#5

493 48 18
                                    

Pov. Jeremy
Ik werd wakker. Link. Hij kuste mij gisteren en ik hem. Het voelde goed, maar ook weer niet. Val ik op jongens?. Nee, ik val niet op jongens. Ik voel niks voor link. Ik mag niks voor link voelen. Is er een menier om er achter te komen. Voel ik meer voor meisjes of voor jongens. Ik ga vandaag iets proberen. Een meisje is al super lang mij aan het stalken. Ze vindt me leuk dus ik kan haar een kus geven en dat ze me stopt met stalken en dan kan ik misschien weten wat ik fijner vind. Meisjes of jongens. Ik kleed me om en ga me ochtend dingen doen.

Ik kwam bij stage aan en zag haar staan. Ik liep naar haar toe. "Hey" zei ik. "Hey" glimlachte ze. "Kan ik je even spreken?" vroeg ik. Ze draaide naar haar vriendinnen om en daarna met een grote glimlach naar mij. "J-ja" zei ze blij, blijer dan ik had verwacht. We liepen naar een kamertje waar ik dan zit deze dag. We liepen naar binnen en ik sloot de deur. "Waarom wou je met me praten?. "Ik wou je wat vragen". "Wat?". "Vind jij mij leuk?". "Nee, maar ik heb een weddenschap met een vriendin van mij en ik had veloren en ik moest je stalken en nog wat". "Wat?". "Jou een kus geven en op foto voor bewijs". "Is dat stalken dan voorbij?". "Ja alsjeblieft ik vind het naar voor jou dus". "Pak je telefoon maar" zei ik en glimlachte. "Echt" zei ze verbaast. "Ja". "Dankje". Ik glimlachte. Ze pakte haar telefoon en zette haar camera aan. "Ja?". "Ja". Ik stapte dichterbijer en legde mijn handen op haar heupen en ik kuste haar. Ik hoorde het geluid dat de foto is gemaakt. We lieten elkaar los. "Ze gaat toch niks met die foto doen?". "Nee ik stuur het niet door ik laat het zien en verwijder de foto beloofd". "Oke" zei ik opgelucht. "Dankjewel" zei ze en liep weg. Een kus met iemand die ik niet leuk vind. Gisteren een kus met iemand die ik niet leuk vind. Welke wad "fijner". Die kus van Link was was.................het was raar, maar het voelde fijn. En met haar ja, ik weet het niet. De kus met Link voelde vertrouwd om ene of andere manier. Nee, ik voel niks voor Link. Het mag niet. Het is een soort van broer.  Er komt een jonge binnen waarmee ik stage loop. We praten wat en we gaan veder waar we de vorige keer gebleven waren.

~~~~~~~~~~Thuis~~~~~~~~~~

Ik loop naar binnen en loop meteen naar de keuken. Ik doe de koelkast open en ik pak een fles sinaas. Ik schenk het in een glas en drink het op. Ik leg de fles weer in de koelkast. Ik pak een zak chips en loop naar boven. Ik leg alles op mijn bureau.Ik doe mijn computer aan en een koptelefoon op. Ik klik YouTube aan en kijk wat fimpjes.

~~~~~~~~~~30minuten later~~~~~~~~~~

Ik klik YouTube weg en kijk naar mijn achtergrond van mijn scherm. Een masker met een traan erop. Ik pak een boek erbij, want ik moet dingetjes leren voor mijn stage. Nu moet ik weer wat EHBO dingen leren. EHBO dat zou ik link nog leren. Niet nu dat is niet handig. Ik sla de boeken open en begin te leren.

~~~~~~~~~~na het leren~~~~~~~~~~
Ik doe mijn boeken dicht. Er wordt op mijn deur geklopt. Ik doe de deur open en dan staat Link voor mijn neus. " we moeten praten". "Link ik heb daar even geen zin in". "Jer we moeten praten". "Oke" zuchte ik. Ik doe de deur helemaal open en Link stapt naar binnen. Ik doe de deur weer dicht en leun tegen de muur aan. "Waar wil je over praten?" vroeg ik. Ach wat ben dom over de kus van gisteren. "Over gisteren jer". "Oke". "Jer je zegt ik val op meisjes, maar je kust mij". "Dat was niet mijn bedoeling". "Jawel, want ik kuste jou en jij kuste mij". "Ik val op meisjes Link". "En daarom kus je mij?". Nu wordt hij irrtant. "Dat was niet de bedoeling". Link liep naar me toe en hij stond tegen me aan. "Jij vind mij ook leuk". "Nee Link". Link kwam dichterbij en hij stopte net dat onze lippen elkaar niet raakte. Spanning gieren door mijn lijf ik wil hem weg duwen, maar ik ben verlamt ofzo. "Die kus van gisteren was speciaal" zei hij in mijn oor. "N-nee". Link gaf een kus in mijn nek. "Denk er maar over na" zei hij en knipoogte. Link liep weg. Ik liep naar mijn bed en ging liggen. Ik legde mijn handen op mijn hoofd. Wat is er zojuist gebeurt?. Spanning in mijn lichaam die langszaam verdwijnd. Een kus in mijn nek. Voel ik iets voor Link. Nee, het mag niet oke. Of is dat al te laat. Ben ik al verliefd op Link?. Waarom is het zo lastig. Waarom kan het leven lastig zijn?. Waarom heb ik zoveel vragen, maar als Link dicht bij mij is dan voel ik me anders. Een vielig gevoel en een warm gevoel. Ik weet het nu zeker. Ik ben verliefd op Link!.

Het is al even later en we moesten eten.  Het was akward stil. Veel later toen ik klaar was ging ik naar boiven en ging op mijn computer. Later keek ik op de klok en het was 0:00 ik dee mijn pc uit en ging slapen.

Dit was hoofdstuk 5 hoop dat jullie dit boek leuk vinden.

In love with my brother {Voltooid}Where stories live. Discover now