2

535 35 3
                                    

"Jag älskar dig jättemycket Felix, jag gör det. Men ibland så går du mig så otroligt mycket på nerverna och jag har så otroligt svårt att kontrollera min ilska när jag är såhär stressad över allt som händer på jobbet, du vet det." Yttrar han tyst där jag ligger placerad med ansiktet vilandes i hans knä och en påse frysta ärtor över min lila kind. 

"Jag vet Oscar, det är okej." Yttrar jag med en tyst röst och han smeker sina fingrar ömt igenom mitt blonda mjuka hår och jag sluter ögonen och njuter av hans ömma rörelser emot min kropp vilket får honom att tyst humma lite och dra in mig i sin famn och jag känner hans fingrar smeka ömt över mitt underliv utanpå trosorna.

"Är du våt?" Frågar han tyst och jag skrattar lågt, "jag har ägglossning." Yttrar jag tyst då jag antar att han syftar på den fuktiga fläcken i mina trosor och han hummar tyst och kysser min hals, vidare ned emot brösten, ned över min klyfta och sedan upp emot vårtan där han ömt slickar och suger.

Jag stönar lågt och särar på benen, låter hans händer ömt smeka av mig trosorna och när jag känner hans fuktiga fingrar vid min öppning slår jag huvudet bakåt och stönar tyst vilket får honom att fortsätta sina läppars vandring ifrån mina bröst ned emot magen, vidare ned tills han är precis ovanför min klitoris samt öppning och där väljer han att lätt slicka och kyssa.

"Har jag berättar hur fin din fitta är någon gång?" Yttrar han hest och fingrar mig ömt, får mitt kön att låta konstigt vilket får mig att rodna och oroligt dra täcket över min kropp för att dölja ljuden ifrån honom vilket får honom att skratta tyst.

"Kroppen gör ljud Felix, ignorera det." Yttrar han ömt och stryker med fingrarna över min klitoris medan han fingrar mig med dem andra och jag stönar högt och svankar emot honom, hans läppar finner snart min klitoris och det är med hetsiga rörelser som han kröker fingrarna i mig och fingerknullar mig med fingrarna hårt stimulerande över klitoris och jag rycker hårt i hans hår, låter min ilska tas ut på det viset och när jag kommer bryter jag ihop i hans famn, jag gråter över vad han tror är njutning tills tårarna tar slut och kroppen inte orkar mer.

_  _ _ _ 

men oj vad dålig jag börjar bli????? and im still in fucking stockholm, ugh.



Unfaithful // Flixi pt 2 Där berättelser lever. Upptäck nu