7

528 30 7
                                    

"Kan vi inte bara ta en kväll nu för att dricka lite vin, äta gott och älska varandra?" Yttrar han lugnt emot mitt hår och pressar läpparna lätt emot min käke och jag nickar svagt och                ser på min instagram där jag fokuserat försöker redigera en bild som jag tagit kvällen innan. Han kysser mig mjukt i håret och ler nöjt.

"Jag kan massera dig," Yttrar han lurigt och jag fnissar, "kan du inte bara pulla mig?" yttrar jag rakt på sak och han rycker till och vänder på mig i sin famn och ser på mig med en road blick vilket får mig att skratta till och generat se på honom.

"Vad?" Yttrar  han sedan och jag skrattar lågt, "alltså, massera - i mig" yttrar han menande och han kysser min nacke och vänder mig om så jag ligger på mage. Han drar försiktigt ned ljuset i rummet en aning, lägger undan min mobiltelefon och lägger kudden under mitt huvud innan han sätter sig gränsle över min rygg och smörjer in mig med massageolja över ryggen. 

"Hmm." Yttrar han endast med en tyst röst och jag ler nöjt då jag förstår att han har det i tankarna och jag ligger nöjt och blundar när han masserar mina axlar, svank och rygg. När hans fingrar rör sig ned emot mina lår hummar jag nöjt och stänger ögonen. 

Hans fingrar söker sig försiktigt in emellan mina ben och jag suckar nöjt och njuter, äntligen. 

 _ _ _ _ _ 
IDk if i should fortsätta detta i nästa kapitel HAHA

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Oct 09, 2016 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Unfaithful // Flixi pt 2 Où les histoires vivent. Découvrez maintenant