Scarlett Newman

2.5K 99 0
                                    

We kregen net te horen dat we met de klas naar Ibiza gaan. Wel jammer want alleen Tess en Ravi zitten bij mij in de klas. Nadat de les klaar was ben ik samen met Tess naar mijn kamer gegaan. "OMG ik heb zo een zin in vanavond" roept Tess. Ik moet lachen. We vallen lachend op mijn bed. "Tess?" ze kijkt me aan. "Ik denk... ehmm dat ik..." ze moet lachen. Ik trek mijn wenkbrauw op. "Het is zo opvallend dat je het niet meer geheim kan houden. Je gaat met Jay naar het gala omdat je Bryce wil vergeten is het niet?" ik zucht en staar naar het plafond. Ze heeft gelijk. Ik betrap mezelf er tijdens de les altijd op dat ik naar hem aan het staren ben. Ik voel altijd een steek als ik hem zie met een meisje. Ik word ontzettend jaloers als hij alleen al een knipoog geeft aan een ander meisje. "Ik ga even douchen" deel ik mee. Ze knikt en gaat weer verder op haar telefoon. Als ik in de badkamer ben zet ik de douche aan. Ik wacht tot de stralen warm zijn en ga er onder staan. Ik doe mijn normale dingen en zet vervolgens de douche weer uit. ik denk aan wat hij zei gister. Het was zo lief even dacht ik dat hij het echt meende. Maar schijn bedriegt.

Als Tess aan het douchen is trek ik mijn jurk aan. "Scarr?" "Ja?" ze komt uit de douche lopen met een lang topje. "Mag ik misschien je haar en make-up doen?" ik kijk haar een beetje wantrouwig aan. "Geen zorgen ik ga je niet maken zoals Celeste er uit ziet" zei ze lachend. "Nou vooruit" gaf ik toe.

Terwijl ze bezig was voelde ik elke keer weer een borsteltje. Overal. "Klaar!" riep ze blij. ze draaide de spiegel om. Ik zag een meisje met fel blauwe ogen, mooi bruin golvend haar dat mooi is opgestoken. Ben ik dit? Dit is iemand die ik nog nooit eerder heb gezien. Iemand die ik eigenlijk al die jaren heb weggestopt maar nu weer voor me staat. Ik gaf Tess een knuffel. inmiddels had Tess haar jurk al aan en de rest ook. "Zullen we dan maar gaan?" Ik gaf haar een arm. Samen liepen we naar de gymzaal. Het was heel mooi. Overal waar je keek zag je ballonen. Ik zag Jaylano al staan. Ik voel me schuldig tegenover Bryce. Ik wenkte dat hij even moest komen. Hij zei iets tegen Bryce en liep vervolgens richting mij. "Hey" begroette hij me. Hij gaf mij een knuffel. "Luister... ik voel me schuldig". Hij keek me begrip vol aan. "Ga naar hem toe, ik ga wel met Tess want ik hoorde dat Logan toch maar niet ging". Hij schonk me een knipoog en liep vervolgens naar Tess.

Ik ademde diep in en liep naar Bryce. Maar toen ik halverwege was stopte ik. Niet te geloven wat ik daar toen aantrof. Er ging een steek door mijn hart. Een traan rolde over mijn wang. En al snel volgde er meer. Toen hij zijn lippen van die van Celeste afhaalde ving zijn blik die van mij. zijn ogen stonden dof en vol met spijt. Celeste daar in tegen stond te grijnzen. In mijn ooghoek zag ik dat Tess en Jaylano ook met open mond aan het toekijken waren naar het schouwspel. Hij baande zich een weg naar mij maar hij kwam niet heel ver omdat Jaylano hem tegen hield en hem een klap verkocht. Ik voelde dat mijn hart brak. Het brak in duizend stukjes. Ik voelde dat iemand aan mijn arm trok. Alles ging als een waas. Ineens was ik buiten en voelde ik twee armen om mij heen. Aan de geur herkende ik dat het Tess was. Ik huilde in haar armen. "Het spijt me zo". Nee Tess je hoeft je niet te verontschuldigen je hebt niks fout gedaan. "Nee, zeg geen sorry. Het is niet jou fout. Ik ben gewoon weer in zijn stomme trucjes getrapt. Ik ben het zoveelste meisje waarvan het hart breekt door de badboy. Ik had mezelf nog voorgenomen om geen gevoelens te krijgen. Maar je kan je gevoel niet sturen. En nu zit ik hier buiten terwijl ik eigenlijk een gala zou hebben". Ze kijkt me begripvol aan en trekt me in een knuffel. ze laat me los. Ik voel een hand op mijn schouder. Ik weet niet hoe snel ik moet omdraaien. "Jeetje laat me nooit meer zo schrikken". Achter mij staat Jaylano. Hij kijkt mij vol medelijden aan. "Sorry Scar, ik dacht echt dat hij je leuk vond, althans dat is wat hij tegen mij heeft gezegd vanmiddag...". Hij trekt me in een knuffel. voor ik het weet stromen de tranen weer langs mijn wangen.

--------------------------------------------------------------

Na een dramatische avond loop ik nu weer met Tess door de school. Het is inmiddels weer maandag. En we gaan vandaag naar Ibiza. Ik heb er zo een zin in. Al lachend met Tess lopen we naar de goede bus.

Als we zitten doe ik mijn oortjes in en leg mijn hoofd tegen het raam. Ineens word mijn oortje er uit getrokken en zie Bryce naast me zitten in plaats van Tess. "Wat doe je?" "Scarlett, het spijt me okay?! Het spijt me dat ik me weer als een klootzak heb gedragen. Ik was dronken. Ik weet ook dat het geen excuus is voor mijn lompe gedrag. Ik wist niet wat ik deed. Je ging met Jaylano naar het gala. Het was alsof er een steek door mijn hart ging. Toen Jaylano zei dat hij naar je toe ging ben ik gaan drinken. Ik kon niet meer helder denken. Ik ging met Celeste dansen. En voor ik het weet zaten haar lippen op die van mij. Toen ik los liet zag ik het meisje van mijn dromen staan. In trance leek het wel. Tranen stroomde over haar wangen. Wetend dat het mijn eigen stomme schuld is...". ik kijk hem aan. Ik weet niet wat ik moet zeggen. "Ik weet dat je me niet zal gaan geloven als ik dit zeg maar ik denk dat ik verliefd ben. Verliefd op het meisje dat ik heb gebroken. Ik weet niet hoe ik het moet fixen. Maar ik zal alle mogelijke moeite doen om het weer goed te maken". Vol bewondering over de dingen die hij zegt zit ik te kijken. "I... ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik wilde naar je toekomen die avond omdat ik spijt had dat ik samen met Jaylano was gegaan terwijl ik verliefd ben of was ik weet het niet op de jongen die voor mijn neus zijn lippen op die van Celeste drukte. Ik vergeef het je. maar je zal voor nu harder je best moeten doen. Een gebroken hart maak je niet zomaar. Maar beloof me wel 1 ding". Ik ga al spijt hebben dat ik dit ga zeggen. "Vertel en ik beloof het". Ik zucht even. "Beloof me dat je me dit nooit meer aan doet...?" hij krijgt een kleine glimlach op zijn gezicht. "Ik beloof het". En met die woorden geeft hij mij een kusje op mijn voorhoofd.

Dit kan misschien toch wel een leuke reis worden.......7W

Goodgirls loves/hates badboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu