1. Fejezet - 4. Rész

201 22 0
                                    

-Ezek a mai fiatalok.. Mindenhol csak ezt csinálják.. -morgolódott a bácsi, én pedig elnevettem magam, Kookal együtt.. Végezetül pedig elaludtam Jungkook karjaiban. [...] Arra ébredtem, hogy a hangosbemondó közli az utasokkal, hogy mindjárt megkezdődik a leszállás. Szóltam a mellettem szuszogó Kooknak, hogy kelljen, mert lassan megfogunk érkezni. [...] Sikeresen földet értünk, majd miután elhagytuk a járművet, és megkaptuk a bőröndjeinket, fogtunk egy taxit magunknak. Kookie bapakolt a csomagtartóba, majd beszálltunk az kocsiba, és meg sem álltunk a hotelig. 20-30 perc alatt megérkeztünk, kifizettük a fuvart, és beléptünk a hatalmas, több emeletes épületbe. Beregisztráltunk, és elfoglaltuk a szobánkat, amihez tartozott egy kis fürdő, és egy még kisebb konyha szerű étkező valami (igen, kifejeztem önmagam 😂).:

-Oppa, milyen szép helyre hoztál.. -mosolyodtam el, és adtam az arcára egy puszit-

-Hát, megérdemled.. Vagy is megérdemlünk egy kis pihenést -vigyorgott, majd magához ölelt. A szoba, és az összes helyiség nagyon modern, és szép volt. A világosbarna falak még otthonosabbá is tették a környezetet, ami körülvett minket. A kilátás is mesés volt, mivel nagyon magasan voltunk, tökéletesen beláttuk Tokió utcáit, a várost.. Este még szebb látványt fog nyújtani, a kivilágított utcákkal, és a panorámaablakkal, ami a hálószobában volt. És ennek a szállodának még wellness (?) részlege is van, élményfürdővel, masszázzsal és még sok minden mással.. Hát, lesz mit kipróbálni az előttünk álló egy hétben, azt nem tagadhatom. Elővettem a kamerámat, és körbejártam a szállásunkat, majd mikor visszaértem Jungkookhoz, megállítottam a felvételt, és kikapcsoltam a "kütyüt". Ráfeküdtem Kookie mellkasára, ő pedig elkezdte simogatni a fejem búbját. Még így pihentünk vagy fél óráig, majd elmentünk ebédelni. Ehhez viszont ki kellett öltözni. Amikor elkészültünk, elindultunk a lifttel lefelé, majd kiszálltunk azon az emeleten, ahol volt a "kajálda". Sok féle ételből lehetett választani, amikor megtaláltam a számomra megfelelőt, lecsüccsentem egy asztalhoz, és vártam Jungkookot. Nagyon sokan voltak jelen pillanatban, de pont kiszúrtam, ahogy Kook egy lánnyal elkezdett beszélgetni.. Annyi idős lehetett mint én, de nem érdekelt, Kookie csak lepattintja. Na de pár perc elteltével már előttem ült, és nagyban ettünk, és mikor végeztem, megvártam Jungkookot.:

-Az a lány.. Odajött hozzám, és rendesen bemutatkozott. -nyögte ki, majd elröhögte magát- Én pedig leszóltam, hogy keressen magának mást a cicababa, mert nekem van barátnőm, aki éppen rám vár, szóval ne tartson fel. Erre ő olyan gyorsan elspurizott.. -mondta nevetve, büszkén-

-Már kicsit megijedtem, hogy elhagysz.. De nem tudom hogy hogyan feltételezhettem rólad ilyet.. -mosolyogtam halványan. Ezek után még ettünk sütit, majd visszatértünk a "lakhelyünkre". Én bevittem a fürdőbe az oda való dolgokat, és utána leültem Kookal tv-t nézni. Meglepetésünkre volt egy, azaz egy koreai csatorna, szóval azt néztük. [...] Már vagy fél órája az idolokat kuksolom az adásban, kezd elég unalmas lenni..:

-Hé, oppa, van kedved szétnézni a városban? -néztem rá mosolyogva-

-Ja, akkor öltözzünk! -pattant fel nevetve, és elkezdett turkálni a cuccai között. Hát, elég gyorsan sikerült rávennem a kimozdulásra.. Lehet már ő is unta az agyát. Na de a lényeg, hogy én is elkezdtem készülődni, beraktam a hátizsákomba egy kis üveges innivalót, kamerát, és minden mást, amire szükségünk lehet. Miután ezzel is meglettem, átöltöztem, majd megigazítottam a hajam, és indultunk is. Sokat fotóztam és még magunkról is csináltunk képet a látványosságoknál, amiből szintén rengeteg volt.

~Heyho! :D Sajnálom, de most csak egy ilyen kis rövid résszel tudtam jelentkezni :/ Remélem azért élvezhető volt ^^" A következő viszont hosszabb lesz :) Ya! El ne felejtsem.. Mivel elkezdődött a suli, és nyolcadik osztályos lettem, nem tudom mennyi időm lesz írni, de megpróbálkozok a hetente hozni egy sztoriból részt. Mivel van vagy 3-4 amit írok, nem tudok mindegyikből hozni hetente egyet, de még csak kéthetente sem. Na de a lényeget elmondtam nektek, szóval ha tetszett kérlek jelezd egy kommentel (plíz, nagyon jól esne 🙏) vagy akár csillaggal 😅De ha nagyon cuksi szeretnél lenni akkor mind a kettővel 😂😂 Na de nemsokára jövök a kövivel, addig pedig kooksoljátok meg az új ficim, melynek neve 'Summer Break' (link: https://www.wattpad.com/story/82555536-%E2%88%86-summer-break-%E2%88%86 ) Na de annyeong! És csak ügyesen a suliban 😁💖~




Heaven Pt. 2. Where stories live. Discover now