❤️1❤️

11.6K 236 121
                                    

POV skyler

Tring tring argh rot wekker. Ik sta op en sla de wekker uit. Zucht. Ik pak mijn i phone 6 en zie dat ik 3 berichten heb gekregen. 2 van Lindsey mijn bff en 1 van Damian een vriend en NEE gewoon een vriend geen relatie. Ik open eerst die van Lindsey.

😋Lindsey: Sky! Je bent morgen jarig zullen we gaan shoppen vandaag?
😋Lindsey: SKY OPSTAAN
Ik😘: jaja rustig aan het is zaterdag okay?
😋Lindsey: Hey hallo morgen word je 16 dan kan je je mate vinden oen.
Ik 😘: zucht ik weet niet of ik het wil ik bedoel ik kan het best zonder mate overleven en trouwens m'n vader heeft alle alpha's uitgenodigd.
😋Lindsey:OMG mogen de kinderen mee
Ik😘: ja alpha Jaydens lieve dochtertje
😋Lindsey: Hey jij bent alpha Devons liefje maar gaan we vanmiddag shoppen ?
Ik😘:Oke 16:00?
😋Lindsey: okayyyyyyy

Ik zet mijn i phone uit en pak mijn kleren wat bestaat uit een simpele skinny Jean en een witte Crop top. Als ik alles heb loop ik naar de douche en zet hem aan. Ik kleed me uit en stap in de douche. Na het douchen kleed ik me aan en poets mijn tanden. Als ik klaar ben kam ik mijn haren en doe een beetje make up op wat bestaat uit lip gloss en mascara ik hou niet van veel make up net als die make up bommen van school.

Als ik klaar ben loop ik naar beneden waar ik mijn ouders en Calum al zie 'Hey lieverd lekker geslapen?' Zegt mijn moeder. Ik knik als teken dat ik lekker heb geslapen. 'Zussie!' roept Evan, 'Morgen ben je jarig en je kan je mate ontmoeten en pap heeft alle alpha's uitgenodigd inclusief de duivel ( alpha van de dark soules pack)!' ' Evan ik weet het.' zeg ik zuchtend 'Ho Ho kinderen we hebben extra bewaking en Evan Calum jullie blijven bij je zusje en bescherm haar ja?' Zegt vader met een toon die geen tegenspraak duldt.

Calum klinkt braaf  maar Evan is er tegen en zegt: 'Hey maar......' hij kan zijn zin niet afmaken want Calum slaat hem op zijn achterhoofd en sist: 'Je moet wel 1. Het is onze zusje 2.de duivel komt we horen de pack en beschermen sukkel.' Ik moet moeite doen om niet in lachen te barsten maar oké ik waardeer het dat hij mij wilt beschermen. Mijn vader knikt trots naar Calum.

We kletsen zo nog even door tot de koks komen met het ontbijt. We bedanken ze en beginnen met eten. Na het eten deel ik met mijn moeder mee dat ik ga shoppen vanmiddag. 'Mam is het goed dat ik vandaag om 4 uur ga winkelen om mijn verjaardagsjurk te kopen?' 'Ja hoor tuurlijk maar wel voor het eten thuis zijn he.' Ik knik en loop naar boven. Ik plof op bed neer en zeg Netflix aan na 5 minuten denken besluit ik teen wolf te gaan kijken.

Na een paar afleveringen kijk ik om mijn telefoon en zie ik dat het 15:45 tijd om te vertrekken het winkelcentrum is vanaf hier 10 min. Ik loop rustig naar de kast en haal er een leren jasje uit en een handtas met wat geld en mijn bankpas ik pak ook snel mijn i phone en stop die er ook in. Ik ga naar beneden en pak mij auto sleutels en nee, ik heb nog geen rijbewijs maar ik kan al rijden. Na 10 minuten ben ik er en ik zie Lindsey bij een jongen staan en met hem flirt. Maar de jongen kijkt haar gapend aan.

Ik loop lachend naar Lindsey toe 'Hey Lindsey we zouden gaan shoppen he.' zeg ik lachend. De jongen kijkt naar mij en buigt eerbiedig  ik lach 'Je hoeft niet voor mij te buigen hoor.' zeg ik lachend. De jongen lacht mee. Lindsey kijkt mij jaloers aan maar ook bewonderend aan en zegt: 'Zullen we gaan?' ik zeg de jongen gedag en loop met Lindsey weg. 'OMG Sky hij was zo hot.' Ik kijk haar aan en zeg : 'Lin welke jongen vind jij niet hot?' 'Geen een.' zegt mijn wolf Sophie. 'Sophie ik schrok me rot van jou sukkel.' Zeg ik terug.

'Als ik er een ben ben jij automatisch ook een sukkel want ik ben jouw innerlijke wolf.' Ik zucht en sluit de link met haar. Inmiddels zijn we aangekomen bij een jurken winkel.
'Sky hoe vind je deze?' Zegt Lindsey die een huidkleurige jurk laat zien. 'OMG  pas die eens!' Roep ik bijna. Ze knikt en loopt naar de paskamers, ik loop rond in de winkel en zoek naar een mooie jurk. En zie een blauwe jurk. Ik pak het en kijk naar de maat 'Yes onze maat' zegt Sophie. Ik negeer haar en draai me om en ik zie Lindsey in haar jurk staan. 'Omg deze is leuk!' Zeg ik bewonderend.

Ze knikt en zegt: 'Oke nu jij hup omkleden jij.' Zegt ze en duwt me richting de kleedkamers ik lach en kleed me om. 'Sky deze MOET je kopen hij is zo mooi en hij past zo goed bij je.' Gilt Lindsey bijna. Ik lach en knik 'Kom omkleden en daarna betalen en we moeten ook nog schoenen kopen' zeg ik 'Oké.' zegt ze vrolijk en we lopen lopen naar de kleedkamers en kleden ons om. Ik loop naar buiten en zie dat Lindsey nog niet klaar is dus ik wacht op Lindsey.

Als ze klaar is lopen we naar de kassa. Lindsey pakt haar bankpasje maar ik ben haar voor 'Ik betaal.' Zeg ik
Ik betaal en geef een van de tassen aan Lindsey als we buiten zijn zegt Lindsey.' Ik kan ook betalen hoor.' Ik lach en zeg: 'Ik ook maar laten we schoenen kopen.' Ik loop naar de schoenen winkel met Lindsey die steeds zegt dat ze zelf kan betalen 'Lin ik kan ook betalen en je bent mijn vriendin zie het maar als een cadeautje.' Zeg ik. Ze zucht en zegt: 'Oke dan koop ik de schoenen.' Ik knik en loop de winkel in. Ik zie meteen mooie blauwe pumps . Ik loop er naar toe en pak mijn maat.

'Hoe vind je deze?' Vraag ik als ik de pumps aan heb. Lindsey knikt goedkeurend. 'Wat mooi en hoe vind je de mijne?' Vraagt ze terwijl ze haar pumps aan doet en er een stukje op loopt. 'Prachtig.' Zeg ik.

Hey,hoe vonden jullie hoofdstuk 1
Media: skyler (Taylor swift)
Woorden:1074 (zonder dit dikgedrukte stukje)
Comment
Like
Follow
Ps. Sorry voor de spelfouten

Hier nog een foto van de kleren die skyler en Lindsey hebben gekocht.

Hier nog een foto van de kleren die skyler en Lindsey hebben gekocht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Pss. Ik weet niet of jullie dit lezen maar ik heb nog geen vaste update dagen sorry!

The alpha's mate -voltooid-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu