Naar huis- 19

3.6K 148 9
                                    

Stukje van vorige hoofdstuk:
Stukje van  vorige hoofdstuk:
Kom maar ik bescherm je.' Ik lach en zeg:'je kan mij niet eens aan en ik kan mezelf wel beschermen.' Hij kijkt me aan en mompelt:'waarom heb ik geen slappe mate die me bescherming nodig heeft.' 'Hey!' Zeg ik beledigd 'wees blij dat je geen hondje van me hoeft te zijn.' Ik loop de cel binnen en geef Laura de helft van het buisje. 'Waarom de helft? We moeten haar per dag een hele buisje geven he.'

'Weet ik maar anders kan ik het niet vermenigvuldigen.' Hij knikt samen lopen we naar buiten en gaan we op een gras veld zitten.

Hoofdstuk 19

Na een half uur oefenen

Pov. Skyler

'Argh het lukt niet!' Roep ik gefrustreerd uit. 'Kom op Sky we zijn pas een half uurtje bezig.' 'Maar de andere lukken altijd na ongeveer 15 minuten oefenen waarom nu niet!?' Roep ik vagend. 'Misschien omdat deze moeilijker is slimpie.' Ik zucht en mompel:'aan jou heb ik dus niks.' 'Aan mij heb je veel meer dan je denkt.' 'Ohwja wat dan?' Vraag ik 'nou ik kan je beschermen ik kan jou Luna maken ik kan jou......' 'Hey Daan dagelijks dingetje doen? Oh eh hoi Luna.' Ik kijk hem aan en zeg:'ik ben jou Luna niet' 'dat ben je wel Luna.' Zegt Daan. 'Hou op ik wil geen Luna genoemd worden en wie zei dat ik jouw Luna wil zijn?' Zeg ik en ik zeg Luna alsof het een marteling is.

Daan grijnst 'nou Luna ik ga mijn dagelijkse anderhalve uur doen tot over anderhalf Luna.' Zegt hij met nadruk op luna. Ik grom en zeg:'ik ben geen Luna.' 'Hmm ik vind luna mooier doei Luna.' Ik zucht en negeer hem.

Na een kwartier oefenen.

'Jaaaaah!!!' Roep ik het is me gewoon gelukt. Ik probeer Daan te linken maar het lukt niet. Nou ja dan niet. Ik loop naar het packhuis en pak één koekje. Ik loop naar mijn logeerkamer en vermenigvuldig het koekje. Na een paar keer vermenigvuldigen en ik 10 koekjes. Mmm lekker.

Als ik mijn koekjes op heb besluit ik een boek te lezen. Tijdens het lezen ruik ik iets raars iets wat op..... Bloed lijkt. Iehhhhh. Ik ren naar buiten op weg naar de trap maar ik bots tegen iets hards aan 'sinds wanneer staat hier en muur dat naar bloed ruikt?' Vraag ik geïrriteerd en ik kijk naar boven. 'Daan?'

'Ja babe.' 'Je stinkt.' Zeg ik en ik trek een vies gezicht. Hij kijkt me een beetje gepijnigd aan en zegt: Oh ik zal gaan douchen.' 'Sorry ik bedoelde het niet zo.' 'Weet ik.' Zegt hij en hij loopt naar zijn kamer.

15 min later

Klop klop. 'Wat?!' Vraag ik verstoord. 'Mag ik binnen komen?' Zeg de stem van Daan. 'Ehm......' Zeg ik nep nadenkend puur om hem te plagen. 'Alsjeblieft.' 'Hmm Oke dan.' Vrijwel meteen gaat de deur open. 'Wat is er?' 'Niks ik wil mijn Luna zien.' Ik zucht en zeg:'gezien? Kan je nu gaan?' 'Nee eerst ga ik een straf bedenken omdat je zei dat ik stonk.' Ik zucht en zeg:'de straf is?' 'Vanavond kom jij lekker bij mij in bed liggen.' Zegt hij grijnzend. 'Neeheee dat vinden mijn ouders en broers vast niet goed.' Probeer ik.

'Oh maar ze zijn er niet.' Ik zucht en geef me over 'best maar waarom ruik je naar bloed? Ging je niet je dagelijkse anderhalve uurtje doen?' 'Ja dat deed ik ja.' 'Wat is het dan?' Ik zie hem twijfelen maar uiteindelijk zegt hij toch:'rogue's doden.' 'WAT WAAROM?' 'Om om mijn wolf tevreden te houden.' Mompelt hij 'hij verlangt steeds meer naar je vroeger was het maar een uur.' Vervolg hij.

Ik zucht het is allemaal mijn schuld dat de rogue's meer pijn krijgen. 'Sky mag ik je markeren.' Ik schud mijn hoofd 'nee.' Hij kijkt me gepijnigd aan en vraagt 'waarom niet?' 'Je bent een moordenaar.' Zeg ik terwijl ik mijn woede in houd. Hij loopt weg en slaat de deur dicht.

Nu pas besef ik wat ik heb gedaan. Oh nee ik moet mijn excuus aanbieden. Ik ren naar beneden en zie  case staan 'casie Daan gezien?' Vraag ik. 'Ja hij zei dat hij naar de kerkers ging en hij leek niet echt blij.' Ik knik en zeg:'bedankt.' Ik ren naar buiten maar besef nu dat ik niet weet waar de kerkers zijn. 'Hey schoonheid wat doe jij hier alleen?' Vraagt er een gespierde jongen. 'Gaat je niks aan!' Roep ik boos 'oeh een pittige daar hou ik van.' Zegt hij en hij komt dichter bij.

'Aaaaaaah daaaaaaaaan caaaasssseeeeeeee help!!!' Meteen komt case aanstormen en duwt de jongen weg. 'Derek toon respect tegen je toekomstige Luna!' Roept case bood naar de jongen die dus Derek heet. 'Oh sorry beta ik wist het niet.' 'Bied je excuus ook aan je Luna.' Hij knikt en zegt:'het spijt me Luna.' Ik knik. Hij buigt nog even en loopt dan weg 'case waar zijn de kerkers?' 'Die kant op als je rechtdoor loopt zie je een groot donker gebouw daar onder zijn de kerkers maar wat ga je daar doen?'

'Ik ga naar Daan enne bedankt.' Zeg ik snel en ren de kant op die case aan wees. Als ik er ben volg ik Daans geur. 'A-alpha alsjeblieft stop.' Hoor ik iemand smeken. Ik ren er heen en zie Daan iemand bij zijn nek vast grijpt. 'Daan nee stop.' Roep ik.

Daan kijkt verbaasd naar me en zegt boos:'wat doe je hier en noem me geen Daan het is alpha voor jou.' 'Ik meen het niet maar ik vertel je straks wel meer.' 'Jaja je wilt niet dat andere je ziet met mij!' Link ik boos en verdrietig terug. 'Nee het is niet zo ik wil niet dat andere weten dat je mijn mate bent.' 'Omdat je je voor me schaamt?' 'Nee om je veilig te houden.' 'Weet je waar ik me veilig voel? Bij mijn ouders en mijn broers bij mijn pack.' En met dat gelinkt te hebben loop ik naar mijn logeerkamer ik pak mijn spullen wat niet veel is alleen wat kleren en mijn telefoon ik pak Daans sleutels en rij met Daans auto weg.

Als ik thuis ben word ik meteen plat geknuffeld door mijn moeder. 'Oh meisje waar was je ik was zo bezorgd ik dacht dat ik je nooit meer zal zien wie was je ontvoerder? Heeft hij je pijn gedaan?'
Ik schud mijn hoofd en zeg 'nee weet ik niet en nee ze hebben me geen pijn gedaan maar mag ik naar bed? Ik ben moe.' Zeg ik. Ze knikt en zegt:'ik maak je wakker als we gaan eten en dan word het een verassing voor je vader en broers.' Ik knik en loop naar mijn kamers zo te ziens er niks veranderd. Ik ga op bed liggen en probeer te slapen.

Woorden: 1152
Vinden jullie dat er te veel ruzie's komen? Vertel het me in de comments
Vote/comment/follow/make A rainbow 🌈
Doei
Xxx michellletje

The alpha's mate -voltooid-Où les histoires vivent. Découvrez maintenant