~Prolog~

1.3K 58 14
                                    

Celé jižní křídlo sídla bylo na popel, západní a východní byli značně poškozená, ale stále stály, severní křídlo bylo jen ohořelé. Před zničeným sídlem stáli bratři Sakamaki. „Co se tu stalo?" ozval se za nimi něžný hlas. Upíři se otočili, za nimi byla Yui, ale ne ta, kterou znají díky Akane, ale ta, kterou znali kdysi. Yui nebyla stará, byla jako dřív, mladá. „Jak?" zeptal se Ayato. Yui k nim přiběhla. „Co se tu stalo?! Kde je Akane? Kde jsou ostatní?" ptala se vyplašeně, upíry její hystericky položené otázky vrátili do přítomnosti. „Právě..." řekl dokonce posmutněle Ayato. „Prostě tu začalo hořet, všichni jsme vyběhli ven, byli jsme si jistí, že ony už jsou dávno venku, jelikož byli venku, ale nikde jsme je nenašli, nikde." Vysvětlil Laito. „Není po nich ani stopa..." řekl Reiji zamyšleně. „To, ale budeme řešit později, teď nám řekni..." začal a podíval se na Yui. „Jak to, že jsi zase mladá?" zeptal se jí. Yui na něj nevěřícně hleděla. „Moje dcera a její přítelkyně jsou nezvěstné, říkáš, že teď to řešit nebudeme, ale co když se jim něco stane? Místo toho řešíš to, jak vypadám?!" byla přímo zoufalá. Jen si povzdechla a snažila se držet slzy na uzdě. „Po té, co jste odjeli pro mě přijela záchranka, byla jsem v kómatu 2 dny, když jsem se probrala, vypadala jsem takhle, ale doktoři ani sestry na to nic neříkali, jako bych tam už tak přišla, jediné, co je zarazilo, že všechny rakovinné buňky z mého těla zmizeli..." vysvětlila jim. „Rozhodně v tom mají prsty oni!" zavrčel Kanato. „My v ničem pro změnu prsty nemáme." Ozval se hlas. Ze stínu vyšli 4 chlapci. Ne jen tak nějací, byli to Mukami. „Zdravím." Řekl Ruki. „Yahoo! M-neko-chan!" řekl Kou Yui, „Ahoj..." pronesl Azusa a Yuma nic neříkal a jen se mračil. „Kluci..." zatajila dech Yui. „Wow, pořád vypadáš dobře!" řekl Kou a šel ji obejmout. Yui ho ze sebe setřásla. „Ne nevypadám! Jak můžu vypadat jako kdysi? Vždyť? Jak?" ptala se sama sebe a klesla na zem. „Jak to? Copak to byl všechno jen sen, nebo halucinace, že jsem potkala skvělého muže, měla svadbu, porodila mu dceru, která je mým obrazem, hned po porodu jsem proplakala noci, jelikož se konal pohřeb mého manžela a pak sama 16 let vychovávala dceru?" začali jí stékat z očí slzy. „Není to sen, ani halucinace, prožila jsi to, protože jsme měli možnost Akane poznat a žít s ní." Ozval se Subaru. „Ty máš dceru?" zeptal se Yui Azusa a přiklekl si k ní. „Vy o ní nic nevíte?" zeptala se jich překvapeně. „Teprve včera nám řekli, že se zde nachází Eve, a když jsme uviděli tebe, mysleli jsme...." Začal vysvětlovat Yuma. „Prvně ale v čem máme mít prsty?" zeptal se jich Ruki s vážnou tváří. „Naše sídlo skoro shořelo a Yuina dcera a její kamarádky během toho zmizeli..." vysvětlil Reiji a poupravil si brýle. „No... za tohle nemůžeme..." řekl Ruki. Nastalo hrobové ticho, které jen občasně přerušovali Yuiny vzlyky.

Akane se konečně probrala. Kde to jsem? Co se stalo? Ptala se sama sebe a snažila se zaostřit. Bylo tady šero, ale po chvíli si na osvětlení přivykla. Byla na chladné kamenné, tvrdé zemi, její ruce směřovali nahoru, už jí to trochu bolelo. Pohnula s nimi, ozvalo se zařinčení, to samé nohy, byla připoutaná ke kamenné stěně. Když ale pohlédla před sebe, čekal jí šok.... Byla v cele.

-Takže :D ano, je sice kratší, ale to většina prologů bývá ne? Snad se vám to líbilo a navnadila jsem vás na to xDDDD Vím trvalo mi to, ale na víkend u mě byla Anna-san!!! Yay! :D Ani netušíte, jaká zábava to byla! Kdybyste nás viděli, když mě a mojí sestru natáčel u Yoga Challange a já ji a moji sestru natáčela, když zkoušeli Yoga Challange a to kdybyste viděli, když moje sestra natáčela mě a Annu-san při Fan Art Challange na SnK Eren x Levi! Byste chcípli smíchy! Zvlášť, když moje sestra vybrala random obrázek, který jsme měli napodobit a najednou vybrala obrázek vystřižený ze scény, kde Levi zmlátil Erena před vojenským soudem, jak měl Eren na obličeji Leviho nohu no.... já byla Eren.... xDDDD No dost mích keců, jinak du si sem ještě udělat reklamu na Yandere Serii :D ano, chtěla bych, kdo tak něják má v oblibě SnK i jiné, jestli byste to se mnou nezkusili :D jinak klidně mi napište, jakou postavu byste do Yandere Serie chtěli ;) už jsem to jednou vysvětlovala, kdo neví, podívejte se na DIABOLIK LOVERS SPECIAL INTERVIEW!!! Jinak k této serii, další díli, budou nejspíše taky z Akanina pohledu. Bye~ I ♥ YOU ALL!!!-

Diabolik Lovers aneb trápení a láska, která nezná mezí [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat