#6

544 43 26
                                    

BIJ LIRY VOORLOPIG GEEN GEEN HFST. IK BEN NIET THUIS EN HEB NIET DE BLADEREN MEE WAAR ALLES OP STAAT. DUS DAN WETEN JULLIE DAT😀

Pov. Link
Ik werd wakker. Volgens mij heeft Jer ook gevoelens voor mij. Ik keek op de klok. 9:30. Vandaag weer een uurtje school en dan heb ik met Harm afgesproken. Het is een lieve jongen. Hij heeft alleen niet heel veel vertrouwen in zich zelf, maar ik heb wel vertrouwennin hem. Ik stap uit mijn bed en ik pak wat kleren en doe het aan. Ik loop naar de badkamer en doe mijn haar. Toen ik klaar was liep ik naar de gang. Ik keek naar de kamer van Jer. Zijn kamerdeur staat een beetje open. Ik kijk naar binnen en ik zie zijn bovenlichaam. Hij is dun en heeft spieren. Jer doet zijn shirt aan. Snel loop ik naar beneden. Weer is iedereen weg. Ik en Jer zijn weer alleen thuis. Ookal moet ik zo weg en hij ook. Ik loop naar de keuken en smeer een broodje en pak wat drinken. Ik loop naar de bank en ga zitten. Ik pak me telefoon uit mijn zak en kijk een beetje rond op instagram. Later als ik mijn brood op heb loop ik naar de keuken. Jer komt naar beneden en loopt ook naar de keuken. "Goedemorgen" zegt hij met een schattige ochtend stem. "Goedemorgen" zeg ik terug. "Wil je ook wat drinken?". "Nee dankje heb net al wat gedronken" zeg ik. "Oke". "En heb je nagedacht". Ik zie dat hij slikt. "Ja en ik voel niks voor je". "Oke" zei ik met een glimlach. Ik weet dat hij liegt. Ik loop langs hem en ik ga met mijn vinger langs zijn zij en rug. Ik loop naar de gang. Ik pak me tas en loop naar mijn fiets en rij naar school.
~~~~~~~~~
Ik kom op school aan en zie Harm staan. Ik leg mijn handen op zijn schouders. Hij schrikt en draait zijn lichaam met en rug om. "Jezus Link". "Sorry Harm" lachte ik. "Doe dat nooit meer"lachte hij. "Beloof niks" zei ik sirrieus. Hij lachte en schudde zijn hoofd. De bel ging en we liepen naar de klas.
"Oke we beginnen met jullie zijn volgende week de hele week vrij, omdat ik ergens heen moet en ze kunnen geen vervanging regelen. Iedereen in de klas juichde en ik begon te lachen en Harm ook. "Dus jullie moeten vandaag jullie werk af hebben en je blijft hier totdat het af is. "Meen je dat!" zeg ik alleen wat het niet zo hard bedoeld. "Ja Link". Ik keek Harm aan en we schoten weer in de lach. "Jongens kappen met lachen en werken". "Waarom mag je niet praten" vraagt Harm. "Dat heb ik niet gezegt Harm". "Oke". Ik begon weer te lachen en Harm ook. De docent keek ons aan en meteen stopte we met lachen. Ik praatte met Harm, want ja dat mag.

~~~~~~~~~

De bel ging. "Blijven zitten als je niet klaar bent" zegt de docent. Ik zuchte. Harm en ik blijven dus nog maar even zitten. Meer dan de helft van de klas moest blijven zitten.

Pov. Jeremy
Ik ben nogsteeds op stage. Ik ben aan het praten met Hans. De jongen waar ik samen stage mee doe. Hij is homo heeft hij me verteld. "Hans ik heb denk een probleem" zeg ik. "Wat is er jer?". "Kan ik je alles vragen en zeggen?". "Ja dat weet je toch jer, wat is er?". "I-ik denk dat ik verliefd ben op een j-jongen". "Dat is toch niet raar, ken je hem?". "Ja hij valt ook op jongens". "Hoe heet hij?". "L-link". "Dat joch die bij je komen wonen is?". "J-ja". "Vindt hij jou ook leuk?". "Denk het wel". "Heeft hij gezegd dat hij je leuk vindt?". "Ja en we hebben g-gekust". "En wat dacht je toen?". "Het was anders, maar ik vond het niet erg". "Jer ga voor hem, dat is het enige wat ik als advies kan zeggen". "Denk je?". "Ja". "Dankje wel Hans". "Geen probleem Jer, je kan alles tegen me zeggen". "Weet ik". Oke als ik klaar ben met stage en als ik Link zie ga ik zeggen dat ik verliefd op hem ben.

Pov. Link
Harm en ik zijn eindelijk klaar. We lopen naar onze fietsen en we fietsen naar mijn huis. We praten nog wat. Als we thuis aan komen zetten we onze fietsen tegen de schuur en we lopen naar binnen. "Wil je wat drinken?". "Nee dankje". "Oke". "Zullen we naar boven gaan" vraag ik. "Is goed". we lopen naar boven. Zal ik het doen?. Ja ik ga het doen. We lopen mijn kamer in en we gaan op mijn bed zitten. We praatte wat over school enzofoort. Harm vertelt iets over zijn vader die overleden is. Ik omhels hem. "Als je ooit problemen hebt zeg het me". "Dankjewel Link". Ik ging iets naar achter en keek Harm aan. Voorzichtig zette ik mijn lippen op die van hem. Een schok gaat door zijn lichaam en dan kust hij mij terug. Ik duwde hem voorzichtig naar achteren en ik ging mee. Zijn lippen zijn zacht, maar ik blijf denk aan Jer. Ik zie zijn bovenlichaam weer voor me. Ik liet Harm los en keek hem aan. Hij glimlachte. "Ik vind je leuk Harm". "Ik jou ook". Ik glimlachte en drukte mijn lippen op die van hem. Zal mijn plan lukken?. Jer jaloers maken dat ik nu iets met Harm heb. Het is zielig voor Harm, maar ik wil het weten. Ik voel helemaal niks voor Harm.  En paar uur later liepen we naar beneden en bleven in de gang staan. Harm ging naar huis. Ik omhelste hem. "Zie ik je morgen weer?" fluisterde ik in zijn oor. "Ja" fluisterd hij terug. Ik keek in Harm's ogen en hij in die van mij. Harm duwde me voorzichtig tegen de muur en onze lippen raakte elkaar. Ik de mijn armen om zijn middel en drukte hem dichter tegen me aan. De kus hielden we een hele tijd vol. De deur ging open en Jer stapte naar binnen. Snel lieten we de kus los. "Hallo jer" zei ik. Wauw dit is eigenlijk vet ongemakkelijk. "Hey". "Dit is Harm". "Hallo". "Hallo" zei Jer". "Hebben jullie wat samen?" vroeg Jer. "Ja". "Veel geluk samen" zei hij met een glimlach. Het boeit hem helemaal niks he. Hij vind het niet erg. "Ik moet gaan" zei Harm. "Ja" zei ik. Harm omhelste me en we gaven elkaar snel een kus en Harm ging naar huis. Ik liep de woonkamer in en ging zitten op de bank. "Is het vandaag aan gegaan?" vraagt Jer. "Ja". "Ik ben blij voor jullie" zei hij en glimlachte. Die woorden doen pijn. Hij voelt helemaal niks voor mij blijkbaar.

Dit was hem. Jep Marm. Maar voor hoelang?. Altijd of kort (alleen ik weet dat🙈)
Arme Jer

In love with my brother {Voltooid}Where stories live. Discover now