25. Θα με παντρευτείς;

2.2K 161 8
                                    

Ο Κώστας έκανε μία απότομη στροφή μόλις έπιασε το όπλο ο Λεωνίδας αφήνοντας στον δρόμο σημάδια από τα λάστιχα του αυτοκινήτου. Βρέθηκαν για άλλη μια φορά στο πάρκινγκ.

Ο Παύλος κράταγε σφιχτά στην αγκαλιά του την Λυδία με το ένα χέρι του ενώ με το άλλο κρατούσε το όπλο. 

Τα πάντα κρέμονταν από μία κλωστή. Ο Γιώργος  ήταν έτοιμος να πυροβολήσει.

"Πέτα το όπλο Γιώργο." Φώναξε ο Κώστας που τον απειλούσε με όπλο και αυτός από πίσω.

Ο Γιώργος γύρισε και τον είδε.

"Όλα τέλειωσαν Γιώργο, είσαι περικυκλωμενος." Του είπε και ο Λεωνίδας

Ο πατέρας του Παύλου  ήρθε με το αυτοκίνητο μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου και πίσω από τον Παύλο και την Λυδία.

"Φύγετε Παύλο." Τους είπε ο Λεωνίδας και μπήκε μπροστά τους για να τους καλύψει.

Ο Παύλος όμως δεν θα τον άφηνε μόνο του να το αναλάβει και έτσι έβαλε στο αυτοκίνητο μόνο την Λυδία και έφυγαν. Ο Παύλος στάθηκε δίπλα στον μικρό γιατί τον ένιωθε πλέον και δικό του αδερφό.

"Τι νόμιζες πως θα αφήναμε την Λυδία απροστάτευτη. Κάνεις λάθος δεν είναι μόνη της. Δεν θα θυσιάζεται μια ζωή εκείνη για να ικανοποιήσει τος δικές σου εμμονές. Πρέπει να μάθεις να χάνεις και ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Όπως δεν μπορείς να κρατάς φυλακισμένο κάποιον άνθρωπο για να είναι κοντά σου ή να κάνεις κάποιον με το ζόρι να σε αγαπήσει." Του έλεγε ο Λεωνίδας θυμωμένος.

"Τελείωσαν όλα Γιώργο πέτα το όπλο κάτω. Δεν σε παίρνει να κάνεις τίποτα άλλο. Η Λυδία είναι και θα είναι με τον Παύλο." Του φώναξε ο Κώστας και αναγκαστικά κατέβασε το όπλο εκείνος.

"Σταματήστε όλοι." Ακούστηκε μια γυναικεία φωνή από πίσω. Γύρισαν όλοι λαό είδαν την Λίζα." Κατεβάστε τα όπλα όλοι κάτω. Είναι ανούσιο να γίνεται όλο αυτό."

"Λίζα το ήξερα πως θα ερχόσουν να με σώσεις." Της είπε ο Γιώργος και ένιωθε ξανά γεμάτος αυτοπεποίθηση.

"Ακριβώς ήρθα να σε σώσω για αυτό κάνω ότι κάνω. Είναι λάθος αυτό που κάνεις Γιώργο. Συμφωνήσαμε να τους χωρίσουμε όχι να τους σκοτώσουμε. Μία απλή ζήλια έφτανε. Δεν χρειαζόταν να φτάσουμε σε απαγωγές και όπλα." Του είπε η Λίζα που φαινόταν καθαρά ότι δεν της άρεσε η τροπή που πήρε η κατάσταση.

Οι άντρες αμέσως κατέβασαν τα όπλα τους και αυτοί. Η Λίζα είχε δίκιο είχαν άσχημα τραπεί τα πράγματα, όμως αυτό δεν την αθώωνε από συνεργό του.

Άρωμα Αγάπης!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα