İP_1 | "KAR KÜRESİ"

1.3M 36.4K 42.8K
                                    

Multi : EDİM

Multi: Lavin Kutup

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Multi: Lavin Kutup

Oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmeyin, keyifli okumalar.

Cem Adrian • Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Cem Adrian • Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti

1. BÖLÜM | KAR KÜRESİ

Aşık olduğunuz anda panik yapmayın.
Bir yere oturun, derin bir nefes alın ve katilinizle tanışmanın tadını çıkarın.

🍁

Geçmişin yırtıcı pençesi, zihnimde hareket eden kelimelere vahşice saplandığında harfler kırılarak dağıldı, akan kan simsiyahtı ki, adı mürekkepti. Boş sayfalara hayat veren yoğun mürekkep, ölümün nehrine ağır ağır sürüklenerek dökülüyordu.

Anılar cehennemi hep vardı, ama ya hayaller?

Siyah şortumun iri, metal düğmesini kapattım. Işığı sönmüş bakışlarımı karşımda duran boy aynasına çevirdiğimde, görmekten memnun olmadığım solgun yüzümle karşı karşıya geldim; ruhumun hâlinden haber veren yüzüm, ifadesiz olmanın da ötesindeydi. Hüzünle karışık o tuhaf hissizlik, en masum ifadeleri bir kalbi yerinden söker gibi söküp yerine geçmişti. Nadiren gülümserdim, tıpkı bulunuşu zor ve ender olan bir çiçek gibi.

Koyu sarı saçlarımı, başımın tepesinde sımsıkı bir at kuyruğu yaptım. Saçlarımı serbest bırakmaktan da, enseme dökülmelerinden de nefret ederdim. Duruşum daima dikti, duruşuma özellikle dikkat ediyordum; dik durabildiğimi öncelikle kendime kanıtlamaya ihtiyacım vardı. Safir mavisi gözlerimin dış çevresi soluktu, uykusuzluğun veya herhangi bir hastalığın emaresi olarak değil, bağımlılığımın görsel nişanı olarak.

Ama onları koyu tonlu, dumanlı makyajlarla kapatmayı öğrenmiştim.

Lavin.

Lavin Kutup...

Karanlıktan korkmasına rağmen, kendini karanlığa ait hisseden ironik kişiliğimin, doğduğunda aldığı isim buydu.

Annem, doğmamış olmamı dilerdi.

İNTİKAMIN PENÇESİNDE (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin