uppesittar kväll med Niall.

260 8 3
                                    

Marias pov:

Jag och Niall stod i köket och lagade mat, (eller rättare sagt jag lagade maten och han åt upp hälften) om några minuter skulle Natalie, Louis, Alma, Harry, Zayn, Perrie, Jennifer, Justin, Liam och Sophia komma. Vi skulle göra våran egen version av en uppesittarkväll eftersom att det svenska programmet inte sänds här i London. Inte i någon del av Storbritannien för den delen heller.

Några minuter senare så hörde vi den "ljuva" stämman av Louis som skrek och några sekunder senare skrek Natalie med, sedan stod dem båda i hallen med snö i håret.

- Jag vann. skrek Louis.

- Nej för det gjorde jag, Sade Natta och slängde snö innanför Louis skjorta innan hon tog av sig sina skor ställde dem i skohyllan och hängde av sig mössan. Jag hade inte sett henne använda mössa på alla dem åren jag känt henne sedan i 4:an, och det är lång tid utan mössa.

- Det ultimata paret, sade Niall som stod i hallen och skrattade.

- Äh, klart vi är, sade Louis medan han tog av sig sina ytterkläder och skor.

- Ellerhur, sade natta.

- Öhm får vi fråga varför det är en människoformad grop ute i snön? frågade Jennifer som kom gående med justin.

- För att en guldfisk målade dit den, sade jag (vi hade retat henne sedan 7:an och kallat henne guldfisken för hon är inte smartaste tjejen på jorden..)

- Var det? jag visste inte att guldfiskar kunde måla, sade jejje

- Hon skojade älskling, sade Justin

- Du ser jennifer han är smartare än vad du är och han är kompis med den där, sade Natta och pekade på Louis.

- Jag älskar dig med, Svarade Louis på den.

sedan kom Liam, Sophia, Alma och Harry gående mot dörren och jag föste in dem andra i vardagsrummet och tryckte ned Niall i en av sofforna medans jag gick och välkomnade dem, När dem satt sig så kom Zayn och perrie och vi kunde börja våran uppesittarkväll

Jul med killarnaKde žijí příběhy. Začni objevovat