8

4.4K 183 0
                                    

Stukje van vorige hoofdstuk:
Ik leg de brief naast de pannenkoeken en zeg tegen Calum en Evan 'luister ik moet gaan ik zal jullie erg missen maar Willem jullie me beloven pap en mam tegen te houden om een heel leger naar Daan te sturen?' Ze knikken en geven me een knuffel 'dag zusje kom een keer langs en pas goed op jezelf.' Ik knik en zeg: 'willen jullie me brengen?' Ze knikken.
Ik loop naar boven en pak mijn koffer. Ik weer terug naar beneden en ga in de auto zitten. Als Calum en Evan zitten vertrekken we naar.....

.....Daan
..... Black soules pack
.... Mijn mate die ik waarschijnlijk niet zal accepteren.

Hoofdstuk 8

POV skyler

'We zijn er Sky.' Ik knik 'bedankt jullie zijn echt de beste broers!' Zeg ik en knuffel hem terwijl ik begin te huilen. 'Niet huilen Sky.' Zeg Evan verdrietig en hij veegt mijn tranen weg. Ik knik en zeg: 'bedankt voor het brengen doei' zeg ik en geef ze beide nog een knuffel. Ik loop snel we voordat ik weer in huilen uitbarst. Ik draai me even om en zie dat ze al weg zijn. Ik loop naar de grens en word tegengehouden door wachters. 'Dood me maar maar als jullie me doden zal de alpha jullie nooit vergeven.' Zeg ik rustig. Een wachter grijnst 'en dat moeten wij geloven?' Ik knik 'ja dat is wel slim.'

'Breng haar maar naar de cel dan zien we wel of de alpha echt boos  zou worden.' Zegt een wachter die waarschijnlijk de leiding heeft hier. De andere knikken en slaan me knock-out.

POV daan

We zijn ons aan het voorbereiden voor de aanval die we makkelijk winnen en dan krijgen we een extra stuk grond.'en onze mate ik kan niet wachten om haar weer te zien!' 'Ik ook niet Caleb ik wil haar zo graag zien.' Ik smeer wat zilver op mijn klauwen en tanden zodat we de tegenstander nog meer pijn kunnen doen. 'Alpha er is hier een meisje die beweerd dat je om haar geeft we hebben haar knock-out geslagen ze is net bijgekomen zou u willen komen kijken?' Mindlinkt een wachter. Ik zucht en mindlink terug 'ik kom eraan maar een maar sneetjes met een zilveren mes kan geen kwaad die rogue's denken dat ze weg kunnen komen door te zeggen dat ik om ze geef dan hebben ze het mis.' 'Zoals u wenst alpha maar....' Ik blokkeer hem voordat hij zijn zin af kan maken.

Ik transformeer en ren rustig naar mijn zilveren cellen. Als ik in de buurt ben ruik ik een heerlijke geur. Rozen en vanille. Net als die van Skyler die ik straks kan zien. Ik loop de cel in en zie een wachter staan. 'Alpha u bent er volgt u mij maar.' Zegt hij en hij buigt voor me als teken van respect. 'Oke waar is dat miezerige Rogue?' 'Volgt u mij maar' zeg de bewaker weer en loopt voor me uit naar de Rogue. De geur van vanille en rozen worden steeds sterker. Als ik voor de cel staat schrik ik 'skyler?' Ze negeert me en kijk boos weg. 'SKYLER KIJK ME AAN ALS IK TEGEN JE PRAAT!' Zeg ik dreigender.

ze negeert me nog steeds. Ik zucht en zeg: 'waarom ben je hier?' 'STOMME IDIOOT GA WEG EN KOM NOOIT MEER TERUG LAAT ME HIER MAAR STERVEN ZIE JE NIET DAT MIJN WONDEN NOG BLOEDEN?!!' Schreeuwt ze boos.
Het doet me pijn om haar zo te zien. 'Sorry Skyl...' 'HOU JE KOP GEWOON EN ROT OP!!!' Schreeuwt ze terug. Een bewaker maakt de cel open en stompt haar in haar buik. Door de stomp valt ze op de grond en ze blijft liggen. Ik blijf toekijken niet wetend wat ik moet doen normaal zou ik er van genieten maar nu?

'Sukkel help haar omhels haar zeg haar dat je spijt hebt of roep om z'n minst een packdockter!' Roept Caleb boos ik mijn hoofd. Ik zucht. 'Maria kom naar mijn cellen!' 'ik kom eraan alpha.' Ik ben en slechte mate. 'Ja dat ben je inderdaad' hou je kop Caleb!' 'Oke maar je moet weten dat het geen belediging is voor mij ik heb geen hoofd maar een kop. En als het een belediging was beledig je ook jezelf ik ben een deel van je.' Ik zucht en blokkeer hem. Wat heb ik de laatste tijd toch met zuchten. 'Alpha ik ben er.' Zegt Maria en ze buigt voor me. 'Daar.' Zeg ik emotieloos en wijs naar mijn mate die dood aan het bloedden is.

'Alpha ze heeft teveel bloed verloren als ze niet snel naar het ziekenhuis gaat gaat ze nog dood.' Ik zucht en verander in mijn wolf. Ik gebaar met mijn kop dat Maria haar op mijn rug moet leggen en gelukkig begreep ze me. Ze legt mijn lieve mooie mate op mijn rug. Ik begin als een gek te rennen. Als ik er ben leg ik haar op het bed. En net op tijd komt Maria hijgend aan rennen. 'Alpha..... Kunt u....... Naar b....uiten gaan?.....' Hijgt ze. Ik knik en loop naar buiten. Ik ga op een stoel zitten en trek gefrustreerd aan mijn haren.

~2 uur later~

'Alpha' zegt Maria 'de Rogue ligt in coma en de kans is klein dat ze nog wakker word.' Ik kijk haar boos aan. 'Ze. Is. Geen. Rogue!' Zeg ik kill. Ze knikt angstig en loopt weg. Ik loop de kamer in en zie haar liggen. Mijn mooie mate. Ik loop naar haar toe en fluister: 'het spijt me ik weet niet om je het hoort maar het spijt me echt. Alsjeblieft open je ogen ik wil je mooie blauwe ogen weer zien.' Zeg ik gebroken en pak haar hand.

~3 maanden later~

Ik ga nog elke dag naar skyler alleen ze word nooit wakker. Ondertussen heb ik iemand anders gemarkt een slet ik werd gedwongen door mijn vader en het lukte mijn moeder niet om zijn gedachte te veranderen ik heb ook (uhhh ) dat gedaan (snap je wat ik bedoel?) ik zucht. 'Skyler skyler word wakker alsjeblieft.' 'Alpha ik ben bang dat ze het niet gaan overleven.' 'ZE GAAT HET OVERLEVEN!!' Schreeuw ik terug. Ik sta op en pak Maria bij haar kraag. Ik knijp haar luchtpijp een beetje dicht en steeds een stukje meer. 'D-da-aan...  s-t-op.' Hoor ik een zwakke stem zeggen. Ik draai me om en zie dat skyler wakker is. 'Skyler?' Ik laat Maria los en loop naar haar heen. 'Skyler je bent wakker!' Roep ik blij.
Ze glimlacht zwakjes naar me. Ik loop naar haar toe en knuffel haar. 'Daan wie is dat? Kom ik heb zin.'

Woorden: 1114
Vote
Comment
Follow
Doei
Xxx michellletje

The alpha's mate -voltooid-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin