6

519 36 0
                                    

Mina läppar rör sig hårt emot hans, jag sitter placerad över hans skrev i vår stora säng. Han är naken, och det är jag också - vilket gläder mig för en gångs skull. Hans stånd pressas hårt emot min öppning, och jag låter tysta stön fly mina läppar, han särar på mina ben, smeker mig mjukt över min fiffi, fingrar mig mjukt.

"Du är inte rakad," Påpekar han, leker lite med mina inre blygdläppar vilket får mig att stöna tyst, blicka upp på honom med en osäker blick. Han stryker sitt finger mjukt över mitt kön, ser upphetsat på mig.

"Jag vet, jag glömde det igår." Yttrar jag ärligt, han ser endast gillande på mig vilket får mig att rodna kraftigt och se ned, ser de små mörka hårstråna som klär mitt underkliv, mina yttre blygdläppar och en bit fram tills magen börjar. "Det är fint," Yttrar han ärligt, ser på mitt underliv och sedan på mig. Kysser mig ömt på läpparna med ena handen om min kind, den andra om min rumpa och jag stönar tyst in i kyssen, känner hans varma andetag emot mitt ansikte innan han fördjupar kyssen ytteligare.

"Man måste inte vara rakad hela tiden, det vet du va?" Frågar han ömt, smeker min kind mjukt och placerar sig ömt rätt vid min fuktiga öppning för att sedan tränga sig in. Hans hårda kuk rör sig lätt i mig, det är som om att han inte gjort annat än att träna på detta, så lätt är han - så lätt rör han sig.

Tysta stön flyr mina läppar och jag kvider till, ser ned på honom och rider honom hårdare, snabbare utan att stanna. Hans läppar leker med mina, hans fingrar med mitt hår och jag känner hjärtat fladdra till i bröstkorgen.

Jag är så otroligt kär, han gör mig så otroligt skakig i hela kroppen, utan att knulla mig nu - jag menar mer, hans beröring får mig att rysa, hans ord får hjärtat att banka hårdare och allt han gör får mig galen. 

Jag älskar honom på ett sätt han aldrig kommer att älska mig på, för hur han än försöker så är det inte möjligt, ingen kan älska mig så som jag älskar honom.

_ _ _ _ 

Unfaithful // Flixi pt 2 Where stories live. Discover now