Epiloog

2.2K 112 12
                                    

We zijn nu 5 jaar verder. We zijn nog steeds samen en ik word met de dag gelukkiger. Ik hou ook nog elke dag van hem. We lopen nu op Ibiza. De plek waar hij mij als zijn vriendin vroeg. We hebben ook nog veel contact met alle andere. Ondanks dat zij een andere kant op zijn gegaan. Hij heeft me vertelt over zijn moeder. Over dat ze een ongeluk heeft gehad en dat hij daarom die muur om zich heen heeft gebouwd. Ik ben zo in gedachten dat ik niet door had dat hij stil is gaan staan waardoor ik tegen hem op bots. "Je bent nog altijd zo onhandig babe" zegt hij zachtjes in mijn oor.

We zitten en kletsen wat over de eerste kerst die hij samen met mij heeft doorgebracht. Ik ben nu inmiddels 24. we hebben het wel eens over de toekomst. We weten nog niet hoe die er uit gaat zien maar wat we wel weten is dat we die samen gaan hebben.

Hij trekt me van het bankje af en gaat op zijn knie voor me zitten. "Lieve Scarlett, we zijn nu al zo een 5 jaar samen en ik wil de rest van mijn leven samen met jou door brengen. Zou je met mij willen trouwen?" er rolt een traan over mijn wang. "Jaa ik dat wil ik!" hij staat op en trekt me in een knuffel.

Ja dit is de jongen waar ik de rest van mijn leven mee wil delen.... 

Goodgirls loves/hates badboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu