18. Εσύ είσαι η ζωή και ο θάνατός μου!

2.6K 180 1
                                    

"Ποιος είναι ο Παύλος;" ρώτησε ο γιατρός αυτούς που καθόντουσαν απέξω.

"Εγώ είμαι ο Παύλος. Τι συμβαίνει γιατρέ;"

"Σας ζητάει η ασθενής. Μπορείτε να περάσετε για μερικά λεπτά. Όχι παραπάνω."

"Ναι φυσικά. Σας ευχαριστώ γιατρέ." Είπε ο Παύλος και μπήκε μέσα στο δωμάτιο.

Εκείνη κούνησε τα μάτια της και τον είδε που ερχόταν. Σήκωσε το χέρι της για να της το κρατήσει.

"Παύ   λο" προσπάθησε με όση δύναμη είχε να του μιλήσει.

"Εδώ είμαι καρδιά μου, ησύχασε. Ευτυχώς που είσαι καλά ζωή μου. Τι πήγες και έκανες; Νόμιζα ως σε έχασα για πάντα. Μην το ξανά κάνεις αυτό ποτέ."

"Συγνώμη αγάπη μου δεν είχα άλλη επιλογή."

"Πάντα υπάρχει άλλη επιλογή. Αν πέθαινες θα πέθαινα και εγώ μαζί σου. Μην μου το ξανά κάνεις αυτό σε παρακαλώ Λυδία."

"Μόνο αν πέθαινα θα σταματούσε όλο αυτό. Θα σε σκότωνε μωρό μου και μετά τον Λεωνίδα και όλους τους υπόλοιπους."

"Όταν σε είδα να πέφτεις από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου ένιωθα να μου μαχαιρόνουν την καρδιά πολλές φορές. Εσύ είσαι η ζωή μου εσύ και ο θάνατός μου. Λυδία σε αγαπάω."

"Και εγώ σε αγαπάω. Δεν ήθελα να σε πληγώσω ούτε να σε πονέσω. Το μόνο που κατάφερα όμως είναι λίγη παράταση χρόνου."

"Ευτυχώς να λες που ζεις. Θα βρούμε την λύση μαζί αυτή την φορά πεντάμορφή μου.

"Γιατί; Για να γίνω γυναίκα του; με ανάγκασε να το κάνω αυτό. Με ανάγκασε να πέσω . Ήθελε να κοιμηθώ μαζί του για να μην....." Του μιλούσε και έκλαιγε ταυτόχρονα.

"Έλα αγάπη μου σώπασε. Ηρέμησε και μην κλαις άλλο φτάνει. " Της είπε και την φίλησε στο χέρι, στο μάγουλο και στο μέτωπό της.

"Θα σε σκότωνε. Κρατούσε όπλο πάνω του."

"Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί άλλο αυτό. Τώρα έχω φτάσει στα όρια μου. Κακώς τον άφησα τόσο καιρό να αλωνίζει. Εξαιτίας του θα σε έχανα. Δεν αγάπησα και δεν ερωτεύτηκα ποτέ καμιά γυναίκα όσο εσένα. Θα είμαι δίπλα σου όσο είσαι στο νοσοκομείο να σε φροντίζω. Δεν θα το κουνήσω από εδώ. Είμαστε όλοι εδώ , δίπλα σου. Όσοι σε αγαπάμε." Της είπε και έβαλε το χέρι της στο μάγουλο του.

"Ο Λεωνίδας ; "

"Ο Λεωνίδας τρόμαξε πάρα πολύ που σε είδε έτσι. Θέλει να σε δει αλλά οι γιατροί δεν αφήνουν κανέναν να μπει στο δωμάτιο μέσα. Εγώ μπήκα γιατί φώναζες το όνομά μου." Της είπε και της έδειξε το τζάμι.

"Είναι και αυτός εδώ τι κάνει εδώ ;" είπε και πάλι ταραγμένη.

"Ελα δεν χρειάζεται να ταράζεσαι. Σου είπα ότι είμαι εγώ εδώ και κάνεις δεν θα σε πειράξει."

"Και η Νικολέτα που είναι;"

"Με την Αθηνά στο σπίτι. Κανείς δεν θα πάθει κακό. Κοίτα να αναρρώσεις γρήγορα αγάπη μου. Εγώ δεν θα παρατήσω την ζωή σου όπως το έκανες εσύ." Της είπε ο Παύλος και την χάιδεψε.

"Κύριε πρέπει να βγείτε έξω για να ξεκουραστεί ο ασθενής."  Τους διέκοψε ο νοσοκόμος επειδή έληξε ο χρόνος που είχε μέσα στο δωμάτιο.

"Μάλιστα. Βγαίνω αμέσως " Είπε στον νοσοκόμο ο Παύλος.

"Παύλο μην φύγεις σε παρακαλώ."

"Μην φοβάσαι αγάπη μου. Δεν θα φύγω εδώ θα είμαι." Της είπε και σηκώθηκε από το κρεβάτι της που καθόταν.

"Μου το υπόσχεσε ότι δεν θα με αφήσεις."

"Στο υπόσχομαι πεντάμορφή μου." Της είπε και της έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι . Μετά βγήκε από το δωμάτιο και πήγε να καθίσει δίπλα στον Κώστα και στον Λεωνίδα.

"Πως είναι η αδερφή μου Παύλο; σου είπε γιατί το έκανε αυτό το πράγμα;" ρώτησε ανήσυχος ο Λεωνίδας.

"Πες μας Παύλο. Μην μας κρατάς σε αγωνία."

"Καλύτερα είναι. Αναπνέει και μιλάει κανονικά. Είναι πολύ φοβισμένη ακόμα. Την ανάγκασε να το κάνει αυτός. Της ζήτησε να κοιμηθεί μαζί του για να μην με σκοτώσει με το όπλο που κουβαλάει." Τους είπε ο Παύλος και γύρισαν και τον κοίταγαν.

"Είμαι τόσο άχρηστος αδερφός. Δεν μπορώ να προστατέψω την αδερφή μου από αυτό το τέρας. Δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι ανίκανος να προστατέψω την αδερφή μου και την Ελπίδα, τις γυναίκες της ζωής μου. Δεν μπορώ." Έλεγε και χτύπαγε το κεφάλι του πίσω στον τοίχο.

"Μην το ξανά πεις αυτό Λεωνίδα. Ούτε εγώ μπόρεσα να σας προστατέψω από αυτόν όπως σας υποσχέθηκα. Μας χτυπάει στο αδύναμο σημείο μας. Λεωνίδα η αδερφή σου ανησυχεί για σένα και την Νικολέτα. Αν σε δει έτσι θα την στεναχωρίσεις πολύ και το ξέρεις καλά αυτό. "

"Λεωνίδα ο Παύλος έχει δίκιο. Αν η Λυδία σε δει έτσι θα νιώσει πολύ άσχημα. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοίγια εκείνη. Είναι εύκολο να κατηγορούμε τον εαυτό μας σε αυτές τις στιγμές. Λεωνίδα σημαίνεις τα πάντα για αυτήν και σου έχει πολύ αδυναμία. Για αυτό και εσύ τώρα πρέπει να είσαι δυνατός για να πάρει δύναμη από εσένα. Η Λυδία θα τα καταφέρει θα το δεις." Του είπε ο Κώστας για να του δώσουν κσι οι δύο κουράγιο.

Η Ελπίδα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο για να δει τον Λεωνίδα.

"Τι κάνεις εδώ Ελπίδα; είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι εδώ." Της είπε ο Λεωνίδας μόλις πήγε κοντά της.

"Ήρθα να σε δω. Ήθελα να είμαι μαζί σου σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που είσαι. Και ας έχουμε χωρίσει."

"Να είσαι με την Ελπίδα Λεωνίδα. Εσείς δεν χρειάζεται να περάσετε ότι εγώ με την Λυδία." Του είπε ο Παύλος και ο Λεωνίδας αγκάλιασε την Ελπίδα σφιχτά.

Άρωμα Αγάπης!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα