DUYURU

103 11 3
                                    

Merhaba! Canlarım, aşklarım, kaçaklarım, katillerim, Öznur'larım, Göktuğ'larım... Sus lan bir bölüm yayınlayamadın yağcı diyenler, yağcılar durağında inecek var diyenler sizi de seviyorum anam!

Ama anlattım ben size, saat 5'de evde oluyorum, azıcık dinleniyorum hop ödev. Saçıma, elime, yüzüme krem uygulayan biriyimdir ben, ama şu an yüzüm sivilceden, siyah noktadan geçilmiyor. İki dakikamı alacak kremi bile uygulayamıyorum. Siz düşünün. Ama tabii ki de yazdığım şeyler var, bomba bir bölümle gelmiyorum ama en azından bir bölümle geliyorum 😅.

Bizim konu başka. Bayağı hem de. Facebook'a girebiliyorum. Baktım, okuyucularımla irtibat halinde değilim, ne edeyim ne yapayım derken bari grup kurayım dedim. Ama okuyucu sayımız ortada, kimler aktif olur bilemiyorum. Çıkmazdayım yani. Ayrıca parodi işleri falan var. Öznur belli ama diğerleri kim olacak merak konusu 😅😅.

SİZ BU İŞE NE DİYORSUNUZ?

Geçersiniz siz diye büyük yazdım çaktırmayın 😃. Eee, ne edelim, ne yapalım? Lütfen görüş belirtin anam, benim için en önemli şeyler görüşleriniz. Gelip gelemeyeceğinizi de yazın. Parodi olabilecekseniz eğer hangi karakteri sahiplendiğinizi de 😄.

Çok seviyorum sizi ❤❤.

Ne yapacağım tam olarak belli olduğunda bu duyuru kendini imha edecek ve grubun açıldığı ile ilgili bir duyuru gelecek. Açılmazsa eğer yine sileceğim ama duyuru yok. Tekrardan;

Seviliyonuz 💓💓

KaçakHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin