvanitakiii
Snapchat:arvden
Tumblr:denisearv24

Μελαγχολική Στοκχόλμη Where stories live. Discover now