Scarlett Newman

2.3K 95 1
                                    

                  

Ik werd wakker in het zweet. Zonder dat ik het door had liepen er tranen over mijn wangen. Ik voel dat de adrenaline door mijn lichaam stroomt. Ik heb al een paar keer zo een nacht merrie gehad maar dan was Bryce er die mij hielp kalmeren. Ik stap uit bed. En loop naar de badkamer. Ik maak mijn gezicht een beetje nat in de hoop dat het helpt. Maar nee. Elk beeld blijft branden op mijn netvlies. Voor ik het weet heb ik mijn sokken aangetrokken en loop naar de kamer van Bryce. Ik kan mezelf wel neerschieten op dit moment.

Als ik er ben klop ik zachtjes aan. Ik hoor wat gemompel en niet veel later gaat de deur open. Hij had waarschijnlijk niet verwacht dat ik om 2 uur in de nacht voor zijn deur zou staan. Ik zelf eigenlijk ook niet. zijn uitdrukking gaat van geïrriteerd naar bezorgd en nog een emotie die ik niet kan plaatsen. "Ehmm... sorry voor het wakker maken ik ehmm ga maar...". Ik wil me omdraaien maar ik word bij mijn pols gepakt en omgedraaid. "Blijf" hoor ik hem hees mompelen in mij haar. Hij trekt me mee naar binnen. "Weer een nachtmerrie?" ik knik en loop stil achter hem aan. Hij legt zijn hand op mijn onderrug. Maar trekt hem ook snel weer weg als hij mijn litteken voelt. Ik zucht. Hij legt zijn hand weer terug. Er gaat een tinteling door mijn lichaam heen.

Als we allebei op bed liggen draai ik me om. Het was ook echt een stom idee om hier heen te komen. Niet te geloven dat ik eigenlijk afhankelijk ben van hem. Ik hoor hem zuchten en daarna diep adem halen. "Scarlett?" vraagt hij. Ik geef geen antwoord. Ik doe alsof ik slaap.

"Ik weet dat je nu slaapt waardoor het makkelijker is voor mij om dit te vertellen. Ik ben vandaag echt een idioot geweest. Ik heb me ook echt als een idioot gedragen. En je moet weten dat ik dit alles niet zo bedoel. En ik weet ook dat Jaylano je heeft mee gevraagd naar het gala. Je heb gezegd dat je er over zou nadenken. En door mijn idiote gedrag weet ik bijna wel zeker dat je met Jay naar het gala zou gaan. Ik snap het. Hij heeft gelijk. Je bent een bijzonder meisje. En ja ik wilde je eerst als doel in mijn bed hebben en je daarna weer dumpen. Ik kan ieder meisje om mijn vinger binden. Mijn uiterlijk helpt daar wel een beetje bij. Maar bij jou was het anders. Je ging tegen mij in alsof het niks was. Je was en bent nog steeds iemand met pit. Het was moeilijk. Ik moest moeite doen. Die avond dat je me vroeg of je samen met mij iets wilde gaan eten, dat was de stap die ik nodig had om weer normaal tegen je te praten. Het was gezellig. En ik denk er nog altijd aan terug. Toen je mij het cadeautje gaf brak er iets in mij. Alles waar ik zo lang aan heb zitten werken om alles uit te krijgen. Je gaf me het gevoel, ik weet niet hoe ik het moet beschrijven. Je hebt me die ene dag voor de vakantie zo hard weten te raken. Over mijn familie. Ik heb die dag op mijn kamer gehuild. En ik heb al in geen 4 jaar meer gehuild. Je doet iets met me wat nog nooit iemand met mij heeft gedaan. Je bent speciaal voor mij geworden. Ik denk nou weet eigenlijk wel zeker dat je nog niet half weet hoe speciaal. En door die kus met Celeste liet ik je vallen. En ik verpest het weer. Ik duw je alleen maar verder weg. Verder en verder. En ik weet dat je dit niet hoort maar Scarlett, ik denk dat ik van je hou".

Wow wow wow wow wow...... heeft de grootste badass van de school nou serieus zijn liefde verklaard aan mij?! okay Scarlett dit is gemeen om te zeggen. Ik draai me naar hem om. "Wacht je slaapt niet?!" hij kijkt me verbaast aan. "Nee ik sliep niet". en ja dombo ik heb ook alles gehoord. "W... wat heb je allemaal gehoord?!" ik weet niet wat er met hem is maar volgens mij heeft deze boy last van stemmingswisselingen. "Ehhmm... eigenlijk alles..." hij kijkt me aan met een blik van nee-dit-meen-je-niet. "Shit...". Ik ben nu de draad ff kwijt. "Het was lief..." probeer ik. Hij stapt uit bed en loopt weg. Bij de deur blijft die staan. "Scarlett, vergeet wat ik net zei. En ga nu terug naar je eigen kamer" beveelt hij mij. no shit Sherlock. Boos stap ik uit het bed. Niet te geloven. "Je hebt echt een betonnen plaat voor je kop is het niet?!" roep ik boos. Boos loop ik naar mijn eigen kamer en laat me huilend op mijn bed vallen.

Als het ochtend is heb ik het gevoel alsof ik 3 dagen achter elkaar niet heb  geslapen. Ik kan niet geloven dat hij gister avond echt zo moest doen. ik loop naar de badkamer en stap onder de douche. Als de douche warm is ga ik er onder staan en geniet ik van de stralen die mijn huid verwelkomen.

Als ik klaar ben doe ik mijn dagelijkse dingen. Ik loop naar de aula. Als ik in de aula aankom zie ik Ravi, Tessa, Cleo en Roxanne al zitten. Ik ga er bij zitten. "Goedemorgen schone slaapster". Hoor ik Ravi zeggen. Ik geef hem een glimlach. Hij legt zijn arm om mij heen. Ik laat alles maar toe want heb niet de kracht om er iets van te zeggen. "Mag ik haar even lenen?" hoor ik iemand achter mij zeggen. Ik draai me om en zie Jaylano  daar staan. "Tuurlijk" zegt Ravi. Hij laat mij los en ik loop met Jaylano mee. Hij pakt mij bij mijn arm en trekt me mee. "Dude doe ff rustig". Hij luistert niet en loopt gewoon door. Als we eindelijk stil staan draait hij zich om. "Wat is er met je aan de hand?" vraag hij. Ik antwoord niet. omdat ik van mezelf weet dat ik dan ga huilen. "Scarlett?" hij duwt met zijn vingers mijn kin omhoog zodat ik hem wel aan moet kijken. "Niks...?" wie maak ik dat nou weer wijs. "Dat kan je mij niet wijs maken Scar". Ik zucht en ga met mijn rug tegen de muur zitten. Ik zie dat hij mijn voorbeeld volgt. Ik zucht nog een keer diep en vertel hem dan wat er vannacht is gebeurd. "Die eikel moet echt bij zijn verstand komen. Ik bedoel wij mogen je allemaal echt heel erg. En door die domme acties van hem..." hij zucht hoorbaar. Ik sta op en trek hem omhoog. "Jay, ik heb er nog eens over nagedacht en ik ga graag met je mee naar het gala". Hij kijkt me blij aan. Zijn ogen lichtten een beetje op. Het is leuk om hem zo te zien. Hij tilt me op en draait in het rond. Als hij me terug zet geeft hij mij een knuffel. ik lach en voel hem dan grijnzen.

b.}

Goodgirls loves/hates badboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu