5

470 42 2
                                    

Felix perspektiv: 
a/n: Felix är en kvinna. Felix pronomen är hon.



"Felix sluta sminka dig. Vi måste åka snart" Yttrar han stressat och ställer ned min väska i hallen och kysser mitt hår mjukt innan han leder ut mig i hallen där våra väskor står och jag nickar lyckligt, kramar om honom innan jag pressar läpparna emot hans.

"Tack Oscar, tack för resan, tack för allt detta.." Yttrar jag kärleksfullt och pressar läpparna ömt emot hans vilket får honom att le varmt och ömt gnugga sin näsa emot min i en kärleksfull gest. 


När våran Uber slutligen rullar in på uppfarten till lägenheten vi bor i på Lidingö så ler Ogge varmt, hjälper chauffören att lasta in våra väskor och tar sedan min hand, visar mig in i bilen och hoppar sedan in på sin egen sida.

Vi åker igenom Lidingö, in emot centralen, för att sedan åka vidare emot Arlanda. Under hela bilresan leker hans fingrar i mitt blonda hår och hans lätta andetag puffar emot min hårbotten där jag ligger placerad med ryggen emot hans bröst och ena hörluren i örat. 

"Hoppas mamma klarar av att ta hand om barnen," Mumlar jag tyst och han skrattar mjukt och kysser mina läppar mjukt med ena handen om min kind och han blickar kärleksfullt ned på mig innan han kysser mig djupt igen med händerna nu i mitt tjocka hår.

"Tro mig Felix, hon uppfostrade dig, hon klarar av våra bebisar" Yttrar han mjukt och jag skrattar tyst emot hans läppar och ser lyckligt upp på honom. 

"Jag tänkte börja gymnasiet igen förresten, eller inte helt. Men tänkte plugga lite" yttrar jag ömt och han nickar tyst och smeker min kind mjukt. "Tänkte läsa lite på distans, bara så jag kan ta studenten och göra något annat än att hänga efter dig på jobbet," Yttrar jag ömt och han skrattar tyst och kysser mina läppar.

"Jag har inget emot att du hänger efter mig på jobbet Felix.." Mumlar han kärleksfullt och jag ler ömt och kysser hans hår, "nej, men det kommer du ha senare" Skrattar jag tyst och han fnissar busigt och kysser mina läppar innan vi båda lyckligt blickar ut igenom fönstret.

_ _ _ 

åhh ångesten är on pOINT just nu :-))) är så ledsen över lite grejer med kompisar, är glad men samtidigt ledsen idk hur jag ska förklara på wattpad. Nu tänkte jag dricka lite alkohol och se till så det blir bättre, nås inte på mobilen just nu förresten, så ja om jag inte svarar beror det på att den är av. 

Unfaithful // Flixi pt 2 Where stories live. Discover now