19 ▶ | "BEKÂRET"

506K 14.9K 8.7K
                                    

Tümer'i aldıkları zamandan başlıyoruz, ara verdik kafanız karışmasın diye söyledim...

Ve... sevdiğiniz, sevmediğiniz ya da içinizden gelen bir paragrafa ufakta olsa satır arası yorum bırakırsanız memnun olurum 💕

19. BÖLÜM : BEKÂRET

Aykut, Tümer'i fakültenin arşiv odasına zorla getirdiğinde, Yiğit'i arayıp haber verdi.

Tümer, "Beni niye getirdiniz?" diye sordu. Karşısındaki iki genç adama anlamaya çalışarak baktı fakat Aykut ve yanındaki arkadaşı konuşmaya gönüllü görünmekten çok, sahneyi izlemeye meyilli izleyici gibi duruyorlardı. Aralarında sadece kısa bir bakışma geçti.

Yiğit ve Edim içeriye girdiğinde, Yiğit beklemeden yüzünün ortasına sert bir yumruk indirdi. "Okulda, uyuşturucu satmayı bırakacaksın!" dediğinde, Aykut Tümer'in nereye gittiğini hatırlayarak söze girdi. "Abi, bu okulun arkasına gidiyordu. Lavin'in arkadaşına hap satacaktı."

Edim söze girdi. "Lavin'in arkadaşı?"

Aykut ona döndü. "Abi işte yok mu hep şu takıldığı kız, adı Alvina."

Edim kafası karışmış gibi, "Siktir, oda mı hap kullanıyormuş?" diye sordu.

Yiğit hemen, "Hayır," diye atıldı. Aykut ve Edim ona anlamadığını gösteren bir ifadeyle döndüğünde, gözlerini her ikisinden çekip, " Yani... sanmıyorum, " diye açıklamaya çalıştı. Sonra Tümer'e döndü. "Anlatsana lan! Devamlı mı hap alıyordu?"

Tümer, kızgınlıkla bakan ve üniversitede ciddi anlamda korkulan bu adamlara karşı olayı yalanlayacak bir neden görmediğinden anlatmaya başladı. "Hayır, abi. Yeni geldi bana, ilk kez... Merakından dolayı kullanmak istediğini söyledi ve..." diye aralarında geçen konuşmayı ayrıntısıyla anlattığında, bu kez öne atılarak Tümer'e neredeyse saldıran Edim'di. Aklına gelen düşünce onu sarsmıştı; Lavin kaçmayı planlıyordu ve bunun için hazırlık yapıyordu.

Edim, Tümer'e son bir yumruk indirdiğinde, "Defolup gidiyorsun bu fakülteden," diye sinirle soludu.

Tümer bayıldığında Edim, "Gidip o kızı bulacağım," dedi sinirle.

Yiğit, "Bekle, Edim. Kızla ben görüşürüm, sen gidip senin kıza görün," dedi. Sonra, Aykut ekledi. "Lavin'in dersi boş, abi."

"Tamam," dedi Edim. Madde satıcılarının maymun iştahlı olduğunu çok iyi biliyordu. Bu düşünceyle Aykut'a döndü. "Şu şerefsizin kendisine gelmesini sağla,  sonra çıkar burdan. Üniversiteden çıkış işlemleriyle ilgilen. İşlemler boyunca yanından ayrılma, hallolduğundan emin ol. Değil yarın görmek, birkaç saat sonra bu üniversitenin havasını solduğunu duymayacağım. Bugün bitir bu işi."

Aykut, "Sen merak etme, abi," diye yanıtladı. "Bu iş bende..."

🔸

Yiğit, Alvina'yı görmek için okulun arkasına giderken, Edim Lavin'in sınıfına öfkeyle ilerledi. Kapıya geldiğinde beklemeden açtı, onu Sarp'la sohbet ederken buldu ve yumruklarını öfkeyle sıktı. Sarp ona her ne diyorsa, genç kız onu dikkatli gözler ve bariz belli olan bir ilgiyle dinliyordu. Sınıftaki diğer kızlar masallardan fırlamış bir roman kahramanı gibi ilgiyle Edim'i izliyorlardı. Kızların beğeni dolu bakışları ve fısıldaşmaları arasında, kendi ilgi odağı olan genç kızın olduğu sıraya ilerledi.

Lavin'in, "Sahi mi?" diye gözleri parıldayarak sorduğunu işittiğinde, ilgisini bu kadar çeken konunun ne olduğunu merak etti. Kaşları çatıldı, sakin olmak adına derin bir nefes aldı. "Lavin?" dedi düz bir sesle.

İNTİKAMIN PENÇESİNDE (+18)Where stories live. Discover now