1. Fejezet - 6. Rész

192 18 2
                                    

-Akkor most megyünk élmény fürdőzni? -pillantott rám édesen mosolyogva Jungkook-

-Csak egy kicsit pihenjünk.. Utána mehetünk.. -mondtam csukott szemekkel-

-Oké, de maximum egy fél óra. -suttogta, miközben átkarolt a derekamnál. Még az ébresztőt is beállította. Hogy szeretheti valaki ennyire a fürdőzést? [...]

Arra ébredtem, hogy Jungkook halkan a nevet suttogja, közben pedig a hátamat simogatja. Kellemes volt, de muszáj volt valamilyen életjelet adnom neki.:

-Hm? -fordultam a hátamra, a szememet dörzsölve-

-Akkor..? Megyünk? -kuncogott alig hallhatóan-

-Ühüm.. -bólintottam, majd kimásztam az ágyból, és elkezdtem keresgélni a fürdőruhámat, amit végül a bőröndömben találtam meg. A fürdőben átöltöztem, lemostam a sminkem és felfogtam a hajam. Jungkook is felvette a fürdőgatyáját, majd elővettük a törölközőt. Ekkor megakadt a szemem az órán.:

-Hjá! Jungkook, már 11:30 van!! (Este/éjjel) Biztos, hogy lehet még ilyenkor menni? -néztem rá kérdőn-

-Persze! Utánanéztem -mosolygott rám mint a vadalma. Elhagytuk a szobánkat, és lementünk az élményfürdő részlegbe, ami nagyon szépen volt megcsinálva. Színváltós medence, pezsgőfürdő, szauna és még sószoba is volt. Levettem a magam köré tekert törölközőt, és ráálltam az első lépcsőfokra, ami a medencébe vezetett. A víz langyos volt, én pedig -gondolatban- elmerültem a színek változásában.. És akkor jött Kook, aki belelökött a vízbe. Ha valami nem változik, akkor az ez a szokása. Tisztán emlékszem, hogy régen, amikor strandra mentünk, akkor is ugyan ezt csinálta.:

-Jeong Jungkook!!! -mondtam mérgesen, miután feljöttem a víz alól, ő pedig lassan odaúszott hozzám.-

-Hjaj, Seo, ha tudnád, milyen vicces vagy ilyenkor -kuncogott, majd átkarolta a derekam, és gyengéden megcsókolt. Akkor, abban a pillanatban, amikor elváltunk egymástól, lesütöttem szempáromat.- Hát te semmit sem változol! -mosolygot-

-Hé, ezt én is mondhatnám!! -fújtattam.. Még kipróbáltuk a pezsgőfürdőt, végül pedig úgy döntöttünk, hogy visszamegyünk a lakosztályunkba (ha ezt a több szobából álló valamit lehet annak nevezni 😂). Mindketten elmentünk zuhanyozni, majd felöltöztünk, és végül bebújtunk az ágyba, magunkra húztuk a takarót és tv-t néztünk. Kook karjai között aludtam el, miközben ő simogatta a hátam. [...] Reggel, amikor elkezdtem ébredezni, Jungkook már nem volt mellettem. Biztos zuhanyzik, mivel ide hallom a dúdolását, na meg a víz folyását. Na de mi lenne ha megijeszteném valamivel? Meg is van hogy mivel!! Lassan kimásztam az ágyból, és lassan benyitottam a fürdőbe, hogy nehogy meghallja az ajtó nyikorgását. A zuhanyfüggöny be volt húzva, szóval nem láttam őt, csak az árnyékát. Épp elég volt ahhoz, hogy megijesszem.. Leguggoltam a földre, és lassan a bokájához értem.:

-Ááá!! -kiáltozott, mikor megérezte az érintéseimet. Próbált odébb lépni, de nem eresztettem el. Dereka köré csavarta a törölközőjét, és elhúzta a függönyt.- Seooo! -mondta mérgesen, piros arccal, én pedig jobbnak éreztem elfutni előle. Meg is tettem.. Sprinteltem kifelé, a konyhán keresztül a hálóba, nem akartam, hogy elkapjon, mert akkor végem.. Hajtottam volna be magam után az ajtót, de szerencsétlenségemre (?) még pont beért a szobába. Megragadta a csuklóm, és magához húzott. - Ezért úgy fog fájni a hátsód mint még soha! -mondta egy perverz vigyor kíséretében.-

-Aish, oppa miért vagy ilyen? Csak vicceltem.. Erre semmi szükség.. -szusszantam fel-

-Jó.. De ezt megjegyeztem.. Még vissza fogod kapni.. -rázta meg a fejét, közben pedig nevetett.

A nap hamar eltelt. Az "incidensünk" után elmentünk reggelizni. Az a lány, aki leszólította Jungkookot.. Nagyon szúrja a szemem.. Remélem nem akar semmit tőle, ami miatt aggódhatnék..

Miután megvolt a kajálás is, elmentünk thai masszázsra, ami baromira jó volt! Nagyon élveztem, főleg hogy aki engem maszírozott, az nő nemű volt, így egyáltalán nem feszengtem.

Délután pedig meglátogattunk egy anime múzeumot is. Vacsorára értünk vissza, szóval átöltöztünk, és mentünk is enni. Most több helyet hagytunk a desszertnek, ami nagyon finom volt. És miután ez is megvolt, mentünk is vissza a helyünkre, fürödni, majd aludni, ugyan úgy, mint tegnap.

~Ayo!! Remélem tetszett ez a rész, ha igen, akkor csillagozzatok, és komizzatok ✨ Amint megírom a következőt, ki is rakom, addig is csekkoljátok a facebook csoportot (link: https://www.facebook.com/groups/JnkMaknaereaders/?ref=aymt_homepage_panel :DDD ) és ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzá! További jó olvasást-írást! Annyeong! 💖~

Heaven Pt. 2. Место, где живут истории. Откройте их для себя