#4

528 46 13
                                    

Pov.  Patrick (de vader van link, omdat jullie het leuk leek😀)
Ik liep naar beneden en pakte Michael op.  Michael is drie maanden geleden geboren. Dit is mijn tweede kind met Stefanie. We hebben ook nog een dochter van drie jaar. Ze heet Demi. Ik heb ook nog een andere zoon. Link, maar die zie ik niet meer. Het is beter voor ons allebei. Nu heb ik een gelukkig leven met Stefanie en mijn twee kinderen. Ik bracht Michael naar bed en na een paar minuten was hij in slaap gevallen. Ik liep naar beneden en Demi rende op me af en knuffelde me. Ik ben gelukkig zo ookal is het harstikke druk ik ben gelukig.

Pov. Link
Alex kwam naar binnen. "Hallo link" zei hij. "H-hallo" zei ik zacht. Hij ging naast me zitten. "Ik snap dat je het niet leuk vind om te verhuizen". Ik zuchte. "Het is nu gewoon dat ik niet meer alleen ben met mijn moeder en ik ben dat niet gewend". Hij legde zijn hand op mijn knie. "Snap ik, maar je hoeft me echt niet als vader te zien, dat hoeft echt niet". Ik knikte. "Dankjewel". "Ik zal je wel alleen laten" zei hij en stond op. "Wacht, ik heb een vraag". "Wat is er?". "Waar wonen jullie, hier ver vanaf?". "Nee, we wonen dichtbij de tekenschool, wat dan?". "Nauw ik zit op die tekenschool en als jullie er ver van af wonen moet ik lang fietsen". "Nee we wonen juist dichterbijer". Ik glimlachte. "Dankjewel" zei ik. "Je hoeft geen dankje geen zeggen". Hij liep weg en ik liep mee. Ik ga gewoon naar beneden zitten. Ik liep naar de bank en ging naast jer zitten. Hij legde zijn hand op mijn been. "Gaat het?". "Ja" zei ik zacht. Hij glimlachte.

*EVEN EEN SKIPPIE, ZE ZIJN VERHUIST, MAAR ZE MOETEN NOG WAT DINGEN UITPAKKEN ENZOVOORT"

Ik ben weer wat dozen aan het uitpakken. Ik zet mijn spullen in mijn kamer. Mijn gevoelens voor Jer is super groot geworden. Ik ben echt verliefd op hem. Mijn telefoon ging af.  Het was Marco. Ik nam op.

Marco
Link

Hey
Yo
Wat is er?
Kom je school?
Ow ja
Kom dan sukkel
Ja ik kom eraan
Tot zo
Tot zo

Ik hing op. Ik pakte mijn tas en rende de trap af. "Tot zo" zei ik en gaf me moeder een kus op haar wang. "Waar ga je naar toe?". "School" zei ik en rende naar buiten. Ik pak mijn fiets en fiets snel naar school. Toen ik op school aan kwam zag ik die nieuwe jongen. Zonder twijfel liep ik naar hem toe. "Hey". "Hallo" zei hij verlegen. "Je hoeft niet verlegen te zijn" zei ik en glimlachte. Hij glimlachte ook. "S-sorry". "Je hoeft geen sorry te zeggen". "Oke" zei hij zacht. "Ik ben Link". "Ik ben Harm" glimlachte hij. "Kom dan gaan we naar de les". Zei ik. "Is goed". We liepen naar binnen. Hij is aardig, maar erg verlegen.  We kwamen bij de les aan. Ik ging naast Harm zitten en Marco kwam aan de andere kant zitten en daarnaast Thijs.

*school is voorbij*

Ik en Harm liepen naar buiten. " hebben we morgen les?" vroeg ik. "Nop, de dag daarna weer". "Mooizo" glimlachte ik. Harm glimlachte ook. Hij is veel minder verlegen tegen mij. Het is een kwestie van kan ik die gene vertrouwen. "Ik moet die kant op dag Link". "Doei". Zei ik en liep weg.

Ik kwam thuis aan en legde mijn tas op de gang. "Alleen thuis" mompelde ik. Ik keek op de klok half vier. Ik liep naar de keuken en pakte wat drinken en eten. Ik liep naar de bank en at en dronk het op. Als het op was liep ik weer naar de keuken en pakte mijn tas en rende naar boven. Ik dee mijn kamerdeur open en dicht."teveel dozen nog" zuchte ik. Ik ga maar weer opruimen, want anders is het nooit klaar. Ik pakte een doos en keek wat er in zat. Allemaal tekeningen van mij. Die kunnen er wel in blijven. Ik dee de doos dicht en schoof hem onder me bed. Ik dee een ander doos open en zag nog wat kleren. Ik pakte de doos en liep naar me kledingkast. Ik dee hem open en dee de kleren erin. Ik hoorde de deur open en dicht gaan. En er liep iemand de trap op. Ik liep naar de deur en dee hem open om te weten wie het is. "Hoi" zei ik. "Hey" zei jer met een glimlach. Die glimlach. "Wat doe je?". "Dozen uitpakken" zuchte ik. "Zal ik helpen?". "Is goed" glimlachte ik. "Breng even me tas naar mijn kamer en dan kom ik". "Is goed". Ik pakte een doos ik liep ermee naar mijn bed. Ik keek erin en pakte het uit waar het moet staan. Jeremy kwam mijn kamer binnen.  "En hoe was het op school". "Het was school wat denk jezelf" zei ik en glimlachte. "Ik had vroeger altijd dat antwoord als iemand dat vroeg". "Bijna iedereen denk ik". "Denk het wel". Jer pakte een doos en hielp me uitpakken. Toen mijn doos klaar was pakte ik een nieuwe, maar die gleed uit mijn handen en kwam met een klap op de grond. Ik schrok me rot, maar jeremy meer. "Jezus" zei hij geschrokken. Ik begon te lachen. "Jou reactie" lachte ik. "Mwoan".

Het is al een tijdje later. We hebben gegeten en Ik en jer hebben na het eten nog even een tijdje lopen praten en nu zijn we weer bezig. "Link kan je even helpen?" vroeg jer. "Jep" zei ik. Ik liep richting jer, maar viel over een doos. Ik viel tegen jer aan en we vielen allebei op de grond. Ik lag op hem. Ik keek opzij voordat ik in zijn ogen kijk, maar het was al te laat. Ik ben verzonken in jer's ogen. In jer's mooie blauwe ogen. Mijn hoofd kwam dichter bij die van hem. Ik drukte mijn lippen op die van hem. Tot mijn verbazing kust hij me terug. Ik voel twee armen die om mijn middel gaan. Hij drukte mij dichter tegen zich aan. Zijn lippen zijn zacht. Hij zegt dat hij op meisjes valt, maar nu ligt hij hier met zijn lippen op de mijne. Met mijn vinger ging ik over zijn arm. Hij duwde mij voorzichtig van hem af. "Dit kan niet i-ik val niet op jongens" zei jer en liep de kamer uit.
Wat is er zojuist gebeurt. Ik kuste jer en het voelde goed. Ik ging op mijn bed zitten en pakte mijn telefoon. Na een tijd ben ik in slaap gevallen.

In love with my brother {Voltooid}Where stories live. Discover now