10. Kapitola - "Vítejte!"

402 34 25
                                    

Ostatní upíři a dívky na scénu "šťastného páru" koukali jako, kdyby je někdo před chvílí přetáhl tyčí po hlavě. Ariana se jen usmála a přešla k oběma. "Moc vám to spolu sluší! Nemohu se dočkat, až vás na tom bále spolu uvidím!" řekla šťastně. Vlastně Ariana pořádně nevěděla, jestli to své upíří přítelkyni přeje, nebo doufá v to, že se Ayatovy povede ji vzít zpět. 

V tu chvíli k nim přišel i Karl Heinz, oba snoubence vzal kolem ramen a s úsměvem na tváři řekl. "A já vám to přeji ze všeho nejvíce a přeji vám do vašeho dlooouhého života hodně štěstí a lásky..." poslední slova pronesl přímo škodolibým tónem. Ayato-sama a Akane se oba na sebe podívali a pak se usmáli.

V dalších hodinách započali přípravy na zásnuby a Ayato-sama a Akane měli na některé jejich hosty velikou prosbu. "Takže... kdybych mohla, ráda bych začala." řekla Akane všem přítomným. "Jelikož jsou dnes naše zásnuby, tak to znamená, že svatba bude již brzy a já bych ráda určité přítomné dívky požádala o laskavost. Ariano, Ruunachi-san, Lin-san, Anne půjdete mi za družičky?" zeptala se jich s úsměvem. Dívkám tato otázka vehnala slzy do očí. "Ano!" zakřičeli naráz a rozběhli se k Akane, aby ji mohli objat. Ariana se neskutečně radovala, Ruunachi a Lin-Li už tak moc ne, ano byli poctěny a šťastné, že si vybrala je, ale tohle je špatná svatba. Tedy podle nich a podle zbylých hostů. Anne stála omámená v rohu. "A..ale to přeci nejde... já... já jsem jen služebná..." koktala zaskočeně. "Tak jinak..." řekla Akane a odkašlala si. "Anne, nařizuji ti, abys mi šla za družičku." řekla rozkazovačně. "Ano, slečno! Bude mi ctí!" řekla Anne a hluboce se uklonila. "A já, jakožto ženich, bych poprosil Kino-niisan, Reiji-niisan, Yuuma-san, Ruki-san půjdete mi za svědky?" zeptal se se samolibým úšklebem. Yuuma a Ruki byli v prvé řadě zaskočeni, jelikož nechápali, čím si to zasloužili. Reiji a Kino si drželi klidnou tvář a jen přikývli. 

Ayato zuřil, možná to nebylo poznat, ale vevnitř přímo soptil a vztekal se. Musí jednat opravdu rychle. Po té, co Akane, Ayato-sama, služebné a ti, které vybrali, odešli zůstal tam zbytek. "To je mi ale nadělení." povzdechl si Kou. "Kou-kun..." podívala se na něj Yui. "Heh... tak moje dceruška se bude vdávat..." povzdechla těžce. "Ne nebude! Jelikož se postarám o to, aby se to nestalo!" řekl rázně Ayato. "Nepochybuju o tobě Ayato-kun, ale máš strašně málo času, dneska jsou jejich zásnuby a svatbu by klidně mohli urychlit, kdyby mohli." řekla s znatelnými obavami v hlase Yui. "Něco... by se... přeci mělo.... dát.... dělat." řekl Azusa. "Mělo by, ale nikdo nevíme jak a teď jsme navíc přišli o dvě chytrý hlavy, jednoho, který o tom víc a toho, který by byl pak schopný toho chlapečka zmlátit." pronesl s úšklebem Laito. "I když, máme tu ještě dvě horký hlavy, toho schopné." řekl se smíchem Laito. "Ty jeden!" zavrčel Ayato. "Už buď ticho..." zavrčel Subaru na Laita. "Nee, Teddy? Co si myslíš ty?" zeptal se Kanato svého medvídka. 

"Hele, měli bychom vymyslet nějaký plán!" řekla rozhodně Takara, která tam jako jediná zůstala z dívek. "Nejsme přeci tak pitomí ne?" usmála se sebevědomě. "Ten druhý Ayato si ty čtyři vybral z nějakého důvodu ne? Reiji-san a Ruki-san jsou inteligentní, takže tím nám ubral možnosti plánování. Kino je s pořád s nimi, takže toho ví nejvíc, což tedy znamená, že nás chtěl připravit o zdroj informací a Yuuma.... ten je asi jako něco navíc." pokrčila rameny. Yui se na chvíli zamyslela, ale taky jí nenapadl dostatečně dobrý důvod, proč by vybrali i Yuumu. "my něco vymyslíme! Pojďme na to!" řekla a vyskočila z křesla. Všichni se posadili kolem konferenčního stolku a začali plánovat.

Hlavní dveře sídla byla dokořán otevřená a nimi procházeli hosté, kteří přišli na zásnuby Akane a Ayatovy-sama. Oba byli ve formálním oblečení. Ayato-sama na sobě měl černý oblek a Akane měla zlaté krátké šaty bez ramínek, béžové boty na vysokém podpatku, na krku měla náhrdelník s mušlí v barvě, která dokonale ladila k šatům, nehty měla nalakované červeným lakem a v pravé ruce držela kytici, kterou dostala darem od jednoho z hostů, mladé dívky. Oba stáli u dveří a vítali hosty se srdečným úsměvem.

Diabolik Lovers aneb trápení a láska, která nezná mezí [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat