28. Απόδραση από τις φυλακές!

2.2K 138 2
                                    

Τα μεσάνυχτα ο Γιώργος με την βοήθεια του συγκατοίκου του κατάφερε να δραπετεύσει από το νοσοκομείο της φυλακής ύστερα από την μεταφορά του εκεί για την ψεύτικη δηλητηρίαση που είπε πως έπαθε.

Αφού κατάφερε να φύγει από εκεί και να κρυφτεί από τους αστυνομικούς  σε μία εγκαταλελειμμένη αποθήκη, κοιμήθηκε εκεί μέχρι το πρωί.

Το πρωί αυτό η Αθηνά με την Λυδία βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο και έκαναν μερικά ψώνια μέχρι να συναντήσουν τον Κώστα και τον Παύλο στην καφετέρια. Πέρασαν από ένα μαγαζί με βρεφικά είδη και μπορούσαν να μην σταματήσουν να κοιτάξουν την βιτρίνα. Τα πάντα της φαίνονταν τόσο γλυκά και τα κοίταγε με αγάπη.

Ο Παύλος με τον Κώστα έπιναν τον καφέ τους στην καφετέρια όταν στο από πίσω τραπέζι από αυτούς καθόταν μια γυναίκα με ένα μωρό που προσπαθούσε να το ηρεμήσει.

"Καλά δεν σε ενοχλεί αυτός ο θόρυβος ;" του είπε ο Κώστας για το κλάμα του μωρού.

"Όχι γιατί; μην το λεςαυτό κλάμα μωρού είναι. Τι θα κάνεις αν σου πει η Αθηνά ότι είναι έγκυος; "

"Δεν το είπα για μένα, για σένα το είπα χαζομπαμπά. Της ετοιμάζω πρόταση γάμου της Αθηνάς. Γιατί αυτή είναι για μένα η γυναίκα της ζωής μου."

"Αυτό είναι τέλειο. Άντε να παίρνουμε σειρά όλοι."

"Κάτι σε απασχολεί έτσι δεν είναι;" τον ρώτησε ο Κώστας επειδή πρόσεξε το σκεπτικό.

"Ανησυχώ για τον αστυνομικό. Ενδιαφέρεται πολύ για την Λυδία."

"Αντε πάλι τα ίδια. Περάσατε τόσα για να είστε μαζί βγάλτο αυτό από το μυαλό σου."

"Έχεις δίκιο." Του είπε και χαμογέλασε διάπλατα μόλις είδε την Λυδία να έρχεται.

Εκείνη έκατσε δίπλα του και του  έδωσε ένα φιλί.

{Την ίδια στιγμή στο σχολείο.}

Η Ελπίδα καθόταν αγκαλιά με τον Λεωνίδα σε ένα κρυφό σημείο στο σχολείο για να μην δίνουν δικαιώματα. Με την φίλη της μετά από λίγο πήγαν προς την τουαλέτα πριν μπουν στο μάθημά τους.

Ξαφνικά κάποιος την τράβηξε σε μία άδεια τάξη. Την κόλλησε στον τοίχο και προσπαθούσε με το ζόρι να την κάνει δικιά του. Άρχιζε να φωνάζει βοήθεια για να την ακούσει κάποιος. Ο φόβος την είχε κυριεύσει.

Η φίλη της είχε πανικοβληθεί με αυτό που έβλεπε και που δεν μπορούσε να την βοηθήσει. Έτρεξε να φωνάξει τον Λεωνίδα αφού δεν έβρισκε  κανένα μέσα στο σχολείο.

Άρωμα Αγάπης!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα