14. Κάνε με δική σου!

3.1K 204 3
                                    

"Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Άσε με να σε βοηθήσω και να είμαστε μαζί. Δεν το θες εσύ;"

"Φυσικά και το θέλω. Όμως δεν υπάρχει καμία λύση. Αν είμαστε μαζί κάποιος θα πληγωθεί και αυτό είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Καλύτερα να φύγω. Δεν μας κάνει καλό να είμαστε μαζί. "

"Πότε παντρεύεσαι;"

"Αύριο το απόγευμα." Του είπε λυπημένη όπως και κάθε απάντηση που του έδινε.

Σηκώθηκε και έφυγε από το μπαρ. Ο Παύλος άφησε λεφτά στο μπαρ για να πληρώσει τα ποτά και την ακολούθησε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Την τράβηξε από το χέρι και την φίλησε με πάθος. "Μην φύγεις τώρα. Μείνε εδώ σε παρακαλώ μόνο για απόψε και φεύγεις αύριο το πρωί. Από αύριο και μετά θα ανήκεις σε άλλον."

"Δεν θα ανήκω ποτέ ούτε σε αυτόν ούτε και σε κανέναν άλλον. Είμαι μόνο δική σου. Σε αγαπάω και πάντα θα σε αγαπάω. Είσαι το άλλο μου μισό. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα."

"Λυδία τρελαίνομαι στην ιδέα ότι κάποιος άλλος θα σε αγγίζει , θα σε φιλάει και θα σου κάνει έρωτα. Θέλω μόνο εγώ να σε αγγίζω , να κλέβω τα φιλιά σου και να σε αγκαλιάζω. Δεν αντέχω να μην σε έχω και να είμαστε δύο ξένοι. Θέλω να είσαι μόνο δικιά μου. Αν δεν σε έχω είμαι χαμένος, χωρίς ταυτότητα και χωρίς οξυγόνο. Θέλω να σε φιλάω για να αναπνέω και να μου χαμογελάς και η μέρα μου να γίνεται πιο όμορφη."

"Αγάπη μου για μένα είσαι τα πάντα. Είμαι δικιά σου και αυτό δεν μπορεί να αλάξει όσο και αν δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Μόνο όταν με φιλάς μπορώ να αναπνεύσω, μόνο όταν με αγκαλιάζεις μπορώ να ηρεμήσω και μόνο τα χάδια σου μπορούν να με κάνουν να αισθανθώ ζωντανή και πάλι. Το μυαλό μου, η καρδιά μου και τα φιλιά μου είναι μόνο δικά σου. Μόνο δικά σου. Δεν θα με αγγίζει αυτός. Τον συχαίνομαι και μόνο που τον βλέπω. Το κάνω μόνο και μόνο επειδή θέλω να σώσω και να προστατέψω όσους αγαπάω."

"Θα μου λείψεις όσο δεν φαντάζεσαι. Σε αγαπάω και δεν θέλω να το ξεχάσεις ποτέ. Είμαι για πρώτη φορά τόσο πολύ ερωτευμένος που πονάω άμα δεν σε έχω. Θα ζω με την ανάμνησή σου. Κυλάς στο αίμα μου. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Θέλω ένα τελευταίο σου φιλί." Της είπε και του έδωσε ένα φιλί.

Φιλιοντουσαν σαν να μην χωριζαν ποτέ. Σαν να μην υπήρχε ο Γιώργος και κανένας φόβος.

"Άσε με απόψε να περάσω μία νύχτα μαζί σου. Κάνε με δικιά σου Παύλου." Του είπε μέσα από το φιλί του. "Το θέλω πολύ. Θέλω ένα βράδυ μοναδικό μαζί σου για να νιώσει την αγάπη και τον έρωτα. Την τελευταία μέρα της ελευθερίας μου και την τελευταία μέρα μου μαζί σου. Αγάπησε με απόψε." Του είπε ενώ τον κοίταζε βαθιά στα μάτια.

"Και εγώ το θέλω. Να σε νιώσω δική μου όσο μπορώ ακόμα έστω και για λίγο. Θέλω μία τελευταία νύχτα μαζί σου. Την τελευταία νύχτατης ζωής μου θέλω να την περάσω μαζί σου γιατί αν μου φύγεις καο σε χάσω εγώ δεν θα έχω ζωή." Της είπε και μπήκαν στο αυτοκίνητό του.

Ο Παύλος οδήγησε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο για να περάσουν την νύχτα τους μαζί. Δεν ήθελε να πάνε στο σπίτι του στην περίπτωση που κάποιος τους παρακολουθούσε.

Όταν μπήκαν στο δωμάτιό τους ο Παύλο σήκωσε στην αγκαλιά του την Λυδία και την άφησε απαλά στο κρεβάτι ενώ ταυτόχρονα την φιλούσε.

Έπιασε το χέρι της και κοίταγε επίμονα το δαχτυλίδι του Γιώργου που φορούσε στο χέρι της.

"Δεν μπορώ να το βλέπω αυτή την στιγμή πάνω σου." Της είπε και τη έβγαλε το δαχτυλίδι από το χέρι της.

Εκείνη τον βοήθησε να ξεκουμπώσει την γραβάτα του και το πουκάμισό του. Έκαναν έρωτα όλο το βράδυ. Την φιλούσε με πάθος ενώ χάιδευε το εκθαμβωτικό σώμα της. Το άρωμα της και τα χάδια της τον παρέσερναν στην αγκαλιά της.

"Σε θέλω τόσο πολύ, να ξυπνάω και να σε βλέπω δίπλα μου. Να μυρίζω το άρωμα σου και μα αγγίζω με τα χείλη μου τα δικά σου." Της είπε ενώ την έκανε δικιά του.

"Είμαι δικιά σου ψυχή τε και σώματι."

"Σε αγαπάω Λυδία. Μην πάψεις ποτέ να με αγαπάς."

"Ποτέ μωρό μου. Στο ορκίζομαι" Του είπε και τον φίλησε.

Όλο το βράδυ η Λυδία δεν κοιμήθηκε, τον έβλεπε που κοιμόταν αυτός και την είχε στην αγκαλιά του. Τον φίλαγε και τον χάιδευε απαλά για να μην τον ξυπνήσει. Λίγο μετά αποκοιμήθηκε και αυτή.

Το ίδιο βράδυ όμως και ο Γιώργος κοιμόταν έχοντας στην αγκαλιά του μία άλλη γυναίκα. Και όχι οποιαδήποτε άλλη, αλλά την Λίζα.

Ο Λεωνίδας που έμεινε μόνος του στο σπίτι να προσέχει την Νικολέτα αγωνιούσε που δεν είχε ακόμα επιστρέψει η αδερφή του. Της έστειλε μήνυμα στο κινητό για να της πει να γυρίσει πριν εμφανιστούν ο Γιώργος με εκείνη την γυναίκα.

Ο ήχος από το μήνυμα την ξύπνησε απότομα. Είδε δίπλα της τον Παύλο που ακόμα κοιμόταν. Μέριασε το χέρι με το οποίο την είχε αγκαλιά πολύ σιγά για να μην την καταλάβει πως σηκώθηκε από το κρεβάτι.

Ντύθηκε όσο πιο γρήγορα και αθόρυβα μπορούσε. Του έδωσε ένα απαλό φιλί στο μάγουλο και του ψιθύρισε στο αυτή ότι τον αγαπάει.

Έφτασε στην πόρτα και μόλις την άνοιξε ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό της. Την ώρα που εκείνη έφυγε από το ξενοδοχείο και μπήκε σε ένα ταξί , ο Παύλος ξύπνησε. Είδε πως δεν υπήρχε δίπλα του και νόμιζε πως ονειρεύτηκε αυτήν την τόσο ξεχωριστή και μοναδική νύχτα.

Όμως εκείνη όλως έφυγε βιαστικά ξέχασε την ζακέτα της πάνω στην πολυθρόνα του δωματίου. Ο Παύλος την βρήκε και την κράτησε στην αγκαλιά του για να μυρίζει το άρωμά της και να την νιώθει κοντά του.

"Αυτό ήταν. Όλα τελείωσαν τώρα. Την έχασα." Είπε εκείνος και ξανά ξάπλωσε με την ζακέτα της αγκαλιά.





Άρωμα Αγάπης!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα