Scarlett Newman

3.1K 119 14
                                    

                  

Bryce is net weg. Er gaat een hoop veranderen op school. Ik weet alleen niet of hij dat op een positieve manier bedoeld of juist een negatieve. Daar zullen we achter komen als de school weer begint. Ik vervang mijn jurkje voor mijn fancy mickey mouse pyjama. Ik haal mijn make up er af en stap in bed. Ik zie dat er een appje in de groepsapp is gezet.

Cleo: hey guys! Hoe is jullie vakantie dan? Ik kom eerder terug naar school Whoop Whoop🙌🏻

Ravi: yo Cleetjee! Mijn vakantie is kapot saai! Ik kom ook eerder terug naar school🙌🏻!

Ik: hey peepss ik heb een vreemde vakantie. Ik leg het jullie wel uit als jullie weer op school zijn.

Roxxiee: nu ben ik wel heel nieuwschierig hoor Scarii😹

Ik: Whahaha zodra je op school bent vertel ik je alles😽

Tess: ik heb echt een super vakantie. Echt heel gek want ik ben op Ibiza en hier schijnt de zon en bij jullie sneeuwt het !?

Ik: hey Tessiee ❤️ ja klopt bij ons sneeuwt het !

Cleo: omg Ibizaaa😻😻! Daar wil ik zo graag naar toe echt niet normaal!

Ravi: WHHAHAHAHAHA Cleetjeee dan join ik je babe

Ik: ik ga slapen oh ahaha we moeten eigenlijk een keer een vakantie voor ons alle boeken!

Ik leg mijn telefoon weg. Ik kijk morgen wel wat ze hebben gestuurd. Als ze eerder terug zijn kunnen we misschien met zijn alle oud en nieuw vieren! Dat zou echt wel heel erg vet zijn! Met die gedachte val ik in slaap.

Ik word wakker van iemand die op mijn deur klopt. En volgens mij is het niet 1 persoon maar zijn het er meerdere. Nog half slaapdronken loop ik naar de deur. Als ik hem open doe staan Ravi en Cleo voor mij. "VERRASSING" gillen ze in koor. Ik moet kei hard lachen. "Omg maar met eerder terug dacht ik niet al gelijk de volgende morgen!" ik geef ze allebei een knuffel en dan lopen wij mijn kamer in. Want op de gang staan is zo gek. "Maar Scarlett volgens mij moet je ons iets vertellen" zegt Ravi en hij houdt mijn telefoon in de lucht. Cleo gaat bij hem staan en leest mijn berichtje. "Merry christmas babe <3" leest ze hardop voor. Mijn hoofd is inmiddels al zo rood als een tomaat. "Jongens pleasee" probeer ik wanhopig. "Omg onze kleine meid heeft iets met onze beruchte badboy" roept Ravi. "RAAF! Hij is niet mijn vriendje en ik heb er ook geen fix mee. Het verhaal ligt iets een beetje anders" zeg ik. Ze gaan op mijn bed zitten en ik ga er ook bij zitten. "Kijk het ehm... zit namelijk zo. Bryce is mijn halfbroer" begin ik. Allebei hun monden vallen open. "Wacht jij bent dus eigenlijk het bijna zusje van Bryce Adams?!" vraagt Cleo. Ik knik. En leg ze het hele verhaal uit zodat ze wat meer duidelijkheid krijgen.

Nadat ik het hele verhaal heb vertelt vallen hun monden nog verder open. "Wow, de jongen die we hebben uitgescholden voor van alles en nog wat blijkt nu ineens je halfbroer te zijn" begint Ravi. Ik knik. Ik kan hun reactie niet helemaal pijlen. "Maar genoeg er nu over okay? Want........ MERRY CHRISTMAS BABES!" roep ik. Ze lachen allebei. "En dat zegt degene die nog in haar mickey mouse pyjama zit?" vraag Ravi. Ik snuif en moet dan lachen. "Ik ga me even omkleden ik ben zo terug".

Als ik ben omgekleed liggen en allemaal pakjes onder de boom. Ik trek een wenkbrauw op en kijk dan van Cleo naar Ravi en weer terug. "Jongens wat is dit?" ze moeten lachen. "Dat ik voor vanavond. Nu gaan we naar de stad want ik wil naar de Starbucks want in zeeland hebben we die niet" lacht Ravi. Ik lach mee. Ik pak mijn tas en met zijn drie lopen we naar de Starbucks. Ik haak mijn arm door die van Ravi en die van Cleo. "Jongens ik heb jullie echt heel erg gemist". "Wij jou ook meid" antwoord Cleo mij.

We zijn bij Starbucks aangekomen en we zoeken een plekje bij het raam. We praten over hoe de vakantie was. "Wat mag het zijn?" vraagt een jongen die bij ons aan het tafeltje staat. Hij kijkt als eerst naar Cleo. "Een Strawberry Shortcake Frappuccino". Dan naar Ravi. "Voor mij een Cool Lime". En ik als laatst. "Wat mag het zijn voor deze mooie dame?" ik krijg een knipoog. ik voel me gevleid. "Voor mij een Caramel Frappuccino". Hij schrijft het op en loopt dan weg. Ik bekijk hem nog eens goed. Hij heeft en brede rug, hij is redelijk gespierd aan zijn armen te zien. Zijn haar was mooi bruin en in zijn gezicht zaten wat sproetjes, ook zijn kaaklijn was strak. "Aarde aan Scarlett" zei Ravi. Hij knipperde een paar keer met zijn vingers voor mijn gezicht. "Huh wat?" Ze barsten allebei in lachen uit. "Haha je was aan het staren naar die boy" zegt Cleo en wijst dan naar de jongen die onze drankjes kwam opnemen. Mijn gezicht liep een beetje rood aan. "Oops..." en ik haalde mijn schouders op. Na een tijdje gewacht te hebben aan de wachttafeltjes (Die staan bij het raam dusja) kwam dezelfde jongen onze drankjes brengen. "Voor wie was de Strawberry?" vroeg hij en Cleo stak haar hand omhoog. "En welke naar mag er op?" "Cleo" antwoorde ze de jongen. De jongen schreef haar naam er op en gaf hem toen. "En voor wie was de Cool Lime?" dit keer stak Ravi zijn hand op. "Ravi" zei Ravi nog voor dat hij de vraag kon stellen. "En dan is de Caramel voor jou?" ik kinkte. "En welke naam mag ik er op zetten?" "Scarlett". hij schreef mijn naam er op en gaf me een knipoog toen hij mijn beker gaf. Ik giechelde. Toen hij weg was gelopen keek ik op mijn beker en zag zijn nummer staan.

Bel me schoonheid

0678285948 x Jayden

Ik moest lachen wat 2 vragende blikken van Ravi en Cleo gaf. Ik liet het ze zien en daarna moesten ze ook lachen. "Ga je hem echt bellen?" ik haalde mijn schouders op als teken dat ik het niet wist. We pakte onze bekers en liepen de Starbucks uit. "Omg dat jurkje is echt geweldig!" riep Cleo. We liepen de winkel binnen. Zo snel als ze kon ging ze naar de rekken waar dat jurkje hing. Het was inderdaad een mooi jurkje. Het was een rood jurkje zonder bandjes. Om haar middel zat een riem met allemaal steentjes. We liepen met z'n drieeen naar de paskamers. Na een minuut of 2 gewacht te hebben kwam ze naar buiten. Het stond haar echt heel erg mooi. Ze leek wel een model of zo. "Wow Clee hij staat je echt prachtig! Je lijkt wel een fotomodel". Ze moest lachen. "Je moet deze echt nemen Cleetje" zei Ravi. Ze liep terug het pashokje in en liep vervolgens naar de kassa om af te rekenen.

Toen we weer bij school aangekomen waren liepen Ravi en Cleo voor mij. "Hey! Hoe ist met m'n zusje?" Ravi en Cleo draaide zich om en ik deed hetzelfde. Ik keek recht in het gezicht van Bryce. "Hey, goed hoor met jou?" en toen ik dat zei pakte ik hem bij zijn arm en trok hem mee. "Wat?" ik keek hem met opgetrokken wenkbrauw aan. "Bryce ik ben net je directe zusje..." hij keek me even 'Droevig' aan. "Weet ik maar ik behandel je wel als mijn directe zusje". Hij gaf me een knipoog en ik liep samen met Bryce naar Cleo en Ravi. "Bryce ik weet niet of je weet wie dit zijn?" hij keek van Cleo naar Ravi en weer terug. "Volgens mij zitten zij ook bij ons in de klas?" "Ja dit zijn mijn beste vrienden Cleo en Ravi". Ze begroeten elkaar en vervolgens liepen we met zijn vieren naar mijn kamer.

Ik liet me op mijn bed vallen en de rest volgde mijn voorbeeld. "Jongens dit gaat niet helemaal passen" zei ik happend naar adem. We moesten lachen. we gingen rond mijn kerstboompje zitten. Ik begon met zingen. Het was een vrolijk kerstliedje. "En nu cadeautjes!" riep Cleo. We moesten lachen

Nadat we de cadeautjes hadden gegeven aan elkaar. Keken we elkaar allemaal even aan.

"Merry chirstmas" zeiden we met zijn alle.

Dit is echt wel beslist de leukste kerst.

Goodgirls loves/hates badboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu